"SDRUŽENÍ OSMIČTVERCE"

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Odpovědět
chamuraphi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chamuraphi » 02. 09. 2008 16:32

Důležité hlášení!!
( :lol: :lol: omlouvám se našemu družstevnímu předsedovi, za hrabání se do jeho povinností,ale tohle spěchá,tak snad promine :wink: )

Tak dnes jsem se byl podívat v Takku na oblečení,ptž mi dnes přišla poštou VIP slevenka 30% na nákup v datu 3.9. (tj. zítra ve středu)
Tak jsem tam před chvílí byl a něco sem našel :) Trika zlevněné z X stovek na 250Kč. Černé s límečkem se 2 knoflíky a s bílým proužkem na rukávech a na límci. Rukávy jsou pěkně obšité a materiál také pořádný, černé bez jakýkoliv popisků a log 8) (žádná noční košile)
Takže bych měl návrh :wink: (písnu ještě SMS předsedovi):
Večír vám sem Michal vloží foto, co jsem fotil mobilem v kabince,aby jste viděli jak to vypadá (já to nemám jak z mobilu do Pc dostat :( ) Případně si každý muže to triko prohlédnout osobně v prodejně a vyskoušet si velikost. (v Pce u Kauflandu, uplně vzádu u kabinek, stojan s cedulí od 199Kč a mají jich tam dostatek :) ) A kdybychom to stihli se dohovořit do zítřka, mužu to vše koupit a ještě to budem mít o 30% levnějc a to si myslím že za takovýhle triko <250Kč si nikdo v tom potisku neřekne....

Co to mu říkáte?
(kdybych tu ihned neodpověděl,tak mě prozvoňte na 737604049 a já sem sem dostavím a odepíšu :wink: )

váš čestný nositel řádu práce zasloužilý dojič Hněta Kozák :lol: :lol:
E30iS http://www.youtube.com/watch?v=6fiXvD36eO4 2013 - Brno 2:38.6 , Most 2:05. 2014 - Brno 2:32, Most 2:02, Slovakiaring 2:49
Akcelerace: https://www.youtube.com/watch?v=YgN3sTvGe74

chamuraphi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chamuraphi » 02. 09. 2008 16:49

ještě abych odpověděl k probíraným tématům, co mi utekli když sem tu chvíli nebyl:
-Pro foto pro adoptovanou,zvedám jednoznačně ruku!
-Videjko na památku taky gut nápad. Já a Sámo máme kamery a mohu popř dojednat pujčení dalčích (a to i které se dají upevnit na auto kamkoliv :wink: )
-Výlet na sněžku ano,ale s hotýlkem až tak za rok bych mohl, mám teď dosti výdajů na studenta :lol:
-Blahopřeji k ISu 8) ,taky se už do něj po maturitě vrhnu :twisted:
E30iS http://www.youtube.com/watch?v=6fiXvD36eO4 2013 - Brno 2:38.6 , Most 2:05. 2014 - Brno 2:32, Most 2:02, Slovakiaring 2:49

Wickerman

:)

Příspěvek od Wickerman » 02. 09. 2008 16:50

No clovece jako napad to urcite spatnej neni a cena je take pekna...
Problem je spise v tom, ze jsem mluvil s tim spoluzakem co tam maka a ptal jsem se ho na ceny kdybych si donesl tricka svoje a on rekl, ze s timto zpusobem zkoncili ze spatnejch zkusenosti!!!
Samozdrejme ti moc dekuju za kus spoluprace, ale jestlize neco ohledne tricek dame dohromady tak jedinne potom objednat vsechno primo v tiskarne!!!
To, ze ja mam ciste obycejne bile tricko, tak to neznamena, ze ho musime mit vsechny... Nafotim vam pak jake me nabidne variace a jiz tenkrat jsem tam videl i tricka s limeckama atp. jak damske tak panske,takze neni problem,jinak co se ceny ve finale tyce, tak to vsechno vijde cca. nastejno, takze tolik asi meho nazoru...
Jo a taky si myslim, ze to bude daleko lepsi vypadat, kdyz vsechno najednou objedname v tiskarne nez tam nosit svoje veci a jen tak si neco nechat nazehlit,to je muj nazor...

Ale samozdrejme zalezi na Vas vsech co si o tomto navrhu myslite ja vam nemuzu do niceho mluvit!!! :)

PS.: Dikec za ochotu.... " W "

beann

Re: :)

Příspěvek od beann » 02. 09. 2008 17:05

Wickerman píše:No clovece jako napad to urcite spatnej neni a cena je take pekna...
Problem je spise v tom, ze jsem mluvil s tim spoluzakem co tam maka a ptal jsem se ho na ceny kdybych si donesl tricka svoje a on rekl, ze s timto zpusobem zkoncili ze spatnejch zkusenosti!!!
Samozdrejme ti moc dekuju za kus spoluprace, ale jestlize neco ohledne tricek dame dohromady tak jedinne potom objednat vsechno primo v tiskarne!!!
To, ze ja mam ciste obycejne bile tricko, tak to neznamena, ze ho musime mit vsechny... Nafotim vam pak jake me nabidne variace a jiz tenkrat jsem tam videl i tricka s limeckama atp. jak damske tak panske,takze neni problem,jinak co se ceny ve finale tyce, tak to vsechno vijde cca. nastejno, takze tolik asi meho nazoru...
Jo a taky si myslim, ze to bude daleko lepsi vypadat, kdyz vsechno najednou objedname v tiskarne nez tam nosit svoje veci a jen tak si neco nechat nazehlit,to je muj nazor...

Ale samozdrejme zalezi na Vas vsech co si o tomto navrhu myslite ja vam nemuzu do niceho mluvit!!! :)

mam taky kdyztak jedoho pana kterej je ochoten udelat i navrh znaku (coz nevim jak by se s tim popral :lol: ) a nechat udelat tisk na libovej matros. ty trika byly na dost vysoky urovni krasne mekky a lahodny :lol:

chamuraphi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chamuraphi » 02. 09. 2008 17:21

Wickerman píše:No clovece jako napad to urcite spatnej neni a cena je take pekna...

OK, já jen reagoval na to že si psal,když budem chtít jiný (ne ty obyčejné noční košile) ,tak že to bude něco stát,že stím musíme počítat.
Tímhle sem chtěl využít tu slevu pro všechny a že bychom je mohli mít za hubičku a taky bychom se už s těma trikama hnuli trochu z místa :wink:

DrakeRK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrakeRK » 02. 09. 2008 18:33

Pánové a dámo. Tak nevím zda v sobotu dorazím. Bohužel mám trochu problém v soukromém životě, bohužel trochu větší problém. Nechci to teď ani tady rozpitvavat ale věřte mi, že to není vůbec nic příjemného. Uvidíme jak to vse bude vypadat.
Brácha jmenuji tě s okamžitou platnosti mým tiskovým mluvčím a v případě hlasování a dohadování se mas moji plnou důvěru.
Když jsem se rozhodoval, jaké bude mé příští auto BMW pro mě byla jasná volba :D
Fiat 125 :evil: --> Škoda 100 :twisted: --> BMW e30 318iS 8)
drakes-318is-t39895.html

mihals
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mihals » 02. 09. 2008 18:40

Tak hlavně ať je všechno v pořádku kamaráde!!! držíme palce!

Wickerman

Příspěvek od Wickerman » 02. 09. 2008 18:47

Ajaj to je nemile!!!!
Proc vzdycky tyhle spatne veci chodej po slusnych lidech,ach jo!!!
Samozdrejme jsme vsichni pri tobe, aby se vse vyresilo v pohode a take to dobre dopadlo!!! 8)

beann

Příspěvek od beann » 02. 09. 2008 18:50

DrakeRK píše:Pánové a dámo. Tak nevím zda v sobotu dorazím. Bohužel mám trochu problém v soukromém životě, bohužel trochu větší problém. Nechci to teď ani tady rozpitvavat ale věřte mi, že to není vůbec nic příjemného. Uvidíme jak to vse bude vypadat.
Brácha jmenuji tě s okamžitou platnosti mým tiskovým mluvčím a v případě hlasování a dohadování se mas moji plnou důvěru.
áno beru na svedomi a vedomi atd. ale i tak by sme byly radi kdyby to slo jakoze to nepujde aby si prijel. asi bych taky nejel.

Dave 80

Příspěvek od Dave 80 » 02. 09. 2008 19:47

Zdar soudruzi a soudržko.Předem přeju Drakeovi ať už jde o cokoli ať to dobře dopadne!A teď můj nápad:když už můžem mít luxusní trika za dobrou cenu co takhle nechat na ně spíš něco vyšít????Mělo by to určitě dýl vydržet a myslím že to bude i líp vypadat ale asi to bude i držší.Tím nechci rušit trika s potiskem já bych bral oboje.CO VY NA TO??????? :wink:
BMW DAVE
324 td,320i cabrio,525d touring

DrakeRK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrakeRK » 02. 09. 2008 20:04

Bohužel celá věc už špatně dopadla. Ale i přesto vam děkuji za podporu. Az se z toho všeho tak nějak sám srovnám řeknu snad trochu víc, i kdyz bude o tom pro me těžké mluvit.
Když jsem se rozhodoval, jaké bude mé příští auto BMW pro mě byla jasná volba :D
drakes-318is-t39895.html

mihals
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mihals » 02. 09. 2008 20:26

Romane ty mě nutíš myslet na špatný věci :cry:
doufám, že to není nějaká rána, hlavně aby se to co nejdřív zahojilo! nebudem se v tom teď pitvat, mysli na jiný věci, pak si o tom kdyžtak popovídáme...
DRŽ SE!

mihals
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mihals » 02. 09. 2008 21:16

tak tady je ta fotka, o kterou mě Vojta požádal.
tričko je pěkný, ten bílej proužek se mi na tom líbí, vypadá to dobře a ne jako nějaký levný tuctový tričko...
ale zase jak samotný Pan Zasedající zmínil, chápu postoj výrobce "buď použij náš materiál, nebo táhni", vždyť je to jejich byznys... :?

Obrázek

Wickerman

Příspěvek od Wickerman » 03. 09. 2008 20:03

to DRAKE RK: Kamarade,tak ti reknu ze me napadaji ty nejhorsi veci ktery se ti mohli prihodit :( Ale snad to bude casem dobre,jsme s TEBOU vsechny!!!

to MIHALS : Tak lidicky,tricko je opravdu moc pekne,ale presne jak jsi napsal Mihalsku , " Nas matros nebo nic " s tim proste clovek nic nenadela no hmmm....

to DAVE 80: Kamo jako napad to neni spatnej,ale nevim kde by se to dalo sehnat,aby nam to nekdo nasil a hlavne by to stalo majlant,kdyz uvazim co vsechno a jak by na tom tricku bylo,ale napad super :twisted:

beann

Příspěvek od beann » 05. 09. 2008 09:06

kuva co to je za vikinga? :shock: sem jeste rozespalej... :)

DrakeRK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrakeRK » 06. 09. 2008 02:15

Takže jak jsem psal do regionálku dneska se s vámi co dorazí uvidím. Ale tak na hodinku max 2. Vzhledem k nastalým skutečnostem sem musel přehodit dovolenou, tudíž mi začíná již po neděli a místo 3 týdnů to bude pouze 14 dní tj do 22.9. Takže chatička o víkendu 21 - 22 by byla super. Zvedám pro tento týden ruku. Nebo alespoň ten výlet na sněžku. Dále mě ještě jako možné místo pro návštěvu napadl Ještěd a přilehlá zoologická s tygly. Můžeme dát do pořadí. A dále mě napadlo, nevím samozřejmě jak jste na tom kdo s kulturou či nekulturou, ale což takhle projet zámky v okolí. Myslím si, že jich je tu dost. A na takový výlet na zámek nemusí být zase až tak pěkné počasí. Jsou to jen nápady, snad se uchytí. Těším se na vás dneska odpoledne. Předsedoooo, v kolik že je ten sraz??? :lol: :lol: :lol:
drakes-318is-t39895.html

Wickerman

Příspěvek od Wickerman » 07. 09. 2008 09:06

Zapis ze zasedani jednotek sdruzeni "SO" ze Soboty 6.9.2008 ....

1) Dobry den vazeni soudruzi,soudruzky a sudruhovja :D
Tak jiz mam zapsane nejake cleny ohledne nasich budoucich tricek,takze priste si jeste dopisu ten zbytek a pak to jiz objedname,ale az budeme mit vsici penize aby to pak nekomu nechybelo....

2) Zvolil se nas posledni novy clen, aby nas bylo ucelene " 10 kusu hnupu a hnupek " :D a tim se stal clen " VESY " pro ty co si prave nemohou vzpomenout kdo to je,tak s nama sedel pod nasim letajicim altanem, a prijel s nejakym kamaradem v e36 na paprskovejch kolech,jinak odjel jako prvni jeste pred spanilkou a zapomel si tam ty skladaci zidlicky :) tak to je on!!!
Huraaaa a SLaaaaava a aby ho nase choroba provazela :D:D:D

3) A nyni nastava NEJvetsi akce naseho OsmiYctvericiho se dne :D a to nastane o vejkendu z 20.9. na 21.9.2008 nebo 2014 :D
Ja tedy jedu v roce 2008 jelikoz to je nase znameni,tam nas osviti duch 8Hnup a pak jiz neni cesty z5 :o)
Takze vsichni, cili 10 clenu naseho sdruzeni si povinne zaridi VOLNO!!! A to hlavne pro BEANNA ( VOLNO= ze vole jedes s nama jo? ) A jestlize to vsem tedy vyhovuje,jakoze jste psali ze joooooo,tak pak si dohodneme program casovy i prijezdovy a kulturni,aby to nedopadlo jako u svini :D

Nooooooooo..... A to je vsechno 8 ctvereckove :D

Tak papapapa a ahoooooooj :) jeleni

PS.: Co se vejletku na Jested a hrady a zamky tyce,tak je vsechno super napad a o tom vejkendu osviceni duchem hnupem by jsme mohli neco podniknout a pak se presunout na zahradku :)

Wickerman

Příspěvek od Wickerman » 07. 09. 2008 09:11

Takto tedy vypada finalni sestava naseho sdruzeni :) :

Mihals, Chamuraphi, Drake RK, Beann, Dave_80, Wickerman, Misha, Bilstein,Sámo, Vesy.

:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

Vice tech smajlu na e30foru neni :D

beann

Příspěvek od beann » 07. 09. 2008 09:26

Wickerman píše:VOLNO= ze vole jedes s nama jo?
AHÁ :D :lol:

mihals
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mihals » 07. 09. 2008 09:28

3x HURÁ HURÁ HURÁ! vítáme dalšího člena osmyhňupa do naší osmybandy :D

co se našeho víročňýho zasedáňý tejče, jak sem už psal, zůčastňým se, ale nejdřýf jedu foťyt do Hlubokí nějakí podauta - prej Maseraty, nebo co :lol:
tagže budu moct dorazyt aš ňegdy po vobědě přímo do Nachoda, nebo jak se ten blbákov menuje :wink:

edit: kua, to se ani nedá přečist :shock: :lol:

Odpovědět