ty jo, to ixo bylo maraasericss8 píše:Hooodne vydarena akcia..Vdaka chlapi..Sorry za ten agrodriftale nebolo to nakoniec take spatne
Sam som bol prekvapeny co to ixo dokaze na sprintoch..

jelo ti to pekne,ale ten kombajn byl taky super
ty jo, to ixo bylo maraasericss8 píše:Hooodne vydarena akcia..Vdaka chlapi..Sorry za ten agrodriftale nebolo to nakoniec take spatne
Sam som bol prekvapeny co to ixo dokaze na sprintoch..
koukal jsem na tu tvou alpina kopii, mas to pekny! ale sundej toho pavouka a dej znak BMW!!slubox píše:Tak , uz som doma aj ja.
Bolo supeeer, len skoda ze sa to vsetko rozpadlo po spanilke, a ostatny boli do vecera fuc.
Skoda toho vecerneho lejaku ,aspon som prevetral diesla na mokrej runwaji![]()
Bomba auta, super spanilka, az na to ukoncenie .... ZE Ericss8![]()
![]()
Dufam ze bude aj nabuduce,uz sa hlasim teraz!
Diky Paja!!
Děkuji za pochvalu. Času obětuju hodně. Snažím se a jsem rád, že má práce nepřichází v niveč. Řek bych, že je to nemoc, ale však to zná každej co má BMWjajic píše:to Méďa......kolik času tak věnuješ tomu svýmu klenotu?
máš to moc hezký...
mladá se smála,když koukla do kufru a říka....."on tady asi sekačku a cement jako my nevozí,že?"
taky mě to sere jsem kokot tak co naděláš doufám že nám už někdy vyjde ten čas na to pivkoPinki píše:TY jsi úplný blázen.Ani jsme spolu pořádně nepopiliM40TURBO píše:jak se říka kdo chce kam ...Hlavně se fakt brzy uzdrav a ať to moc nebolí.Ale nebál ses toho
.
mychal píše:Taky se přidám k poděkování, sraz byl super, jediná vítka snad jen dát někomu do ruky mikrofon na uvádění a komentáře sprintů a vůbec všeho ,co se zrovna děje.
Celkem mě překvapili nízké ceny, 50kc vstup, 20kc pivo, to mi přijde hodně levne když vezmu náklady na celou tuto akci ktere se z toho musí(mělyby) pokrýt. Už sem ti to Pájo říkal ,klikdně zdraž.
Rád sem vás zase všechny viděl a na BIGu nazhlee...