Jak se projevuji spatne uhliky ve starteru?
Jak se projevuji spatne uhliky ve starteru?
Starter mi nekdy nastartuje, nekdy vubec, jenom cvakne, nekdy ho premlouvam a pak se teda rozhodne ze nastartuje, mohou to byt uhliky? Mam podezreni i na civku ale nevim jak by se to melo chovat kdyby to byl nejaky tenhle problem..
Pokud to cvaká tak to cívka neni určitě pač je asný že kotva se vysouvá pastorek poud to necvaká muže to být stykačem tedy cívkou.No a pokud to cvaká tak uhlíky vyndat a zbrousit srovnat je trochu ale pokud jsou malí tak je vymenit ale nevim kolik stojí do bmw ale myslim že tak kus asi 15 kč takže bych koupil noví 

Re: Jak se projevuji spatne uhliky ve starteru?
Underbiker píše:Starter mi nekdy nastartuje, nekdy vubec, jenom cvakne, nekdy ho premlouvam a pak se teda rozhodne ze nastartuje, mohou to byt uhliky? Mam podezreni i na civku ale nevim jak by se to melo chovat kdyby to byl nejaky tenhle problem..
startéry jsem montoval deno deně nejslepší je ho rozebrat vyčistit a dát nový uhlíky,a taky rovnou můžeš očistit drážky na kotvě kde se dotýkají uhlíky.ono stačí od každýho trochu a už to blbne.cívka to nebude to by se ti asi už moc nezatočil
Re: Jak se projevuji spatne uhliky ve starteru?
Panove panoveJarek59 píše:Underbiker píše:Starter mi nekdy nastartuje, nekdy vubec, jenom cvakne, nekdy ho premlouvam a pak se teda rozhodne ze nastartuje, mohou to byt uhliky? Mam podezreni i na civku ale nevim jak by se to melo chovat kdyby to byl nejaky tenhle problem..
startéry jsem montoval deno deně nejslepší je ho rozebrat vyčistit a dát nový uhlíky,a taky rovnou můžeš očistit drážky na kotvě kde se dotýkají uhlíky.ono stačí od každýho trochu a už to blbne.cívka to nebude to by se ti asi už moc nezatočil

http://bmw.hotentot.com
BMW E39 540i Tour
BMW E39 540i Tour