to jsem já nebylaApple324D píše:v pátek v podvečer na jedné okrsce na kutnohorsku sem předjížděl e30, bílé kupé, plast, stav původní, pod spz e30.cz, a řídila sličná slečna, pražská spz,,,,,,,,,na pozdrav bez reakce!
Sakra neumíš číst? Sličná slečna psalModestyna píše:to jsem já nebylaApple324D píše:v pátek v podvečer na jedné okrsce na kutnohorsku sem předjížděl e30, bílé kupé, plast, stav původní, pod spz e30.cz, a řídila sličná slečna, pražská spz,,,,,,,,,na pozdrav bez reakce!
![]()
ale v Čáslavi jsem nedávno bylaa to si mě neviděl
![]()
dyk říkám, že jsem to nebyla jáPawka G. píše:Sakra neumíš číst? Sličná slečna psalModestyna píše:to jsem já nebylaApple324D píše:v pátek v podvečer na jedné okrsce na kutnohorsku sem předjížděl e30, bílé kupé, plast, stav původní, pod spz e30.cz, a řídila sličná slečna, pražská spz,,,,,,,,,na pozdrav bez reakce!
![]()
![]()
nema krasnou ceru treba v okoli plzne ((: ? klidne i s e30 (((:samiq píše:Nevim jestli nas Osel bily (316iA) ma dvojnika v podobe kupe, ale pokud to byl sedan 4dverovy, tak v tom jela znama, ktere jsem karu pujcil. Vsechny uvedene indicie na to ukazuji.
Az ji reknu, ze ji povazujes za slicnou slecnu, urcite ji to potesi![]()
![]()
taky ma krasnou dceru, ale daleko![]()
s vámi se kluci vážně člověk nenudíTweety píše:Já myslel že psal o holkách, nepsal nic o Tobě a ZavevoviDix píše:Tak to byly lesbičkyAlbert píše:OT - Minulou neděli jsem jel z HK do Jaroměře a cestou potkal 2 mladý baby v E3O, jak baby tak tříci (obě kupé - červená a černá) v parádním stavu, ale na pozdrav taky bez reakce
![]()
vsichni jste v omylu - to jsem byl jaModestyna píše:dyk říkám, že jsem to nebyla jáPawka G. píše:Sakra neumíš číst? Sličná slečna psalModestyna píše: to jsem já nebyla![]()
![]()
![]()
tak to teda byla nejaka macata slecnaMax-Max píše:vsichni jste v omylu - to jsem byl jaModestyna píše:dyk říkám, že jsem to nebyla jáPawka G. píše: Sakra neumíš číst? Sličná slečna psal![]()
Jestli slečna měla modrou plášťenku, tak to byla určitě Max-maxHanzz píše: tak to teda byla nejaka macata slecna
max-max ma zlutou plastenku a modrej kloboucek.... doporucuju mene chlastat a zdrzovat se vice ve stinu, pane kolego. Jinak urcite sem to byl ja, v posledni dobe sem dramaticky zhubnul a nosim decentni vycpavky na hrudniku, takze zamena s Laetitii Casta je velice snadna.Tweety píše:Jestli slečna měla modrou plášťenku, tak to byla určitě Max-maxHanzz píše: tak to teda byla nejaka macata slecna