mám přece touring
NEJVĚTŠÍ SRAZ KLUBU E30 NA MORAVĚ - BMWCULT - 2008!!!!!!!!!
No a ted to strhne lavinovej efekt - ja bych rad cislo 535...Asmodeus píše:To jsem chtěl slyšet!Paja píše:není problém nějak to zařídíme. hihi![]()
Tak si mě tam teda zaregistrujte nastálo! Určitě nepojedu sám, takže buď plus manželka, nebo když nepojede ona, tak beru milence!
Btw: zadam o zmenu - sprint pojedu.
Už mám pro dědka ten škrtící kružek na ..... a má ostrý hrany jako břitvyjorassimo píše:jéééé, jsi homoušAsmodeus píše:To jsem chtěl slyšet!Paja píše:není problém nějak to zařídíme. hihi![]()
Tak si mě tam teda zaregistrujte nastálo! Určitě nepojedu sám, takže buď plus manželka, nebo když nepojede ona, tak beru milence!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nevyso ale taks em vstavl v 7 rano robil sem d 5 a pak prisla slina a uhasla az ted tak asi od dneska uz nepijuDVORIS píše:Toš to su zvědavé estli se Rosťo budeš potáceť nebo néjajic píše:tak to asi vejde do dějin,jako hláška rokuRostik píše: za tu hlasku ti to sklo pocmaru cele si jich koupim 6 a hezky ti ho zatonujujinak pozor uz nepiju
![]()
![]()
![]()
(a tím nemyslím čmárání fixou)
![]()
![]()
Pro jistotu si sklo vysadím a nechám doma
Ale radši ne,si toho nevšimneš a dočmářeš mi ksicht![]()
![]()

Ex316, 318i, 318is, 327i,335i, 535i, 540iA touring,740i 6kvalt manual na 20''BBS, 328i cabrio,740iA
-
douby
- Kontaktovat uživatele:
ty jsi ten milenec??DVORIS píše:Už mám pro dědka ten škrtící kružek na ..... a má ostrý hrany jako břitvyjorassimo píše:jéééé, jsi homoušAsmodeus píše: To jsem chtěl slyšet!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
'92 318iS Touring M-technic II
'88 318i Touring - ex
'02 E39 530d Touring M-Packet - ex
'97 E38 735i TOP - ex
'03 E65 730i Logic 7
'94 E30 318i Touring - RIP
'09 E61 530d xDrive M-Packet - ex
'17 G31 530d xDrive M-packet
'88 318i Touring - ex
'02 E39 530d Touring M-Packet - ex
'97 E38 735i TOP - ex
'03 E65 730i Logic 7
'94 E30 318i Touring - RIP
'09 E61 530d xDrive M-Packet - ex
'17 G31 530d xDrive M-packet
mě by zjímalo kde mám já kroužky a hned čtyri ale na něco jiního aby si přítomní nemyslelyDVORIS píše:Už mám pro dědka ten škrtící kružek na ..... a má ostrý hrany jako břitvyjorassimo píše:jéééé, jsi homoušAsmodeus píše: To jsem chtěl slyšet!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To se pěkně pomějeme!DVORIS píše:Už mám pro dědka ten škrtící kružek na ..... a má ostrý hrany jako břitvy![]()
![]()
![]()
![]()
Jinak si mě teda zaregistrujte -
Velevážený pan Asmo, přijede nejspíš s mamčou a dcerkou, žádných z dispiclín se účastnit nebudu, možná tak na spanilku bych jel, spát tam s váma taky nebudem, dobytci!
A přijedu v E30 Touring, 1,6 (takže hukot, jo)
Naposledy upravil(a) Asmodeus dne 19. 06. 2008 10:58, celkem upraveno 1 x.