můžem spoluMalutky píše:když jsme u těch sprintú. Kdo se mnou pojede pomaluPaja píše:Sprinty se budou řešit přímo na místě - je nám jasné že se takoví podvodníci jako je Romin najdou ale nemusíte se bát - u sprintů budou dva velice kvalifikovaní borci kteří dokáží poznat obsah motoru už když si čuchnou k výfuku.![]()
![]()
Takže finty jako - je mi nejde otevřít kapota - jeee ten intercooler není na motor to je ke klimě atd. na nás neplatí.![]()
A už vůbec ne - to co mi tam piští to není turbo to je větrák od topení jen je suchý!!!![]()
![]()
nejradši bych to srovnal s nějákou m10 abych věděl jestli je ještě v kondici
NEJVĚTŠÍ SRAZ KLUBU E30 NA MORAVĚ - BMWCULT - 2008!!!!!!!!!
-
jajic
- sponzor E30.cz
Ty uběhneš 400metrů??Asmodeus píše:Malutky píše: když jsme u těch sprintú. Kdo se mnou pojede pomalunejradši bych to srovnal s nějákou m10 abych věděl jestli je ještě v kondici
Při mém metru sedmdesátpět a devadesátipěti kilech mi kluci na fotbale říkali Gepard (proč asi?), tak že bych se s tebou proběhl??
http://bmw.hotentot.com
BMW E39 540i Tour
BMW E39 540i Tour
Postav do cíle tři desítkové Kozly v plechu, pěkně vychlazené a Malutki bude mít co dělat!Sopťa píše:Ty uběhneš 400metrů??Asmodeus píše:Malutky píše: když jsme u těch sprintú. Kdo se mnou pojede pomalunejradši bych to srovnal s nějákou m10 abych věděl jestli je ještě v kondici
Při mém metru sedmdesátpět a devadesátipěti kilech mi kluci na fotbale říkali Gepard (proč asi?), tak že bych se s tebou proběhl??
Neblbni vole
Když nechytneš infarkt dědku,nebo se nezakuckášAsmodeus píše:Postav do cíle tři desítkové Kozly v plechu, pěkně vychlazené a Malutki bude mít co dělat!Sopťa píše:Ty uběhneš 400metrů??Asmodeus píše:
Neblbni vole
škoda mno tak malou dovez mi ti jí taky přivítámeDVORIS píše:Já se vytáhnu tedy,toho 13.7.máme vítání občánků,tudíž je to pro mne paséPaja píše:Tak koukám že pánové se na sprinty velice těší no jsem zvědav jak se vytáhnete- a uvažuju že to taky zkusím - nový motor by měl být příští týden hotov tak snad už taky můžu na sprinty.![]()
![]()
![]()
malutky ju sveze bude mu držet kanistrMalutky píše:škoda mno tak malou dovez mi ti jí taky přivítámeDVORIS píše:Já se vytáhnu tedy,toho 13.7.máme vítání občánků,tudíž je to pro mne paséPaja píše:Tak koukám že pánové se na sprinty velice těší no jsem zvědav jak se vytáhnete- a uvažuju že to taky zkusím - nový motor by měl být příští týden hotov tak snad už taky můžu na sprinty.![]()
![]()
![]()
EX e30 1,8 m40 TURBO EVO II http://www.youtube.com/watch?v=YUUkI4YJC-U
EX e30 1,8 m42 Touring
EX e36 2,5 m52 BEZVANOS Saloon
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
EX e30 1,8 m42 Touring
EX e36 2,5 m52 BEZVANOS Saloon
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
Jo jasné malou vem sebou my ji pokřtíme za baworačku.
Jinka to vypadá zatím v klidu ale potřeboval bych jestli by nám někdo nemohl pomoct rozvážet letáky v OV a okolí? Kdyby jste nám někdo chtěli pomoc tak letáky vám pošlu poštou nemusíte je tisknout.
Ozvěte se budu moc rád
Havířov je vyřešený,
Karviná a okolí bude pomáhat Yuri ale kdyby chtěl ještě někdo tak stačí říct.
Jinka to vypadá zatím v klidu ale potřeboval bych jestli by nám někdo nemohl pomoct rozvážet letáky v OV a okolí? Kdyby jste nám někdo chtěli pomoc tak letáky vám pošlu poštou nemusíte je tisknout.
Ozvěte se budu moc rád
Havířov je vyřešený,
Karviná a okolí bude pomáhat Yuri ale kdyby chtěl ještě někdo tak stačí říct.