Pokud se mi neutrhnou siláče jak posledně, tak tam budu tak do cca 22 i víc

pokud tam nebude zas nějaká policejní razie na motorkářeveteiks píše:mno o vikendu. mozna v nedeli se jedem jen tak mozna projet na buchlov juknout. moc nic asi lidi, ale i tak dobra zmena od litani po okoli:)
no, s tou cenou vstupneho na to letos kaslu... motor nemam hotovy, takze sprinty nic a jinak me to tam nebererudosh píše:to jsou slusovice.... tam jsem se chtel jet mrknou na tuzery.... ale je to jedno...
Ty buchláky by nemuseli být špatné. mám to kousek, ale po včerejšku jdem byl málem bez auta...Asmodeus píše:Dušan M10B18 píše:Co takhle 5.7. ? Vyhovalo by to?
A kde to udělat? Zase u fatry jak posledne??
V tom termínu bude pár místních členů včetně mě kousek od Buchlovských hor...
Jakto? Na Buchlaky bych taky prijel.... ale zas mi tece z prevodovky, takze to musim reklamovat a nevim jak to pujde rychlebazz píše:Ty buchláky by nemuseli být špatné. mám to kousek, ale po včerejšku jdem byl málem bez auta...Asmodeus píše:Dušan M10B18 píše:Co takhle 5.7. ? Vyhovalo by to?
A kde to udělat? Zase u fatry jak posledne??
když tak bych tě vzal k sobě do auta, šak sa uvidí a musime nejdriv domluvit ten terminrudosh píše:Jakto? Na Buchlaky bych taky prijel.... ale zas mi tece z prevodovky, takze to musim reklamovat a nevim jak to pujde rychlebazz píše:Ty buchláky by nemuseli být špatné. mám to kousek, ale po včerejšku jdem byl málem bez auta...Asmodeus píše:
do servisu to davam az 7.7. (maji pristi tyden volno).... to by nebylo zle, kdyby to bylo v tom terminu.... prijel bych k tobe necim jinym a nechal to tam nekdebazz píše:když tak bych tě vzal k sobě do auta, šak sa uvidí a musime nejdriv domluvit ten termin