Bmw e34 M50 M-Packet
Ahoj, už je pojizdné?
V jakém stavu je karoserie apod.? Pošli mi prosím foto na M.Design@seznam.cz.
-
Ondra524Td
heh,vydel jsem-auto je krasevec s drobnymi oderkami od kamínků a provalenymi dveřmi od sloupu nebo čeho(to majitel řek že da nove v barve)Machy píše:Ahoj, už je pojizdné?
ale vec druha je že se přehříva a papinka olej
jinak sry za ot
Diky za upozornění!Ondra524Td píše:heh,vydel jsem-auto je krasevec s drobnymi oderkami od kamínků a provalenymi dveřmi od sloupu nebo čeho(to majitel řek že da nove v barve)Machy píše:Ahoj, už je pojizdné?
ale vec druha je že se přehříva a papinka oleja ma ješte par neduhu ale to ti do telefonu nikdo nejspíš neřekne-spínačka nechcípa dokladove 530 nebo535 nejsem si jistej bo za uplinulej tyden sem toho projel mraky.....
jinak sry za ot
A ja to chtel koupit. Bych byl akorat nasranej kdybych tam jel.Ondra524Td píše:heh,vydel jsem-auto je krasevec s drobnymi oderkami od kamínků a provalenymi dveřmi od sloupu nebo čeho(to majitel řek že da nove v barve)Machy píše:Ahoj, už je pojizdné?
ale vec druha je že se přehříva a papinka oleja ma ješte par neduhu ale to ti do telefonu nikdo nejspíš neřekne-spínačka nechcípa dokladove 530 nebo535 nejsem si jistej bo za uplinulej tyden sem toho projel mraky.....
jinak sry za ot
-
Ondra524Td