ta zvěř už neví kam
-
Quentantin
ta zvěř už neví kam
Kluci vcera,vlastne dnes rano, kolem jedny hodiny si to jedu z mesta,byly jsme s klukama na carach(jsem z Melnika)a najednou ve meste z parku vybehne srnec nebojte ze jsem to stacil ubrzdit vzal jsem ho naraznikem,zastavim na aute nastesti vubec nic,tak se rozmejslim co s nim a nez jsem stacil neco udelat prijel nakej taxikar vytah kudlu,hop srnce do auta a nazdar.Tak si rikam mohla bejt svickova,mohlo bejt rozbity auto a stejne bych mel asi h... 
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Re: ta zvěř už neví kam
Taky se mohlo stát to, že taxikář si sice za Tebe pošmákne na svíčkový, ale pak chcípne na vzteklinu.Quentantin píše:Kluci vcera,vlastne dnes rano, kolem jedny hodiny si to jedu z mesta,byly jsme s klukama na carach(jsem z Melnika)a najednou ve meste z parku vybehne srnec nebojte ze jsem to stacil ubrzdit vzal jsem ho naraznikem,zastavim na aute nastesti vubec nic,tak se rozmejslim co s nim a nez jsem stacil neco udelat prijel nakej taxikar vytah kudlu,hop srnce do auta a nazdar.Tak si rikam mohla bejt svickova,mohlo bejt rozbity auto a stejne bych mel asi h...
BMW The Ultimate Driving Machine
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
-
Návštěvník