...a jedna technická pro Paju : jak chladíš tu třiapůli bez větráku? ( pokud to není tajné? )
Co já vím tak Pája tam větrák máChuck47 píše:sraz byl super, taktéž jsem byl velmi spokojen s cenami ( a s chutí ) nabízených jídelspanilka good až na rozkopané Kravaře ( za to ale nikdo nemůže )
...a jedna technická pro Paju : jak chladíš tu třiapůli bez větráku? ( pokud to není tajné? )
no kurňa jako je to možný, ale hodně lidí včetně mě se koukalo, že tam není a že je tam na něj i málo místa...Sopťa píše:Co já vím tak Pája tam větrák máChuck47 píše:sraz byl super, taktéž jsem byl velmi spokojen s cenami ( a s chutí ) nabízených jídelspanilka good až na rozkopané Kravaře ( za to ale nikdo nemůže )
Jinak sraz byl paráááááááádnííí!!!!!!!!!!!
pokud mužu odpovědět za Páju větrák tam určitě je posledně mě to málem vcucloChuck47 píše:sraz byl super, taktéž jsem byl velmi spokojen s cenami ( a s chutí ) nabízených jídelspanilka good až na rozkopané Kravaře ( za to ale nikdo nemůže )
chladí to úplně stejně jako já svou 1,6,akorát já mám el.saharu za chladičem a on předChuck47 píše:sraz byl super, taktéž jsem byl velmi spokojen s cenami ( a s chutí ) nabízených jídelspanilka good až na rozkopané Kravaře ( za to ale nikdo nemůže )
hehe nejlip poznam jorassimovo cabro kvuli netradicni barve a svojeho cernyho touringa na kterym razi bilej zadni naraznikPaja píše:Něco málo z ptačí perspektivy.
každému podle zásluhPaja píše:Tak ještě něco vám chci všem říct -
Výhradně vám NEDOPORUČUJI - Využívat služeb firmy www.pohary.com je to neschopná firma která není schopna dodržet termíny, není schopna dodat objednané zboží i když je objednáno s velkým předstihem, nejsou schopni zavolat ani napsat že zboží nemají a že by třeba nabídli jiné
Moje zkušenost - objednáno 32 krásných pohárů, 32 štítků bmwcult 2008, k nim takové ty kolečka 1,2,3tí místo - vše mělo být do 1.7
Tak a realita - firma dodala poháry až 8.7, a to po dvou mojich opravdu nepříjemných telefonátech, poháry poslaly jiné než jsem si objednal, ale fest jiné, 32 pohárů z toho 6 těch co jsem chtěl, a zbytek jiné, štítků na poháry poslaly cca 12ks, kolečka s číslama chyběly asi 4-6ks - no a to nemluvím o tom že z 12ti zlatých štítků které přišly bylo 5 jiných
Absolutní neschopnost této firmy je až do nebe volající!!!!!!!!