King of europe drift strahov
King of europe drift strahov
Tak dneska sem se tam byl mrknout a pocity hodně dobrý.. Byl jste tam někdo ..? mě teda nejvíc dostal asi 15letý drifter kterej hodně dobře a čistě jel ..! Fakt docela povedená akcička tak sem zvědavej jak to bude zítra .. Co vy a pocity z týhle akce..?
Toyota KE35, AE86, Golf Mk2 20v turbo, BMW E30 335i tour, E30 335i Turbo coupe, E30 324td chromák sedan, E34 520i tour
jj frajer .. on driftí i jeho tatka ne ..? akce fakt podařená no .. trat taky sem tam byl jednou se podivat a nějak se mi to nezdálo jako plocha pro ms evropy ale nakonec s tý plochy vydřely dost si myslim 

Toyota KE35, AE86, Golf Mk2 20v turbo, BMW E30 335i tour, E30 335i Turbo coupe, E30 324td chromák sedan, E34 520i tour
nevim presne vek, ale taky mladoch - je to ten s cervenou tricou jak sou tam dve velmi podobny - druhou ridi jeho otec Kees Kok (prubezna jednicka sampionatu) poznavaci znameni otce je predni sklo plny napisu ze pres to skoro nejni videt ven a maj na autech maly jmenovkyHoonnza píše:jo? kolik mu je ..? to je ten stim pick upem nebo kdo .?
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Jirka325 : Ahoj Jirko, ty taky ještě dejcháš ?
Tak jsem tam byl včera taky. Akce hezká, jen když jsem koukal na video z minulého závodu (tuším v HU - doporučuji stáhnout na www.carsandgirls.hu ) tak mě překvapil poměr lidí tam a lidí zde. Tady ty drifty ještě nemaj bohužel takovej základ
K driftů samotným. Ten klučina driftí pěkně, ale mám dojem, že to tam prostě pošle a neřeší. Nějakej checkpoint mu nic neříká. Matyasovi jsem samozřejmě fandil a jeho jízdy kdy se dotýkal zelené vesty na checkpointech mě nenechávali v klidu a v těchto chvílích jsem i opuštěl svou židličku abych to mohl prožít
No a další zážitek pro mne bylom, že jsem naživo mohl vidět známou Niki, kterou jsem doposud viděl pouze na videu nebo fotkách
Snad dneska večer budu mít fotky ze včerejška, čekám až kamarád stáhne z foťáku to, co jsem fotil. Tady jen dvě fotky z telefonu pro pořádek v jezdcích
15ti letý pilot :

Taťka se synkem, vedoucí šampionátu (Kees Kok)

A Niki :

Tak jsem tam byl včera taky. Akce hezká, jen když jsem koukal na video z minulého závodu (tuším v HU - doporučuji stáhnout na www.carsandgirls.hu ) tak mě překvapil poměr lidí tam a lidí zde. Tady ty drifty ještě nemaj bohužel takovej základ

Snad dneska večer budu mít fotky ze včerejška, čekám až kamarád stáhne z foťáku to, co jsem fotil. Tady jen dvě fotky z telefonu pro pořádek v jezdcích
15ti letý pilot :

Taťka se synkem, vedoucí šampionátu (Kees Kok)

A Niki :

No jasny pane prislusniku, ja mam tuhej korinekTweety píše:Jirka325 : Ahoj Jirko, ty taky ještě dejcháš ?

Akorat tady to uz nejak moc nenavstevuju a mam pocit ze nic zasadniho noveho jsem asi nepropas

Jsem se tesil ze se tam potkame, ale netusil jsem ze se tam dostanu az hodinu pred koncem a jeste jen k brane a zase pryc no...holt mi neni prano...letim se podivat alespon na ten konec