ta zvěř už neví kam

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Odpovědět
Quentantin

ta zvěř už neví kam

Příspěvek od Quentantin » 01. 05. 2004 06:41

Kluci vcera,vlastne dnes rano, kolem jedny hodiny si to jedu z mesta,byly jsme s klukama na carach(jsem z Melnika)a najednou ve meste z parku vybehne srnec nebojte ze jsem to stacil ubrzdit vzal jsem ho naraznikem,zastavim na aute nastesti vubec nic,tak se rozmejslim co s nim a nez jsem stacil neco udelat prijel nakej taxikar vytah kudlu,hop srnce do auta a nazdar.Tak si rikam mohla bejt svickova,mohlo bejt rozbity auto a stejne bych mel asi h... :cry:

DAN
Věčně nespokojený
Kontaktovat uživatele:

Re: ta zvěř už neví kam

Příspěvek od DAN » 01. 05. 2004 19:52

Quentantin píše:Kluci vcera,vlastne dnes rano, kolem jedny hodiny si to jedu z mesta,byly jsme s klukama na carach(jsem z Melnika)a najednou ve meste z parku vybehne srnec nebojte ze jsem to stacil ubrzdit vzal jsem ho naraznikem,zastavim na aute nastesti vubec nic,tak se rozmejslim co s nim a nez jsem stacil neco udelat prijel nakej taxikar vytah kudlu,hop srnce do auta a nazdar.Tak si rikam mohla bejt svickova,mohlo bejt rozbity auto a stejne bych mel asi h... :cry:
Taky se mohlo stát to, že taxikář si sice za Tebe pošmákne na svíčkový, ale pak chcípne na vzteklinu. :twisted:
BMW The Ultimate Driving Machine

Blumen_071
member of yacht club Monaco

Příspěvek od Blumen_071 » 01. 05. 2004 21:05

ja bych ho napraskal srace, beztak to byl nakej grazl :)

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 01. 05. 2004 22:10

tyyy jo jak jsem si precet to prvni tak sem upad smichy pod stul :lol: me je to vcelku jedno hlavne ze na auticku neni zadnej skrabanec :roll:

Odpovědět