730i + FOTO + ZARUKA!!!!! 12.000kč!!!!
730i + FOTO + ZARUKA!!!!! 12.000kč!!!!
Prodám toto auto, rok výroby 87. 6ti vál, brzdy přední i zadní po repasi, auto je v mauálu, Motor s převodovkou super stav, najeto má 290.tis km. O auto bylo pečováno pravidelně, po koupi jsem dělal rozvody, náplně motor + převodovka. auto je na litácích 15'' orio. gumy vzorek tak 4O procent. interier bez kuže, horši stav,
Na autě je potřeba dodělat výfuk, sou pouze svody ke katu a pak zadní tlumič, zbytek byl shnilý a neumím svařovat:( klepe čep v předním kole.. to je vše. auto dávám za cenu motoru + investic čili za auto chci 12.000. ještě je tam půl roku stará autobaterie 100Ah za 2500kč. důvod prodeje je stejný jako u mé 320i, jsem si myslel že budu mít více času na obě auta ale mýlil jsem se a tet mi stojí u baráku a je jich škoda. zvlášt 7čky protože ten motor na to kolik má najeto jede naprosto geniálně, jsem ochoten dát i záruku. volejte na 606565982 na foru nejsu často proto mobil.
Na autě je potřeba dodělat výfuk, sou pouze svody ke katu a pak zadní tlumič, zbytek byl shnilý a neumím svařovat:( klepe čep v předním kole.. to je vše. auto dávám za cenu motoru + investic čili za auto chci 12.000. ještě je tam půl roku stará autobaterie 100Ah za 2500kč. důvod prodeje je stejný jako u mé 320i, jsem si myslel že budu mít více času na obě auta ale mýlil jsem se a tet mi stojí u baráku a je jich škoda. zvlášt 7čky protože ten motor na to kolik má najeto jede naprosto geniálně, jsem ochoten dát i záruku. volejte na 606565982 na foru nejsu často proto mobil.
Naposledy upravil(a) okywar dne 20. 10. 2008 13:51, celkem upraveno 2 x.
foto prosim... Danny.Sp@seznam.cz. ...dik...
Prosím taky o fotky, pokud někdo nevloží... aalcer@seznam.cz Díky 

- extreme
- Kontaktovat uživatele:
prosim foto extreme.czweb@centrum.cz.