M-Technic
Re: Ach jo...
Auto vem čert, hlavní je to ustát zdravotně.Scimitar píše:Škoda auta.
Jinak sedět by v tom asi nechtěk nikdo.
Ondra ex.M-Fahrer
Re: M-Technic
maas jeste naky?
P.s.stav se zamnou v praci....]
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Tipiše nehoda BMW - na bok. Většinou se utrhne prdel a bokem to do něčeho vprcne. To je jako ten u úřadu vlády - přepůlil 540i ve 170km/h wo sloup.
Dá tomu třeba kotel a na setinu sekundy ztratí adhezi zadní kolesá a už to lítá jak postřelená svině (dost často).
Co se s tím dá dělat, když se urve prdel ? Slyšel jsem - prej sešlápnout spojku.
Asi jo, protože jen volantem se toho moc nezachrání.
Dá tomu třeba kotel a na setinu sekundy ztratí adhezi zadní kolesá a už to lítá jak postřelená svině (dost často).
Co se s tím dá dělat, když se urve prdel ? Slyšel jsem - prej sešlápnout spojku.

BMW The Ultimate Driving Machine
pokud uklouzne nechtěně, tak spojku a lehce kontrovat volantem (ne víc - jinak se to nesrovná)DAN píše:Tipiše nehoda BMW - na bok. Většinou se utrhne prdel a bokem to do něčeho vprcne. To je jako ten u úřadu vlády - přepůlil 540i ve 170km/h wo sloup.
Co se s tím dá dělat, když se urve prdel ? Slyšel jsem - prej sešlápnout spojku.Asi jo, protože jen volantem se toho moc nezachrání.
taky záleží jak moc jsou kola v záběru, pokud na limitu, tak po sešlápnutí spojky se může stát z přetáčivýho auta nedotáčivý, tak bacha na to
BTW bude to chtít nějakej okruh, abychom si to mohli vyzkoušet mimo silnice...
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
To jo, to je určitě věc velice potřebná. I když je každá taková situace jiná (protože fšechno určitě nelze nasimulovat - třeba takovej "úlet" na trambajvejch kolejích), něco se určitě naučit dá.DC píše:BTW bude to chtít nějakej okruh, abychom si to mohli vyzkoušet mimo silnice...
Trošku poznat auto a taky sebe.

BMW The Ultimate Driving Machine
Mao: double trefa - Cornholio v bývalém Ivově M-tech
Fx: presne (zkurvenej obrubnik a svodidla) (pro neznalé -> http://www.recesweb.com/thumbnails.php?album=16 )
Fx: presne (zkurvenej obrubnik a svodidla) (pro neznalé -> http://www.recesweb.com/thumbnails.php?album=16 )

Dan: taky jsem jednou potkal namokly koleje s bavem a nebylo to prijemny
Gerox: bohužel to ani nebylo tak slozity - vjelo mi do pruhu auto - brzda - auto se rozhodilo - 3x kontr, ale pri tretim jsem byl moc blizko svodidel - nakopnul me obrubnik a 10 metru let vzduchem a pak sem se ještě 40 metrů klouzal po střeše s hlavou 5 čísel vod asfaltu - pak jsem vystoupil nafotil a nechal vodtáhnout...
Gerox: bohužel to ani nebylo tak slozity - vjelo mi do pruhu auto - brzda - auto se rozhodilo - 3x kontr, ale pri tretim jsem byl moc blizko svodidel - nakopnul me obrubnik a 10 metru let vzduchem a pak sem se ještě 40 metrů klouzal po střeše s hlavou 5 čísel vod asfaltu - pak jsem vystoupil nafotil a nechal vodtáhnout...
- Ivo
- Kontaktovat uživatele:
SuperMan DC hlavně že se ti nic nestalo to cornholio říct nemůžeDC. píše:Dan: taky jsem jednou potkal namokly koleje s bavem a nebylo to prijemny
Život je jen náhoda .....