zkus se dohodnout s moravákama, pojedou taky kolem tebe a nemusíš jet sámhyry píše:Hoj.Bavíte se tady stále o pátku.Fakt v sobotu ráno nejede nikdo přes Jičín?

odjezd-na-big-v-sobotu-rano-smner-litomysl-t59647.html
zkus se dohodnout s moravákama, pojedou taky kolem tebe a nemusíš jet sámhyry píše:Hoj.Bavíte se tady stále o pátku.Fakt v sobotu ráno nejede nikdo přes Jičín?
heleď, já nejspíš pojedu sám,posádka se mi rozutekla,tkž tě mužu vzítmetaljohn píše:Jo no...metaljohn.....dneska, když jsem se ptal na auto, tak mi táta odpověděl s humorem, jestli prej nejsem padlej na hlavuTakže metaljohn ani neví, jak se na BIG dostane
Možná snad vyjde auto Liborovejch rodičů, nebo nás tam hodí třeba jeho táta. Jak tohle dopadne......musím to zjistit brzo, protože jestli se posere všechno, tak ať tam stihnu dojít aspoň pěšky
E46 ///M3 CSLmetaljohn píše:To musel být skvělej sraz, škoda, že jsem tam nebyl (jo, vlasy už mám všechny vyrvaný), koukal jsem v Mladějově na bitvu z první světové
Ta driftkára dělala asi perfektní divadlo, kuaaa příště jedu
Fota jsou super, moc se mi líbí ty skupinový
![]()
btw nemáte někdo fotku té bílé E46, co vykukuje za policejní oktávkou? Mihals ji prej nemá (no je toto možný...![]()
)
Tahle fakt byla na 3. regionálu, jak jsi říkal?? Jestli jo, tak mi utekla nějak přímo před očima....mihals píše:kua to je CSL?to kdybych věděl, tak mam 50 fotek jen tohohle auta!
![]()
jen skoda, ze není v origo stavu
ale bílo/černá vypadá moc hezky (se zavřenými dveřmi)
Jo byla tam. Nic si ale rvát nemusíš jestli pojedeš na BIGmetaljohn píše:Tahle fakt byla na 3. regionálu, jak jsi říkal?? Jestli jo, tak mi utekla nějak přímo před očima....mihals píše:kua to je CSL?to kdybych věděl, tak mam 50 fotek jen tohohle auta!
![]()
jen skoda, ze není v origo stavu
ale bílo/černá vypadá moc hezky (se zavřenými dveřmi)jdu si rvát vla....počkat, vlasy už jsem si vyškubal, najdu něco jinýho