Pomozte najít mojí ukradenou třícu :(( - NALEZENO
Taky mi jedna sousedka řikala že už jí ten řev mýho auta začal chybět
Jinak sem byl ve Slanym na záchytnym parkovišti, byl tam takovej moc příjemnej pán, ale nemoh mě tam pustitm páč je to pod infra kamerou, auto sem viděl z dálky a jenom zadek a ten vypada v pohodě, takže se jenom modlim aby auto nebylo moc domrdaný, snad mi ho daj co nejdřív 

V poho, neděkuj, 3 min. práce na PC ...Trhyy píše:Taky mi jedna sousedka řikala že už jí ten řev mýho auta začal chybětJinak sem byl ve Slanym na záchytnym parkovišti, byl tam takovej moc příjemnej pán, ale nemoh mě tam pustitm páč je to pod infra kamerou, auto sem viděl z dálky a jenom zadek a ten vypada v pohodě, takže se jenom modlim aby auto nebylo moc domrdaný, snad mi ho daj co nejdřív

Já se v pondělí pokusím dohledat ve Slaném kolegu co ten případ má a upřednostním tě ...

e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i

pripojuji se ke gratulacim! snad je auto v pohode...jak tak koukam v jakym mnozstvy se tyhle auta kradou,tak ve svym snad budu nechavat psa kdyz si od nej odskocim...ale nejakyho velkyho vorecha,nechat tam nejakyho hezkyho cistokrevnyho, tak bych se bal aby ty zfetovany kurvy neukradli auto i se psem
E39 523iA daily
E36 318is----325 coupe
E36 318is----325 coupe
-
- Kontaktovat uživatele: