Nebyl jsi sám, taky obrovská gratulace - Mates byl fakt dobrej. Sice mi přišlo, že první battle byl docela o štěstí kvůli těm sraženým kuželům, ale zbytek byl opravdu monstrózní, nemám co dodat. Fakt super práce a je vidět, že prostě umí.marty87 píše:Tak si tady dovolím pobláhobřát Matyasovi k prvnímu místu na ME. Chvílema jse z těch tvejch driftů měl husí kůži
King of europe drift strahov
E39 535i sedan
Gratulace veliká Matyášovi, moc pěknej závod. Celá akce se hodně povedla, ještě teď mi v uších hučí motory....
K zlaté e36 - kluk to má hodně dobře v ruce, ale s jeho podmínkami, kdo by neměl. Přesto smekám. Niki - už to, že ženská driftí si zaslouží obdiv a navíc vůbec špatně. Navíc je pěkná kočka - prohlédl jsem si ji pečlivě.
Prostě svátek zadního pohonu se vydařil

Naposledy upravil(a) bmwman dne 03. 08. 2008 20:14, celkem upraveno 1 x.
Chci BMW, přece nebudu jezdit s předohrabem.
Ohromnej zážitek ..parádně vydařená akce ..počasí supr i lidí bych řekl že o trošku přibylo od soboty ale ti driftéři ..no nádhera ..
Škoda že to Niky tak po...s co sem jí viděl v trénincích tak se snad ani jednou nepřetočila a v betlu v každym kole
..to se fakt nevidí pro mě ohromná škoda sem se těšil že tam vyškolý i nějaký e30 

Toyota KE35, AE86, Golf Mk2 20v turbo, BMW E30 335i tour, E30 335i Turbo coupe, E30 324td chromák sedan, E34 520i tour
MYslím, Matyáš 15 a Kok 16DC píše:nevim presne vek, ale taky mladoch - je to ten s cervenou tricou jak sou tam dve velmi podobny - druhou ridi jeho otec Kees Kok (prubezna jednicka sampionatu) poznavaci znameni otce je predni sklo plny napisu ze pres to skoro nejni videt ven a maj na autech maly jmenovkyHoonnza píše:jo? kolik mu je ..? to je ten stim pick upem nebo kdo .?

BMW 318 IS that IS fun
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Co to povidáš ?bazz píše:MYslím, Matyáš 15 a Kok 16DC píše:nevim presne vek, ale taky mladoch - je to ten s cervenou tricou jak sou tam dve velmi podobny - druhou ridi jeho otec Kees Kok (prubezna jednicka sampionatu) poznavaci znameni otce je predni sklo plny napisu ze pres to skoro nejni videt ven a maj na autech maly jmenovkyHoonnza píše:jo? kolik mu je ..? to je ten stim pick upem nebo kdo .?

Omluva a oprava trochu se mi to popletlo Kok mladej má 16 letTweety píše:Co to povidáš ?bazz píše:MYslím, Matyáš 15 a Kok 16DC píše: nevim presne vek, ale taky mladoch - je to ten s cervenou tricou jak sou tam dve velmi podobny - druhou ridi jeho otec Kees Kok (prubezna jednicka sampionatu) poznavaci znameni otce je predni sklo plny napisu ze pres to skoro nejni videt ven a maj na autech maly jmenovky
BMW 318 IS that IS fun