325,323 cupe
- Lukashavirov
325,323 cupe
Koupim 323 nebo 325 cupe dik za kazdou nabidku. 

-
to myslis vazne????????rideeverything píše:jaka by byla cena?asi ranec co?
tvoje kara se mi libi nejvic z celyho fora...krome toho ze nema origo bmw loga...

to teda diiiiiiiiky ,, dekuji

no vzhledem k tomu ze projekt budu mit pristi tyden v ruce takze to je a bude celkem aktualni!!!!!!!!!!!
stavba se blizi ,,, a ja se musim rozhoupat , ale hlavni je ze jsem sel do toho dat to dohromady a neprodavat to na dily!!!!!!!myslim ze to by byla chyba!!! a jsem zato rad!!!! ze jsem poslech par lidi kolem ( kamikaze )hlavne!!!!,, cena nejvyssi nabidce, auto je opravdu cajk,
-
myslim to zcela vazne...takhle si predstavuju svoje auto..Roomin325 píše:to myslis vazne????????rideeverything píše:jaka by byla cena?asi ranec co?
tvoje kara se mi libi nejvic z celyho fora...krome toho ze nema origo bmw loga...![]()
![]()
to teda diiiiiiiiky ,, dekuji![]()
no vzhledem k tomu ze projekt budu mit pristi tyden v ruce takze to je a bude celkem aktualni!!!!!!!!!!!
stavba se blizi ,,, a ja se musim rozhoupat , ale hlavni je ze jsem sel do toho dat to dohromady a neprodavat to na dily!!!!!!!myslim ze to by byla chyba!!! a jsem zato rad!!!! ze jsem poslech par lidi kolem ( kamikaze )hlavne!!!!,, cena nejvyssi nabidce, auto je opravdu cajk,
ale vzhledem k tomu ze bych splacal tak max 40litru tak si urcite neplacneme

- Lukashavirov
Roomine muzes poslat nejake fotky.podival bych se na to a uvidime.muj mail lukasgvozd@centrum.cz diky
- Lukashavirov