Nevíte, kdo má v okolí V. Bíteše žlutou barchettu?
Nevíte, kdo má v okolí V. Bíteše žlutou barchettu?
Asi před půlhodinou jsem viděl letěl žlutou barchettu do lesa, týpek letěl do pravotočivý tak 130-140, dával si rally-krajnici a ta ho stáhla moc, tak to hodil víc do středu vozovky a to už měl auto trochu bokem, pak uviděl mě, dal moc velký kontra a už letěl, zavadil o strom a udělal piruetku. Rozbil mi okno blbec, lítaly za ním kamínky nebo se rozkládal už v tý zatáčce. Nějaká slečna z auta, jež jelo jako druhé za ním, říkala, že na ně při předjíždění dělal nějaké posuňky. Barchetta pěkně na sračky, ani bych nevěřil, že ho vytáhnou. Tak jestli to rozdejchá (to auto fakt nevypadalo, že by z něj mohli ještě někoho vytáhnout, zvlášť pak spolujezdce, pokud by tam nějaký byl), může zase dobudoucna divoce gestikulovat a pak dělat fatální chyby. Nemáte někdo tuchu, kdo to mohl být? Stalo se to tady http://www.mapy.cz/#x=137160704@y=13298 ... _145639297 kousek od takovýho hostince, je tam pěkněj novej koberec bez střední čáry a před tou zatáčkou je od Bíteše pěkná rovinka začínající z kopce. Je tam teď moc hezky ohoblovanej strom.
Čas je drahý
Dostal bych pět stovek na okno na škodovku a hodinu tam šaškoval nad psaním protokolu. Tudlenudle
Mě úplně stačí, že ten šikula zmrzačil jen sebe a ne kohokoliv dalšího, např. mě.