Pozor na Dargona
- Bajzík
- Kontaktovat uživatele:
Pozor na Dargona
čau, co je s tímhle člověkem? Nechci dělat ukvapený závěry ale dluží nám peníze a na telefonáty a jiné komunikace neraguje už snad přes měsíc.
Začíná mě tohle chování lidí pěkně srát
Naposledy upravil(a) Bajzík dne 12. 05. 2008 15:16, celkem upraveno 1 x.
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dargon
Že by pan policista nešel příkladem ?Bajzík píše:čau, co je s tímhle člověkem? Nechci dělat ukvapený závěry ale dluží nám peníze a na telefonáty a jiné komunikace neraguje už snad přes měsíc.

Pozor, cervenou E30 iX ma clen Dragon....to je nekdo jinej, tak at nedojde k omylu ci pospineni nekoho jinyho, a si ty dve prezdivky zezacatku taky pletlTweety píše:Že by pan policista nešel příkladem ?Bajzík píše:čau, co je s tímhle člověkem? Nechci dělat ukvapený závěry ale dluží nám peníze a na telefonáty a jiné komunikace neraguje už snad přes měsíc.
Začíná mě tohle chování lidí pěkně srátMyslím tedy že je to ten s červenou E30 co se se mnou bavil na BIGu

smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Jo, proto jsem hodil ten dotaz. Ten člen mi přišel totiž jako hodně v pohodě, proto jsem se diviladam320 píše:Pozor, cervenou E30 iX ma clen Dragon....to je nekdo jinej, tak at nedojde k omylu ci pospineni nekoho jinyho, a si ty dve prezdivky zezacatku taky pletlTweety píše:Že by pan policista nešel příkladem ?Bajzík píše:čau, co je s tímhle člověkem? Nechci dělat ukvapený závěry ale dluží nám peníze a na telefonáty a jiné komunikace neraguje už snad přes měsíc.
Začíná mě tohle chování lidí pěkně srátMyslím tedy že je to ten s červenou E30 co se se mnou bavil na BIGu

zkus se zeptat spis na BMW klubu...myslim ze sem uz moc nechodi...Ale znam ho osobne, je to muj byvaly kolega z prace...a nezda se mi, ze zrovna on by se nechaval nejak zapirat nebo tak podobne...Bajzík píše:čau, co je s tímhle člověkem? Nechci dělat ukvapený závěry ale dluží nám peníze a na telefonáty a jiné komunikace neraguje už snad přes měsíc.
Tak taky přihodím svojí zkušenost s Dargonem. Tahal ze mě rozumy po ICQ, jak si vyleštit ventildekl a sání na ISu, tak jsem mu radil jak na to, co koupit atd. Potom jsem se sám dostal do problému, nemohl jsem sehnat leštící pastu a nutně jsem jí potřeboval, tak jsem ho poprosil a on jasný v pohodě, koupím a pošlu na dobírku. Byl jsem nadšenej, tak jsem čekal a čekal a hovno, takže od tý doby pro mě přestal Dargon existovat, na lidi s takovým přístupem já seru, nestojí mi za to se s nima zahazovat. 

E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7

-
- Kontaktovat uživatele:

kazdopadne k dargonovi. potkal jsem ho na bigu, a vim ze uz ani nedela klubovy karticky(bmwklub), protoze na to strasne kaslal(spis slusne receno kálel) a tak ho odvolali a převzal to někdo jinej a už mají všichni kartičky včas.
jinak proti dargonovi nic nemám, spíš naopak opravil kamarádům dost elektroniky, ale je to proště "šternberák" a ty já nerad

'92 318iS Touring M-technic II
'88 318i Touring - ex
'02 E39 530d Touring M-Packet - ex
'97 E38 735i TOP - ex
'03 E65 730i Logic 7
'94 E30 318i Touring - RIP
'09 E61 530d xDrive M-Packet - ex
'17 G31 530d xDrive M-packet
'88 318i Touring - ex
'02 E39 530d Touring M-Packet - ex
'97 E38 735i TOP - ex
'03 E65 730i Logic 7
'94 E30 318i Touring - RIP
'09 E61 530d xDrive M-Packet - ex
'17 G31 530d xDrive M-packet
Nechci se nikoho zastávat,sám jsem do něčeho podobného sklouzl,mám to ted náročný a kvůli přírustku do rodiny nevím kde mi hlava stojí,tudíž neplním včas termín objednávek mnou nabízeného zboží,tímto se všem omlouvám.Dargona jsem párkrát osobně potkal mluvil jsem s ním,nepřipadl mi jako nějaký sráč,no lidi se mění 

určitě se nemusíš omlouvat Ďítě je přednější než auta to tady snad všichni pochopíDVORIS píše:Nechci se nikoho zastávat,sám jsem do něčeho podobného sklouzl,mám to ted náročný a kvůli přírustku do rodiny nevím kde mi hlava stojí,tudíž neplním včas termín objednávek mnou nabízeného zboží,tímto se všem omlouvám.Dargona jsem párkrát osobně potkal mluvil jsem s ním,nepřipadl mi jako nějaký sráč,no lidi se mění

Kdyby jenom dítě,teď nám zarazili přesčasy tudíž zde neplním závazky tak jak bych měl.Denně na to myslím a mám z toho špatný svědomí,ti co mají objednaný vědíMalutky píše:určitě se nemusíš omlouvat Ďítě je přednější než auta to tady snad všichni pochopíDVORIS píše:Nechci se nikoho zastávat,sám jsem do něčeho podobného sklouzl,mám to ted náročný a kvůli přírustku do rodiny nevím kde mi hlava stojí,tudíž neplním včas termín objednávek mnou nabízeného zboží,tímto se všem omlouvám.Dargona jsem párkrát osobně potkal mluvil jsem s ním,nepřipadl mi jako nějaký sráč,no lidi se mění