Tak to jedeš po 11,tam je to pro kábro jako stvořenéFikux píše:No jestli správně vidim v mapě, tak bych chtěl jet na Hradec a potom směr Žamberk, Šumperk, Bruntál Opava a pak na místo
NEJVĚTŠÍ SRAZ KLUBU E30 NA MORAVĚ - BMWCULT - 2008!!!!!!!!!
na projížďku dobhrá volba jsem si to absolvoval tento víkend ale Twingem jen tě čeká jedna obížďka za Hradcem nesmíš se ale držet značení bo si zajedeš navíc tak40kiláku jako já cestou tamFikux píše:No jestli správně vidim v mapě, tak bych chtěl jet na Hradec a potom směr Žamberk, Šumperk, Bruntál Opava a pak na místoMalutky píše:z toho Hradce pojedeš na Olomouc nebo vrchem po 11tce?Fikux píše: Já bych chtěl vyrážet mezi pátou a šestou z Prahy a chtěl bych jet přes Hradec, protože cesta po D1 mi už letos jednou stačila
Super, tak to si počkám na itinerář cesty pro kábroMalutky píše: na projížďku dobhrá volba jsem si to absolvoval tento víkend ale Twingem jen tě čeká jedna obížďka za Hradcem nesmíš se ale držet značení bo si zajedeš navíc tak40kiláku jako já cestou tamti zítra napíšu kudma máš jet dneska už se mi nechce hledat v mapě
Ještě by mě zajímalo jestli bude na místě možnost opláchnutí auta?
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
To je zbytečné, prodává takovej speciální sprej proti muškám na auto a máš to, ne ???Fikux píše:stačí kyblík vody ... jenom spláchnout mušky z cestyPaja píše:no s tím opláchnutím by se snad dalo něco dělat ale tak leda kybel a hadr hadici určitě natahovat nebudem - místa je dost.ať to nějak vypadá. Díkes
Nebo pochcatjorassimo píše:To je zbytečné, prodává takovej speciální sprej proti muškám na auto a máš to, ne ???Fikux píše:stačí kyblík vody ... jenom spláchnout mušky z cestyPaja píše:no s tím opláchnutím by se snad dalo něco dělat ale tak leda kybel a hadr hadici určitě natahovat nebudem - místa je dost.ať to nějak vypadá. Díkes
Tak za Hradcem králové pojedeš až do Třebechovic pod orebem z nich se dáš na Dobrušku a z ní zpátky na Vamberk kde se napojíš na kruhovém obězdu zpátky na silnici č.11 já cestou tam jel podle značení protože jsem neměl mapu a to mě vedlo až kolem vodní nádrže Rozkoš přes Českou skalici prostě mazec .určitě by to šlo ještě zkrátit vesničkamy ale moc bych to neriskoval kolem té Dobrušky je to celkem pěkná cesta a nemáš kde zabloudit.Fikux píše:Super, tak to si počkám na itinerář cesty pro kábroMalutky píše: na projížďku dobhrá volba jsem si to absolvoval tento víkend ale Twingem jen tě čeká jedna obížďka za Hradcem nesmíš se ale držet značení bo si zajedeš navíc tak40kiláku jako já cestou tamti zítra napíšu kudma máš jet dneska už se mi nechce hledat v mapě
dík
Ještě by mě zajímalo jestli bude na místě možnost opláchnutí auta?
taky bych zkusil radeji horni cestu,ztratil js na tebe kontakt posli do sz cinknu ti a domluvime seFikux píše:Já bych chtěl vyrážet mezi pátou a šestou z Prahy a chtěl bych jet přes Hradec, protože cesta po D1 mi už letos jednou stačilazahy píše:ja s pritelkyni,jen nevime, kdy vstanemFikux píše:Tak už skoro na 100% můžu napsat, že dorazimjede někdo z Prahy v sobotu ráno, že bysme se mohli spojit?
Citroen Xm 2,1td 780 500km
e34 525tds touring 258 500km
e30 325tds rekonstruktion-new motor pripraven
e34 525tds touring 258 500km
e30 325tds rekonstruktion-new motor pripraven
-
jajic
- sponzor E30.cz
no jsem z Ropice,to je kousek za třincem,tak můžeš mne následovat
http://www.mapy.cz/#st=s@sss=1@ssq=Ropice%20240@@
http://www.mapy.cz/#st=s@sss=1@ssq=Ropice%20240@@