Prosí pomoc od právníka,policajta..
Prosí pomoc od právníka,policajta..
Čusík.. dneska jsem vyjel z garáže a jelikož máme před barákem hlavní co je napůl rozkopaná tak jsem si musel posunout dočasné značení abych se dostal pryč.. ale při posunování cedule zastavil chlap začal na mě řvát co si to dovoluju... tak sem mu řekl že tam bydlím a vyjel sem z garáže, tak jak se mám dostat dál.. a poklepal sem si na hlavu, to ho nasralo a přiběhl ke mě chytl mě pod krkem, strčil mě na auto a napřáhl se že mi jednu vrazí.. rozhlídl se a když viděl kolonu 5 aut co na něj civí tak si to rozmyslel a střčil do mě a nasedl do auta a odjel.. Napsal sem si SPZ a zavolal na PČR přijela hlídka sepsali to vyslechly svědky, lustrovali SPZ a řekli mi že to pude ke komisi(?) A teď jsem zjistil že to byl náš starosta obce... tak se chci zeptat co by se dalo udělat abych mu to co nejvíc znepříjemnil? Nebo už je pozdě? Děkuji 

No znepříjemňování, no nevím. Hodně záleží jaký má vztah s tamnější pčr. Asi bych to ale nechal plavat, nebo spíš vzájemnou domluvou (omluvou)....
Jinak, co to máš za nápady, ťukat si na čelo před chlapíkem, kterej má zjevně fyzicky navrh. To nemáš pud sebezáchovy?
Jinak, co to máš za nápady, ťukat si na čelo před chlapíkem, kterej má zjevně fyzicky navrh. To nemáš pud sebezáchovy?

Naposledy upravil(a) aula dne 13. 08. 2008 18:04, celkem upraveno 1 x.
325iC: LSD, StarTec, semi M-Technic I, Smoked Hella
Dobrá haluz, jít do boje zrovna se starostou...
Za žádnou cenu bych neustupoval, aby ho pak třeba ještě nenapadlo nějak tě nařknout z toho, že jsi popřehazoval dopravní značení v celém městě
Trestní oznámení za napadení bych ale taky nepodával, to je na hovno, on je proti tobě nadčlověk a může tě pak pěkně dlouhou dobu dusit jinak, cestu si vždycky najde.
Takže bych to buď nechal vyšumět, nebo maximálně vyžadoval jeho omluvu za hrubé chování, nebo si to s ním normálně ústně vysvětlil. Třeba ti dá pak ještě nějakou odměnu, nebo extra privilegia v obci - třeba právo první noci po celém vašem městě!

Za žádnou cenu bych neustupoval, aby ho pak třeba ještě nenapadlo nějak tě nařknout z toho, že jsi popřehazoval dopravní značení v celém městě

Takže bych to buď nechal vyšumět, nebo maximálně vyžadoval jeho omluvu za hrubé chování, nebo si to s ním normálně ústně vysvětlil. Třeba ti dá pak ještě nějakou odměnu, nebo extra privilegia v obci - třeba právo první noci po celém vašem městě!

Pokud na to máš svědky a je to zaprotokolovaný, tak bych se nebál do toho zapojit média - na těhlectěch věcech si Blesk i Nova rádi smlsnou 
To mě jen napadlo k tomu znepříjemňování, no a po právní stránce bych se nebál jít k doktorovi s tim, že Tě bolí hlava, špatně se Ti polyká, v noci se budíš atd. od toho jak Tě chytnul pod krkem a strčil na auto.. takže bych si nechal napsat zprávu od toho doktora a zanes to policajtům.. no a pokud máš možnost to uhrát až na nemocenskou, tak podle její doby to může být kvalifikovaný jako přestupek nebo i trestnej čin
Takže pozdě na znepříjemnění života rozhodně není
P.S. Nejsem policajt ani právník, práva teprve studuju, takže to ber jen jako vodítko a kdyby ses touhle cestou rozhod jít, tak jí pro jistotu prokonzultuj s nějakým už "hotovým" právníkem

To mě jen napadlo k tomu znepříjemňování, no a po právní stránce bych se nebál jít k doktorovi s tim, že Tě bolí hlava, špatně se Ti polyká, v noci se budíš atd. od toho jak Tě chytnul pod krkem a strčil na auto.. takže bych si nechal napsat zprávu od toho doktora a zanes to policajtům.. no a pokud máš možnost to uhrát až na nemocenskou, tak podle její doby to může být kvalifikovaný jako přestupek nebo i trestnej čin

Takže pozdě na znepříjemnění života rozhodně není

P.S. Nejsem policajt ani právník, práva teprve studuju, takže to ber jen jako vodítko a kdyby ses touhle cestou rozhod jít, tak jí pro jistotu prokonzultuj s nějakým už "hotovým" právníkem

e28 525i, e83 X3
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
No právník sice nejsem, ale snad ti poradím ....
To jak si to popsal, tak to vykazuje znaky pouze přestupku proti občanskému soužité, psát ti sem §§ nemá cenu ... Tr. čin to nikdy nebude, na to si byl málo zraněný (ale buď rád, není o co stát). Nějaké bolení hlavy ti nepomůže, u tr. činu Ublížení na zdraví musíš být i omezen na běžném způsobu užívání života (např. noha v sádře, límec kolem krku ....). Tyhle přestupky končí na magistrátě, případně na obci u komise. Tyto lidé jsou samozřejmně podřízený starosty a podle toho asi dostane starosta trest (ty, ty, ty ... snad 500,-kč pokuty)
No a ted ty slavná média. Nevím jestli bude pro např. Novu bezejmennný starosta z Krucemburka (snad se nepletu) natolik zajímavý, že by mu bylo věnováno místo v jejich TV Znova. Nicméně jejich reportét Ondra Špalek je můj letitý kamarád, pokud chceš na něj telefon, v SZ ti je pošlu, domluv se s ním ....
Já si osobně myslím, že z toho nic nedostaneš. Můžeš si o něm myslet že je to dobytek, to je asi tak celé ....
To jak si to popsal, tak to vykazuje znaky pouze přestupku proti občanskému soužité, psát ti sem §§ nemá cenu ... Tr. čin to nikdy nebude, na to si byl málo zraněný (ale buď rád, není o co stát). Nějaké bolení hlavy ti nepomůže, u tr. činu Ublížení na zdraví musíš být i omezen na běžném způsobu užívání života (např. noha v sádře, límec kolem krku ....). Tyhle přestupky končí na magistrátě, případně na obci u komise. Tyto lidé jsou samozřejmně podřízený starosty a podle toho asi dostane starosta trest (ty, ty, ty ... snad 500,-kč pokuty)

No a ted ty slavná média. Nevím jestli bude pro např. Novu bezejmennný starosta z Krucemburka (snad se nepletu) natolik zajímavý, že by mu bylo věnováno místo v jejich TV Znova. Nicméně jejich reportét Ondra Špalek je můj letitý kamarád, pokud chceš na něj telefon, v SZ ti je pošlu, domluv se s ním ....
Já si osobně myslím, že z toho nic nedostaneš. Můžeš si o něm myslet že je to dobytek, to je asi tak celé ....
e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i

Tak tohle je blbost, nezlob sehoris píše:Tr. čin to nikdy nebude, na to si byl málo zraněný (ale buď rád, není o co stát). Nějaké bolení hlavy ti nepomůže, u tr. činu Ublížení na zdraví musíš být i omezen na běžném způsobu užívání života (např. noha v sádře, límec kolem krku ....).![]()

Trocha počtení (konkr. uplně poslední věta)

http://trestnirizeni.mujblog.info/vykla ... -na-zdravi
No a paragrafy - tr. čin ublížení na zdraví
http://portal.gov.cz/wps/portal/_s.155/ ... žení#10821
A nebo by to taky moh být tr. čin výtržnictví
http://portal.gov.cz/wps/portal/_s.155/ ... žení#10821
Opět si dovolím nesouhlasit - proč by je neměl zajímat Krucemburk, když je zajímaly nějaký Valy u Přelouče?horis píše:No a ted ty slavná média. Nevím jestli bude pro např. Novu bezejmennný starosta z Krucemburka (snad se nepletu) natolik zajímavý, že by mu bylo věnováno místo v jejich TV Znova.
http://tn.nova.cz/zpravy/krimi/starosta ... cnici.html
e28 525i, e83 X3
No tak to je potom na Kladně jiný trestní zákon a jiný trestní řád. Těchto tr. činů jsem dělal destíky. X - krát jsem překvalifikovával z přestupku na tr. čin a obráceně, vždy dle konkr. situace a poranění poškozeného. Vždy to můj šéf podepsal, státní zástupce taky souhlasil a soudce neměl výhrady .... A nějaké herecké umění, to může tak trénovat na šišky v leseAlbert píše:Tak tohle je blbost, nezlob sehoris píše:Tr. čin to nikdy nebude, na to si byl málo zraněný (ale buď rád, není o co stát). Nějaké bolení hlavy ti nepomůže, u tr. činu Ublížení na zdraví musíš být i omezen na běžném způsobu užívání života (např. noha v sádře, límec kolem krku ....).![]()
Důležitá je ta doba a nemusíš mít ani nohu v sádře, stačí prostě pracovní neschopnost.. samozřejmě že Filip nějaký vážný zranění nemá, ale stačí trochu hereckýho umění a .. rozumíme si
![]()

Víš, ono ve škole a v knize je to jinačí, až z praxe pochopíš realitu .... Jinak si skutečně stojím za tím co jsem napsal

e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i

To horis:
Trošku musím oponovat. To se přibere jeden znalec, ten řekne, že simuluje, poškozený si vezme druhého znalce, který napíše, že ne, třetí znalec napíše neutrální posudek a z přestupku je trestný čin. Znám to z vlastní zkušenosti.
A i když i policista si myslí, že poškozený simuluje a je blbej, tak soudce dá na první pohled a můžeš se pak jedině odvolávat a potáhne se to strašně dlouho a nic z toho pak nemáš.
Policisti se bohužel musí řídit zákony, ketré jsou nanic.
Trošku musím oponovat. To se přibere jeden znalec, ten řekne, že simuluje, poškozený si vezme druhého znalce, který napíše, že ne, třetí znalec napíše neutrální posudek a z přestupku je trestný čin. Znám to z vlastní zkušenosti.
A i když i policista si myslí, že poškozený simuluje a je blbej, tak soudce dá na první pohled a můžeš se pak jedině odvolávat a potáhne se to strašně dlouho a nic z toho pak nemáš.
Policisti se bohužel musí řídit zákony, ketré jsou nanic.
- Jan Kučera
hydr.olej na čelní sklo-příp lakožer-příp. deka (modří vědí)
jinak bych si zašel ještě k doktorovi že tě ten krk bolí-a ještě bych si vyžádal o tomto zprávu
jinak bych si zašel ještě k doktorovi že tě ten krk bolí-a ještě bych si vyžádal o tomto zprávu
Naposledy upravil(a) Jan Kučera dne 14. 08. 2008 15:22, celkem upraveno 1 x.
Pláťákoslužby 608528957
524TdA RULEZZ
WRX Sti
..........................asi sem se posral,ale chci TURBO ... a klid

524TdA RULEZZ
WRX Sti
..........................asi sem se posral,ale chci TURBO ... a klid

Já říkám, že pomsta trvá 7 let...
Nech to rok, dva uležet a pak mu nech zlámat hnáty. Ukrajinci si za to berou od 500 do 2000kč...
Nedělám si prdel.
Ale jinak simuluj,simuluj, simuluj. Když to budou řešit komisionálně u vás v obci tak můžeš naznat, že komise je podjatá(např...vliv onoho dementa starosty apod...). Tím pádem to třeba půjde jinam, kde starosty nikdo moc nezná a nebude je vůbec tankovat co mu napaří...
Pokud máš známýho právníka tak to konzultuj s ním.
já bych mu ale nechal ty hnáty polámat...
Nech to rok, dva uležet a pak mu nech zlámat hnáty. Ukrajinci si za to berou od 500 do 2000kč...

Nedělám si prdel.
Ale jinak simuluj,simuluj, simuluj. Když to budou řešit komisionálně u vás v obci tak můžeš naznat, že komise je podjatá(např...vliv onoho dementa starosty apod...). Tím pádem to třeba půjde jinam, kde starosty nikdo moc nezná a nebude je vůbec tankovat co mu napaří...

Pokud máš známýho právníka tak to konzultuj s ním.
já bych mu ale nechal ty hnáty polámat...

BMW E28 525eA, BMW E28 ///M535
Ex=E34 525i 24V, E32 735i, E28 525e, E21 318
New Car= BMW E24 635CSi
Ex=E34 525i 24V, E32 735i, E28 525e, E21 318
New Car= BMW E24 635CSi

...hmmm, ty si zase opět nejchytřejšíAsmodeus píše:..řekl Chuck Horis!horis píše: Víš, ono ve škole a v knize je to jinačí, až z praxe pochopíš realitu...

e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i

Umíš číst, náčelníku?? Napsal jsem mu, co bych dělal já, hned zkraje.horis píše:...hmmm, ty si zase opět nejchytřejšíAsmodeus píše:..řekl Chuck Horis!horis píše: Víš, ono ve škole a v knize je to jinačí, až z praxe pochopíš realitu...![]()
Že se tedy nepodělíš o tvé jistě bohaté zkušenosti v tomto oboru
![]()
Proč mu tedy neporadíš, co ???
No ono v podstatě není co ....
![]()
Já vím, že co se týče práva, mu asi moc neporadím, ale ty, který bys mu eventuelně poradit mohl, řekl vlastně taky úplný prd. A neschovávej svůj kyselý ksicht za vysmáté smajlíky!

Napsal jsem mu, jak to funguje v praxi, nic víc ...Nemám nejmenší důvod mu přeci lhát, těchto "zločinů" jsem dělal desítky. A když tady někdy čtu ty naprosto nesmyslné a nereálné rady, tomu se lze jen skutečně smát ..Asmodeus píše:Umíš číst, náčelníku?? Napsal jsem mu, co bych dělal já, hned zkraje.horis píše:...hmmm, ty si zase opět nejchytřejšíAsmodeus píše: ..řekl Chuck Horis!![]()
Že se tedy nepodělíš o tvé jistě bohaté zkušenosti v tomto oboru
![]()
Proč mu tedy neporadíš, co ???
No ono v podstatě není co ....
![]()
Já vím, že co se týče práva, mu asi moc neporadím, ale ty, který bys mu eventuelně poradit mohl, řekl vlastně taky úplný prd. A neschovávej svůj kyselý ksicht za vysmáté smajlíky!

Někdo schovává svůj kyselý ksicht za smailíky, někdo za svatozář ..

e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i