Jdou pronajmout. Jenže to zas zvýší náklady na pořádání srazu. Hold když blbá páska nestačí......georgewolfik píše:Když jsem se díval kdo měl sraz na letišti v Hradišti tak tam měly ty kovové zábrany ale kde je zase sehnat?? Tot otázka! Každopádně když tam nebude zábrana tak to těm dementům nikdy nedojde!
BIG BMW 2008
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
-
georgewolfik
- Kontaktovat uživatele:
Po sobotě je jasné že nestačí!! A z těch 150 000 co se v průměru vybere.....to rozhodně všechny náklady nepokryje!!! Hold bude stát vstup 400 ,- kvůli takovejm blbům!Lukas-e21 píše:Jdou pronajmout. Jenže to zas zvýší náklady na pořádání srazu. Hold když blbá páska nestačí......georgewolfik píše:Když jsem se díval kdo měl sraz na letišti v Hradišti tak tam měly ty kovové zábrany ale kde je zase sehnat?? Tot otázka! Každopádně když tam nebude zábrana tak to těm dementům nikdy nedojde!
mužu tě ubezpečit, že spousta lidí měla pocit, že po nich chci milion.georgewolfik píše:Po sobotě je jasné že nestačí!! A z těch 150 000 co se v průměru vybere.....to rozhodně všechny náklady nepokryje!!! Hold bude stát vstup 400 ,- kvůli takovejm blbům!Lukas-e21 píše:Jdou pronajmout. Jenže to zas zvýší náklady na pořádání srazu. Hold když blbá páska nestačí......georgewolfik píše:Když jsem se díval kdo měl sraz na letišti v Hradišti tak tam měly ty kovové zábrany ale kde je zase sehnat?? Tot otázka! Každopádně když tam nebude zábrana tak to těm dementům nikdy nedojde!
jeden mi do konce tvrdil, že "Béčka" maj vjezd zadarmo, tak sem ho jemně ubezpečil, že ne a když měl kecy tak sem ho poslal otočit se o 180stupnů.
Já myslím, že za to počasí si můžeme sami, nejenom já i ostatní jsme remcali po předchozích dvou ročnících, že jsme ogrilovný jak selátka na rožni, tak letos nás ten nahoře vyslyšel a dodal trochu té vody na schlazení.
Jinak za sebe můžu říct, že se mi sraz moc líbil i když jsem tam tak dlouho nezůstal, tak organizátorům moc děkuju a skláním poklonu za to co dokázali i v takový nepřízni počasí. Zase všechno posunuli o pěknej kus dopředu a kvalita srazu byla zase na vyšší úrovni jak minulej rok. A to mi přišlo i na kvalitě aut, ubyly tuzerský hnusy, až na pár vyjímek.
A jinak byly k vidění skoro samý pěkný kousky. Kdyby nezačlo tak chcát a neměl jsem boty a hadry skrz na skrz, tak bych zůstal, ale si už stárnu
, tak jsem vyrazil směrem k domovu. Takže ještě jednou velké díky všem, kteří se na srazu podíleli a těším se na další ročník, tentokrát už snad zase za tradičního "grilovacího" počasí.
PS: Ty hovada co jezdili po runwayi normálně vytáhnout z auta a pořádně profackovat a nakopnout do prdele na cestu domu, ať už se příště nevracej.
PS: Ty hovada co jezdili po runwayi normálně vytáhnout z auta a pořádně profackovat a nakopnout do prdele na cestu domu, ať už se příště nevracej.
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
Organizace srazu super počasí bohužel nevyšlo, ale s tím nikdo nic nenadělá. K těm "drifterům" asi nikdo nesedne první do auta a umí to, ale zase je pravda, že měli být ohleduplnější a nezabrat plac jenom pro sebe. No a ke kreténům na runway žándje finanční postih prořezat všechny pneumatiky a dopředu domluvit známýho s odtahovkou, aby si mohl vydělat. To by bylo asi nejúčinější litr nejsou nějaký velký prachy ale kupovat novou sadu pneu a ještě popřípadě platit odtah to už si člověk rozmyslí.
A ať si říká kdo chce co chce takový kreténi si to zaslouží. Já si jedu na sraz pokecat s kámošema a kouknout na pěkný káry. A tady ti kreténi akorát plivou na práci organizátorů, kteří to nedělají kvůli vlastnímu zbohatnutí, ale proto, že to sou taky srdcaři pro který ty káry nejsou jenom starý vylítaný vrány.
A ať si říká kdo chce co chce takový kreténi si to zaslouží. Já si jedu na sraz pokecat s kámošema a kouknout na pěkný káry. A tady ti kreténi akorát plivou na práci organizátorů, kteří to nedělají kvůli vlastnímu zbohatnutí, ale proto, že to sou taky srdcaři pro který ty káry nejsou jenom starý vylítaný vrány.
-
douby
- Kontaktovat uživatele:
ahoj, počasí bylo super, sice ne nejlepší podmínky pro obcházení, kecání, ale za to jsem si to vynahradil na volnejch jízdách(měřený RZ jsem nejel). moje M40B18 se krásně klouzala a dala se vodit, měl jsem supr radost.
boobikovi bych chtěl vzkázat, že mi nevadí, že je vostrej kluk, ale když se ho člověk při placení vjezdnýho zeptá jestli má nazpět z tisícovky, tak by mi mohl odpovědět ano/ne a ne: "Neremcej ty vole, nebo tě zflákám, že ti kalhoty budou velký".
DCmu a všem organizátorům děkuji za SUPER AKCI!
boobikovi bych chtěl vzkázat, že mi nevadí, že je vostrej kluk, ale když se ho člověk při placení vjezdnýho zeptá jestli má nazpět z tisícovky, tak by mi mohl odpovědět ano/ne a ne: "Neremcej ty vole, nebo tě zflákám, že ti kalhoty budou velký".
'92 318iS Touring M-technic II
'88 318i Touring - ex
'02 E39 530d Touring M-Packet - ex
'97 E38 735i TOP - ex
'03 E65 730i Logic 7
'94 E30 318i Touring - RIP
'09 E61 530d xDrive M-Packet - ex
'17 G31 530d xDrive M-packet
'88 318i Touring - ex
'02 E39 530d Touring M-Packet - ex
'97 E38 735i TOP - ex
'03 E65 730i Logic 7
'94 E30 318i Touring - RIP
'09 E61 530d xDrive M-Packet - ex
'17 G31 530d xDrive M-packet
tak tohle sem neřek, to přeháníš, používam jiná slovadouby píše:ahoj, počasí bylo super, sice ne nejlepší podmínky pro obcházení, kecání, ale za to jsem si to vynahradil na volnejch jízdách(měřený RZ jsem nejel). moje M40B18 se krásně klouzala a dala se vodit, měl jsem supr radost.
- chamuraphi
- Kontaktovat uživatele:
Taky vzdám hold organizátorům a všem co se podíleli na akci, díky
Počasí je počasí, spíš mě štve že před i po srazu je nádherně, prostě jako schválně
Ještě že sdružení létajícího červeného osmičtverce drželo náladu tak vysoko
RZtka a Sprinty super
Byla aspoň sranda a člověk se vyřádil. A to že si člověk užije a ještě něco vyhraje,tak to potěší
to DC: doufám ,že se Ti zdá něco pěného a že nám brzy ukážeš výsledky z našeho zápolení
k těm inteligentům na dráze, už tu bylo řečeno dost, prostě nafackovat a ať hradí případné komplikace....
a k těm s těmi výfuky
njn malý frantové zahodili schnilé 120 a koupili si výkonější "hračky" a hráli si... musíme doufat že do příště vyrostou 
Počasí je počasí, spíš mě štve že před i po srazu je nádherně, prostě jako schválně
RZtka a Sprinty super
to DC: doufám ,že se Ti zdá něco pěného a že nám brzy ukážeš výsledky z našeho zápolení
k těm inteligentům na dráze, už tu bylo řečeno dost, prostě nafackovat a ať hradí případné komplikace....
a k těm s těmi výfuky
E30iS http://www.youtube.com/watch?v=6fiXvD36eO4 2013 - Brno 2:38.6 , Most 2:05. 2014 - Brno 2:32, Most 2:02, Slovakiaring 2:49
Akcelerace: https://www.youtube.com/watch?v=YgN3sTvGe74
Akcelerace: https://www.youtube.com/watch?v=YgN3sTvGe74
-
bodie 1
- Kontaktovat uživatele:
Zda bude BIG 2009 je ještě otázkou
ale dnes jsme už raději zajistili oplocení,ještě nevím ale co to bude stát
Budem tam jak v kleci
Na dotaz výše : Natačela to TV Genus co dělá pro Primu.
Prosba: Dnes jsem na letišti ztratil mobilní tel. zn.Samsunk SGH 600 ! Čert vem mobil ale potřebuju tu simku,proto jestli to někdo máte pošlete mě ji anonimě na : Pavel Ševčík,Vaněčkov č.407,Železný Brod,468 22
Díky
Na dotaz výše : Natačela to TV Genus co dělá pro Primu.
Prosba: Dnes jsem na letišti ztratil mobilní tel. zn.Samsunk SGH 600 ! Čert vem mobil ale potřebuju tu simku,proto jestli to někdo máte pošlete mě ji anonimě na : Pavel Ševčík,Vaněčkov č.407,Železný Brod,468 22
jj,bez Boobika by to nebyl poradnej BIG,jen me mrzi ze nemel svyho Mergla,protoze minulej rok kdyz jsem prijel na sraz BMW a u vjezdu stal Mergl,tak jsem se malem pochcal smichyDC píše:Boobika musíte tolerovat, to je totiž přírodní úkaz![]()
![]()
Jinak samozrejme taky veliky diky organizatorum,bohuzel jsem tam nebyl ani jednim ze svych priblizovadel (coz mi hned u brany bylo nejednou vycteno
Takze doufejme ze pristi rok vyjde pocasi,jako hodne lidi uz ted se tesim
Ač jsem si to nikdy nemyslel, jsou i takové situace, kdy tříca přestane mít smysl...
Tak ja taky dekuju organisatorum za cely az na pocasi povedeny sraz i za cenu za nejhezci 6ku
PS: Proc ste vsichni tak spechali domu, v nedeli ve 14:00 byly na letisti pouze dve auta: 635CSi a 325iX a to se tak pekne vycasilo
PS: Proc ste vsichni tak spechali domu, v nedeli ve 14:00 byly na letisti pouze dve auta: 635CSi a 325iX a to se tak pekne vycasilo
([316i e30], 318i e36, M530xdA e60), 324td tour e30, 318i e21, 324d e30, 732iA e23, 524td e28,
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30letos si tam mel prozměnu Dachnu a ve velice podobnym odstínu jako M-BKenny píše:jj,bez Boobika by to nebyl poradnej BIG,jen me mrzi ze nemel svyho Mergla,protoze minulej rok kdyz jsem prijel na sraz BMW a u vjezdu stal Mergl,tak jsem se malem pochcal smichyDC píše:Boobika musíte tolerovat, to je totiž přírodní úkaz![]()
![]()
![]()
To jo,ale celkove tech aut tam bylo vic,co ja si pamatuju tak loni tam byl mergl sam (aspon kdyz ja jsem prijizdel),to nemelo chybuLukas-e21 píše:letos si tam mel prozměnu Dachnu a ve velice podobnym odstínu jako M-B
Ač jsem si to nikdy nemyslel, jsou i takové situace, kdy tříca přestane mít smysl...
Taky sme odjizdeli s kolegou jako totalne posledni ucasrnici srazulyon píše:To byla urcite odmena za vernostRaon píše:Tak ja taky dekuju organisatorum za cely az na pocasi povedeny sraz i za cenu za nejhezci 6ku![]()
Ale jinak samozrejme gratulace, pane kolego. Sestkam zdar!
([316i e30], 318i e36, M530xdA e60), 324td tour e30, 318i e21, 324d e30, 732iA e23, 524td e28,