BIG BMW 2008

Info o všemožných akcích a srazech - hlavně BMW
Zamčeno
Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 22. 08. 2008 10:13

Posaďte za volant 315-ky Horyho a stejně bude na bedně :-)

Je to o tom co umíte za volantem :-)
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru

Flip

Příspěvek od Flip » 22. 08. 2008 10:15

Lukas-e21 píše:Posaďte za volant 315-ky Horyho a stejně bude na bedně :-)

No nevím, to by tu 1,5 musel tlačit :twisted: :lol:

chamuraphi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chamuraphi » 22. 08. 2008 10:48

Flip píše:

asi tak, pač ani kdyby tu "315"ku řídil sám Jacky Ickx, tak M3 nedá (maximálně ho potrápí v zatáčkách)... pač to by buď:
1)musli závodit někde kde se řadí jen 1-2 někde,na parkovišti
nebo
2) ta "315" vážit něco málo okolo 500kg
nebo
3) by tu M3 musel řídit ňákej metrosexuál nebo naprostej v°l
....a to by po tom šlo :wink: ,ale myslím že ani jedna varianta na našem BIGu nebyla 8)

a to že 4válce pojeli "obyčejné" R6 jde vidět ve výsledkách :twisted:
E30iS http://www.youtube.com/watch?v=6fiXvD36eO4 2013 - Brno 2:38.6 , Most 2:05. 2014 - Brno 2:32, Most 2:02, Slovakiaring 2:49
Akcelerace: https://www.youtube.com/watch?v=YgN3sTvGe74

Dan td
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan td » 22. 08. 2008 11:11

horis píše:
DC píše:tak předně horisi to není sraz BMW aut, ale BMW positivních lidí (tzn. majitelů i fanoušků), takže je mi úplně jedno kdyby tam někdo přijel třeba hundrtkou a byl to BMW nadšenec a chtěl bejt se svejma kamarádama, tak ho pustim dovnitř aby si nemusel nechávat auto venku a bát se o něj

člověk co tam přijel s R8 je člen bmwklubu a velký fanoušek BMW, tak nebyl důvod s ním jednat jinak
- co se týše jeho stání za zákazem, tak kdybych si toho všimnul na místě, šel bych mu říct ať si to přeparkuje, ale ten prohřešek sem neviděl, neb je méně do oka bijící než ježdění po tý velký runwayi

Ale jó, v pohodě, já ti přeci tvůj názor neberu .... Prostě mám na to jen jiný názor....
Kdybych BIG BMW organizoval já, do areálu bych pouze pustil BMW, kdybych organizoval BIG FORD, pustím dovnitř pouze FORDY ... atd...... 8) Prostě je to sraz určité značky, tak tam bude pouze ta zastoupena. No a také si nemyslím, že bude někdo na takovéto mega akci kde je kolik stovek lidí vykrádat hundrtky kousek za páskou :wink:

Prostě to vidím jinak a nejsem sám ... :wink: Já jen doufám, že se tady nerozpoutá vlna nevole jen proto, že jsem napsal něco s čím nebude někdo souhlasit .. :wink:
horis: A kdy prosím organizuješ ten superdokonalý BMW sraz ?

No, já tam asi nepojedu, takže to neuvidím, ale můžu ti dodatečně přes net pomoct vyřešit nějaký problémy, který tam vzniknou. No i když, při tvé dokonalosti asi problémy nebudou, promiň, to jsem zapomněl, ty to máš za dvě hoďky zorganizovaný a na 110 % Obrázek

Asi bys měl sestoupit konečně na zem, i vzhledem k tomu počasí to měli organizátoři zvládnuté výborně. Já tam totiž byl, tak jsem to viděl a nedělám závěry z několika poznámek na netu. :roll:
Mám zkušenosti s organizací akcí podobného rozsahu a umím si představit, kolik hodin nebo spíš dní zabraly přípravy. :shock:

Pár dementů se najde v každé skupině lidí, tudíž i mezi majiteli BMW - teď mám na mysli ty drážní závodníky, gumovače, atd ... ( horis: pokud nevíš, o co jde, projdi si prosím pár stránek z5, abys byl v obraze stejně jako ti, co u toho byli ) :-)
http://www.e39.cz

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 22. 08. 2008 14:16

chamuraphi píše:
Flip píše:

asi tak, pač ani kdyby tu "315"ku řídil sám Jacky Ickx, tak M3 nedá (maximálně ho potrápí v zatáčkách)... pač to by buď:
1)musli závodit někde kde se řadí jen 1-2 někde,na parkovišti
nebo
2) ta "315" vážit něco málo okolo 500kg
nebo
3) by tu M3 musel řídit ňákej metrosexuál nebo naprostej v°l
....a to by po tom šlo :wink: ,ale myslím že ani jedna varianta na našem BIGu nebyla 8)

a to že 4válce pojeli "obyčejné" R6 jde vidět ve výsledkách :twisted:
Mno jak znám Horyho.......

Za X let co se jezdí různých srazech RZ-ky a že bejvala i v Luštěnicích, kde přeci jen byla delší, tak Hory vždy končil na bedně.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru

BOOST
E30.cz mecenáš

Příspěvek od BOOST » 22. 08. 2008 14:18

Lukas-e21 píše: Mno jak znám Horyho.......

Za X let co se jezdí různých srazech RZ-ky a že bejvala i v Luštěnicích, kde přeci jen byla delší, tak Hory vždy končil na bedně.
Jj taky to tak pamatuju, Hory by vyhrál i na sekačce od Mountfieldu. :twisted:
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power :twisted:
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7 :twisted:

ČernyPetr

Příspěvek od ČernyPetr » 22. 08. 2008 14:37

BOOST píše:

Je to tak. Hory mel vyhrat i RZ na letosnim BIGu, k jeho smule sme se ale v patek vecer u baru dohodli, ze mi prvni misto letos pusti, takze musel pred cilem vzdy brzdit.

Timto bych mu chtel verejne podekovat za to, ze jako spravnej chlap dodrzel, co slibil.
Diky Hory :wink:
e30 325i Cabrio & e34 525iXAT & e38 740iA & e65 735iA & e46 323i Cabrio
ex: e38 725tds & e46 325iXAT

DrakeRK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrakeRK » 22. 08. 2008 15:22

DC píše:výsledky RZ:
http://www.e30.eu/srazy/rzbig2008.pdf

výsledky sprint:
http://www.e30.eu/srazy/sprintbig2008.xls

bohužel voda ovlivnila mnoho věcí na tomto sraze a i sprintovací časomíru - nefungovala díky tomu na 100% a dost pokusů bohužel nezměřila - časomíra byla pronajata ze závodů dragsterů, ale s takovým nečasem evidentně nepočítali, neb jejich závody se za mokra prostě nejezdí
Bohužel nezměřila ani jeden můj čas :cry: :cry: :cry:
Když jsem se rozhodoval, jaké bude mé příští auto BMW pro mě byla jasná volba :D
Fiat 125 :evil: --> Škoda 100 :twisted: --> BMW e30 318iS 8)
drakes-318is-t39895.html

horis
Slabší duchem

Příspěvek od horis » 22. 08. 2008 15:46

Dan td píše:
horis píše:
DC píše:tak předně horisi to není sraz BMW aut, ale BMW positivních lidí (tzn. majitelů i fanoušků), takže je mi úplně jedno kdyby tam někdo přijel třeba hundrtkou a byl to BMW nadšenec a chtěl bejt se svejma kamarádama, tak ho pustim dovnitř aby si nemusel nechávat auto venku a bát se o něj

člověk co tam přijel s R8 je člen bmwklubu a velký fanoušek BMW, tak nebyl důvod s ním jednat jinak
- co se týše jeho stání za zákazem, tak kdybych si toho všimnul na místě, šel bych mu říct ať si to přeparkuje, ale ten prohřešek sem neviděl, neb je méně do oka bijící než ježdění po tý velký runwayi

Ale jó, v pohodě, já ti přeci tvůj názor neberu .... Prostě mám na to jen jiný názor....
Kdybych BIG BMW organizoval já, do areálu bych pouze pustil BMW, kdybych organizoval BIG FORD, pustím dovnitř pouze FORDY ... atd...... 8) Prostě je to sraz určité značky, tak tam bude pouze ta zastoupena. No a také si nemyslím, že bude někdo na takovéto mega akci kde je kolik stovek lidí vykrádat hundrtky kousek za páskou :wink:

Prostě to vidím jinak a nejsem sám ... :wink: Já jen doufám, že se tady nerozpoutá vlna nevole jen proto, že jsem napsal něco s čím nebude někdo souhlasit .. :wink:

No, já tam asi nepojedu, takže to neuvidím, ale můžu ti dodatečně přes net pomoct vyřešit nějaký problémy, který tam vzniknou. No i když, při tvé dokonalosti asi problémy nebudou, promiň, to jsem zapomněl, ty to máš za dvě hoďky zorganizovaný a na 110 % Obrázek

Asi bys měl sestoupit konečně na zem, i vzhledem k tomu počasí to měli organizátoři zvládnuté výborně. Já tam totiž byl, tak jsem to viděl a nedělám závěry z několika poznámek na netu. :roll:
Mám zkušenosti s organizací akcí podobného rozsahu a umím si představit, kolik hodin nebo spíš dní zabraly přípravy. :shock:

Pár dementů se najde v každé skupině lidí, tudíž i mezi majiteli BMW - teď mám na mysli ty drážní závodníky, gumovače, atd ... ( horis: pokud nevíš, o co jde, projdi si prosím pár stránek z5, abys byl v obraze stejně jako ti, co u toho byli ) :-)

Dám ti včas vědět, budeš dělat ostrahu, velké oko je přeci všemocné .... :lol: :lol:

No po pravdě řečeno, čekal jsem že budeš reagovat, u tebe jak jinak než s jízlovou poznámkou, tradičně si nezklamal ... :?

Výhoda tady na fóru je, že si zde můžeš napsat co chceš a nikdo se do tebe nenasere,nikdo to nebude komentovat ... To je právě jenom tady, nikde jinde.

Tak poslouchej, všemocný, naposledy se ti to pokusím vysvětlit, i když tomu moc nevěřím, ale pokusím se ...

Nikdo to nepochybuje, že DC a spol. pořadatelství zvládli.. Taky jsem nenapsal, že bych to udělal lépe, jen jinak ... Napsat to kdokoliv, tam mu to odkýváš, napíše to horis a ty si na to bereš lupu, drobnohled, poradce .... prostě to musíš jako vždy komentovat .... :lol: :lol:

Já přeci jen napsal, že kdybych to organizoval já, za "bránu" bych pustil pouze BMW, jinou značku né. Jinak přeci nikoho nekritizuji. Ty prostě nesneseš, že si někdo dovolí napsat něco co ti nevoní, že má na to někdo jiný názor než ty, s tím se ale budeš muset smířit ... Tak jako já se smíříl s tím, že na vše co napíšu bude ze tvé strany reakce :lol: To jsem za ty 2 roky co jsem tady pochopil, vlastně jsem se s tím i smířil :wink:
e30 323i :arrow: e30 320i :arrow: e34 535i :arrow: e30 320Ci :arrow: e39 528i :arrow: e30 325i

Max-Max
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Max-Max » 22. 08. 2008 15:53

Vis, Horisi, mne hodne pripominas Vladu..ten byl taky same moudro co a jak, a taky se nikdy neukazal..mozna proto, ze by uz neodesel, ale to je uz jinej pribeh.... co ti brani fakt neco udelat a pak tady sklidit ovace za vybornej sraz? taky sem planoval delat u nas, ale radsi sem to zatrhnul pro vnejsi vlivy aby to nebylo pak cele na hovno... nekritizuj, bud se sam muzes zucastnit a pak mas mozna i pravo hodnotit, nebo udelej svuj s partou stejne postizenych bmw a muzes pak ukazat - borecci, takhle se to dela....
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220

horis
Slabší duchem

Příspěvek od horis » 22. 08. 2008 16:13

Max-Max píše:Vis, Horisi, mne hodne pripominas Vladu..ten byl taky same moudro co a jak, a taky se nikdy neukazal..mozna proto, ze by uz neodesel, ale to je uz jinej pribeh.... co ti brani fakt neco udelat a pak tady sklidit ovace za vybornej sraz? taky sem planoval delat u nas, ale radsi sem to zatrhnul pro vnejsi vlivy aby to nebylo pak cele na hovno... nekritizuj, bud se sam muzes zucastnit a pak mas mozna i pravo hodnotit, nebo udelej svuj s partou stejne postizenych bmw a muzes pak ukazat - borecci, takhle se to dela....

Víš Maxi, ono musíš pochopit co jsem napsal. Nikdy jsem nezlehčoval pořadatelství takového srazu, jistě to dá moc práce, nikdy jsem nenapsal, že budu něco podobného pořádat, pravděpodoně bych to nezvládl, nikdy jsem nic podobněho nedělal. A kdybych už něco podobného někdy dělal, myslím tedy BIG BMW, taky by tam bylo jen BMW, to už jsem napsal. A také bych se nemazlil s tím, kdo by porušoval zákaz jízdy za čarou, páskou, plotem, příkopem ... Jedno varování, po druhé letíš 8)

Je to tak těžké pochopit?? Tady mě srovnáváš s Laďou, věřím tomu, že ten by to pochopil hned ( a né jen on). To přeci není tak těžké ? Tak proč to nechápeš ty ???

Já už skutečně nevím, jak to více po lopatě napsat... A není to o tom jestli jsem tam byl/nebyl, moudra/nemoudra...

POKUD UŽ ANI TADY TO NEPOCHOPÍTE, NEMÁ CENU ABYCH SEM NĚCO PSAL .... :!:

P.S. - příští BIG stopro jedu (jako divák :wink: ), pokud budu vpuštěn dále, můžem sednou a u láhve dobrého moku celé probrat, věřím že to pochopíš .. (samo že pokud budeš míť chuť) :wink:
e30 323i :arrow: e30 320i :arrow: e34 535i :arrow: e30 320Ci :arrow: e39 528i :arrow: e30 325i

lyon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lyon » 22. 08. 2008 17:55

Max-Max píše:ty pepiku nedorostenej, Mathilda je jmeno te moji, tak tady nevyskakuj, kdyz nerozumis trose srandy a sarkasmu
Hlavně si nech si spravit ten blatník :wink:

Max-Max
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Max-Max » 22. 08. 2008 18:08

lyon píše:
Max-Max píše:ty pepiku nedorostenej, Mathilda je jmeno te moji, tak tady nevyskakuj, kdyz nerozumis trose srandy a sarkasmu
Hlavně si nech si spravit ten blatník :wink:
ty taky, pridej sedacky a komplet intros k tomu :wink:

lyon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lyon » 22. 08. 2008 18:14

Max-Max píše:ty taky, pridej sedacky a komplet intros k tomu :wink:
Už mlčím! :D

Max-Max
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Max-Max » 22. 08. 2008 18:20

lyon píše:
Max-Max píše:ty taky, pridej sedacky a komplet intros k tomu :wink:
Už mlčím! :D
taky :lol:

Pepper

Příspěvek od Pepper » 23. 08. 2008 07:24

ČernyPetr píše:
BOOST píše:

Je to tak. Hory mel vyhrat i RZ na letosnim BIGu, k jeho smule sme se ale v patek vecer u baru dohodli, ze mi prvni misto letos pusti, takze musel pred cilem vzdy brzdit.

Timto bych mu chtel verejne podekovat za to, ze jako spravnej chlap dodrzel, co slibil.
:lol: :lol: :lol:
o tom něco vím
320i M50 - EX1
335i M30 - EX2
320iC - EX3
M3 E30 racing - EX4
328i Touring :-)

Bohhy

Příspěvek od Bohhy » 23. 08. 2008 09:55

Panove mam nemilou zpravu a doufam i kdyz asi marne, ze to neovlivni nase srazy. Nas zakaznik, ktery u toho letiste bydli a ma povoleni si to pres nej zkracovat, aby ho nemusel objizdet pri ceste domu me vcera rikal, ze letiste koupili nejaci turci nebo tak nejak, to uz si nepamatuju a ze i on ma omezeno jezdit pres letiste jen do konce roku..... Je to napsany oficialne pry mistnim urade...... Tak bych rad vedel, jestli je to nejak poreseny, nebo jestli tohle byl posledni sraz na tomhle letisty??????? :(
Wrangler YJ + BMW M3 E92 + BMW E34 525i + BMW E30 340V8 M3look+ BMW E39 530i touring

bodie 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bodie 1 » 23. 08. 2008 16:47

Bohhy píše:Panove mam nemilou zpravu a doufam i kdyz asi marne, ze to neovlivni nase srazy. Nas zakaznik, ktery u toho letiste bydli a ma povoleni si to pres nej zkracovat, aby ho nemusel objizdet pri ceste domu me vcera rikal, ze letiste koupili nejaci turci nebo tak nejak, to uz si nepamatuju a ze i on ma omezeno jezdit pres letiste jen do konce roku..... Je to napsany oficialne pry mistnim urade...... Tak bych rad vedel, jestli je to nejak poreseny, nebo jestli tohle byl posledni sraz na tomhle letisty??????? :(

Já mluvil na letišti s personálem a když tam bude příští rok železný plot a u něj pořadatelé aby se zabránilo v ježdění vozů po ranveji kde přistavají letadla tak nebude problém :wink:

Hory

Příspěvek od Hory » 24. 08. 2008 12:45

ČernyPetr píše:
BOOST píše:

Ne, ne, ne. Letos ti to prostě vyšlo. Smekám, gratuluju..
:wink:
Holt e36is neni zrovna idealní náčiní na RZ, nehlede na to, že sem se s nim povozil asi tak týden po výměně podvozku, tak si měl opravdu ,,šanci,, :lol:
Příště :twisted:
e30 325iT, e30 320i, e30 320i, e30 325i, e30 318is, e34 535i, e30 335i, e30 318isT, e30 320iTM50, e30 327iT, e36 318is, e30 316iT, e30 327i, e39 528i, e36 320iT

ČernyPetr

Příspěvek od ČernyPetr » 24. 08. 2008 13:17

Hory píše:
ČernyPetr píše:
BOOST píše: Jj taky to tak pamatuju, Hory by vyhrál i na sekačce od Mountfieldu. :twisted:

Ne, ne, ne. Letos ti to prostě vyšlo. Smekám, gratuluju..
:wink:
Holt e36is neni zrovna idealní náčiní na RZ, nehlede na to, že sem se s nim povozil asi tak týden po výměně podvozku, tak si měl opravdu ,,šanci,, :lol:
Příště :twisted:
No po ty patecni projizdce kdes mi ukazal, jak ti ten predek krasne klouze spis smekam ja pred tebou.

Na priste uz se tesim :twisted:
e30 325i Cabrio & e34 525iXAT & e38 740iA & e65 735iA & e46 323i Cabrio
ex: e38 725tds & e46 325iXAT

Zamčeno