NEJVĚTŠÍ SRAZ KLUBU E30 NA MORAVĚ - BMWCULT - 2008!!!!!!!!!
Registrujte se všichni!!!
Dneska jedu pro reklamní a propagační předměty srazu a BMW, které bude možné koupit na památku na první BMW Cult sraz!!!
Potřebujeme, aby přijelo co nejvíce lidí, všechno stojí balík času a peněz tak ať nemusím prodat auto a někoho na orgány
Dneska jedu pro reklamní a propagační předměty srazu a BMW, které bude možné koupit na památku na první BMW Cult sraz!!!
Potřebujeme, aby přijelo co nejvíce lidí, všechno stojí balík času a peněz tak ať nemusím prodat auto a někoho na orgány
Rychle neznamená stylově - e30 325iXA M-technic I CULT STYL with /////ALPINE music
Tak tak jinak všechny kdo dávají letáky prosím aby při ustním podání těm lidem vysvětlili že jde o BMW sraz a pokud se tam začnou schromaždovat jiná auta ve větším počtu tak je necháme stát uplně mimo BMW aby se tam nemotaly - Doprovodné vozidla budeme nechávat na place s BMW - chápu že ne každý chce spát ve stanu a podobně viz Maca a jeho domek. 
No na sraze budou asi na prodej rozpěrné tyče do e30, svody na e30 325, e36 325, kůže na kapoty e30 a spousta reklamních blbinek s logem BMW. tak ne že přijedete všichni uplně plonkoví.
Jen chci upozornit že pokud někdo přijede ve voze jiném než BMW nebude se moct zůčastnit spanilé jízdy!!!
A ještě jedna taková maličkost - pokud někdo bude dělat bordel a potíže dostane poprvé napomenutí a při druhém napomenutí se balí a jede domů. Nechystáme ani pouliční bitky ani závody mezi vesničany - místa bude dostatek pro všechny a o zábavu se postaráme my. Takže se všichni hezky těšte a pokud by přijelo hodně lidí jsme ochotni i některé soutěže odměnit věcnými dary - samozřejmě budou poháry a diplomy.
Jen chci upozornit že pokud někdo přijede ve voze jiném než BMW nebude se moct zůčastnit spanilé jízdy!!!
A ještě jedna taková maličkost - pokud někdo bude dělat bordel a potíže dostane poprvé napomenutí a při druhém napomenutí se balí a jede domů. Nechystáme ani pouliční bitky ani závody mezi vesničany - místa bude dostatek pro všechny a o zábavu se postaráme my. Takže se všichni hezky těšte a pokud by přijelo hodně lidí jsme ochotni i některé soutěže odměnit věcnými dary - samozřejmě budou poháry a diplomy.
Sháním někoho kdo by dokázal udělat tohle
http://www.pira.cz/tx4.htm
Nebo něco podobného!!!
Jedná se o VKV vysílač - no tááák kluci to mi neříkejte že to nikdo neumíte!!!
http://www.pira.cz/tx4.htm
Nebo něco podobného!!!
Jedná se o VKV vysílač - no tááák kluci to mi neříkejte že to nikdo neumíte!!!
Rád bych Vám oznámil, že jsem v neděli 8. června 2008 osobně poznal organizátora srazu BMW-CULT 2008. Bylo to velice zajímavé a milé setkání. Slovo dalo slovo a firma Auto-Fren se stala hlavním partnerem této akce. Oslovili jsme naše hlavní dodavatelé ohledně sponzoringu této akce. Doufejme, že se nenechají zahambit… …a budeme moci poskytnout vítězům soutěží opravdu zajímavé ceny, které ocení jak řidiči tak jejich vozy.
Již nyní Vám mohu slíbit, že po dobu celé akce budete moci u našeho stánku nakupovat díly na svá BMW za bezkonkurenční ceny…
Po celý den akce bude přítomná internetová televize ČRTV…
Příjměte prosím tímto pozvání na největší BMW sraz Severní Moravy a držte nám palce, aby získal dlouholetou tradici jako Vámi, námi uznávaný BMW BIG.
POZVÁNKA ZDE
Již nyní Vám mohu slíbit, že po dobu celé akce budete moci u našeho stánku nakupovat díly na svá BMW za bezkonkurenční ceny…
Po celý den akce bude přítomná internetová televize ČRTV…
Příjměte prosím tímto pozvání na největší BMW sraz Severní Moravy a držte nám palce, aby získal dlouholetou tradici jako Vámi, námi uznávaný BMW BIG.
POZVÁNKA ZDE
Já věděl Pájo, že něco vymýšlíš vždycky když tě vidím v práci schouleného v tom křesle. Jako děda Lebeda ...Paja píše:Je to přesně tak snažíme se pro vás připravit co možná nejlepší akci se vším všudy. Ještě mám pár es v rukávu.
![]()
E 34 525 TDS forever ... 
E 30 325 iX fakt žravý žihadlo ...
E 30 325 iX fakt žravý žihadlo ...
Včera jsem si tam byl hodit par driftíku skoro na mě přistálo letadlo
jinak už se moc těším doufám že nebude moc smažit slunko bo tam zdechnem 
ex318 m10 karbec,325i m-tech 1 luxusní kára,2x 318i m10 kua to je nuda,nova 320i na 13kach to jede,new 525e/i e28 US ,520I e28 driftcar R.I.P.passat b4 tdi ,528i e28vrak,E28 eta mat delfín,Alpina E39 avusblau