No každopádně Já zásadně alkohol za volantem odsuzuju. podle mně je to (a za tím si i přes všechno stojím) holá nezodpovědnost, to je věc první.
Za další to že měl chvilku papíry a Bavora si myslím, že je jenom neˇštastná souhra náhod, hlvaní roli tam asi bude mít ten alkohol, a tím pádem je to jenom a pouze jeho nezodpovědnost, za kterou by se měl přinejmenším hodně stydět, když už nic
Sám jsem mladý cucák, bbůhvíjak služně nejezdím, abych se přiznal.

90 jezdím, jenom když chci jet pohodovou jízdu, anebo na spotřebu, když je mokro, sklouznu se, ale že bych vyloženě riskoval a pouštěl se někam, kde nevidím nebo si nejsem jistý, tak to ne. Ona je taky slušná jízda a slušná jízda, de o to kdo a co jak bere. Já osobně například (možná to bude vypadat jako že se obhajuju) nevidím nebezpečnou jízdu v tom, že po prázdném obchvatu kde je podle mně nesmyslná 90 někdo jede dejme tomu 130. Nevim no... Obvykle rychle jedoucí auta neodsuzuju, jako to někteří dělají, snažím se jim uhnout, pokud to jde a pokud nejedou takovým stylem, že auta v protisměru musí uhybat nebo brzdit kvůli jeho skvěle načasovanému předjížděcímu manévru, tak proti tomu nic nemám