Přejmenuj si příspěvek
Těsnění zadniho skla
Těsnění zadniho skla
Mam naléhavou prozbu o pomoc,jestli někdo neví kde sehnat těsnění zadního skla na E30 Kupé,v servisu mi totiž řekli že už se nevyrábí a na skladech taky není.Za případné odpovědi děkuji.
Přejmenuj si příspěvek
. Viz http://www.po100.unas.cz Dan td
Přejmenuj si příspěvek
Naposledy upravil(a) viťas dne 20. 02. 2008 11:08, celkem upraveno 2 x.
těsnění
V BMW ho normálně objednáš tady je cena 61,30 € číslo dílu:51 31 1 972 249 .K tomu ještě nějaké malé monážní díly a nevim zda má zadní okno taky klínek jako přední.A netušim zda má 2dv a 4 dv stejné tohle je pro 4dv.
Cheš-li míti bavoráka zanech kurev hoň si ptáka
maca píše:ma klinej a i ty maly pojistovaci plastiky, jinak sedan a coupe je stejny a na foru se da ta zadni guma okolo 200-500 sehnatsamozrejme starsi,to matli by si radeji sel koupit novou jak ho znam
Cheš-li míti bavoráka zanech kurev hoň si ptáka
u bmw krotil stoji tesneni 1777kč coz neni az tak moc,plus tech par picovinek a je to tak 2 000 kčmattli píše:maca píše:ma klinej a i ty maly pojistovaci plastiky, jinak sedan a coupe je stejny a na foru se da ta zadni guma okolo 200-500 sehnatsamozrejme starsi,to matli by si radeji sel koupit novou jak ho znam
jak jinak ,nesjsem přeci tak bohatý abych kupoval levné věci
ale asi bych u toho volil druho výrobu

Přidám svouji zkušenost.
Měnili mi přední sklo a dokonce i s origo gumou(novou) a prostě to nešlo 1 sklo prosaklo a u druhého to také nešlo. Ale pánové bili profíci a tak zkrátili gumu z feldy(novou) slepili a šloto jako pomásle, mám to taklhle už rok a vše v cajku. Jinak guma stála od BMW 1900 a s té felicie cca 500. Celou dobu jsem u toh byl a že si stím ti pánové dali práce(neopouštím káru ani na chvíli co se servismanu týče ...
) Byl jsem tam stím celkem 3x a můžu řct, že zezačátku jsem měl strach zda to něco neudělá, ale vše o.k. Vzhledem k tomu, že zadní jsem měl venku a dával ho zpět tak vím, že je stejné jako přední, navíc odpadá starost o vkládání klínku. Snad ti to pomůže.
Měnili mi přední sklo a dokonce i s origo gumou(novou) a prostě to nešlo 1 sklo prosaklo a u druhého to také nešlo. Ale pánové bili profíci a tak zkrátili gumu z feldy(novou) slepili a šloto jako pomásle, mám to taklhle už rok a vše v cajku. Jinak guma stála od BMW 1900 a s té felicie cca 500. Celou dobu jsem u toh byl a že si stím ti pánové dali práce(neopouštím káru ani na chvíli co se servismanu týče ...
BMW 318 IS that IS fun
predni a zadni tesneni je stejne u e30 coupe ??to se mi nejak nezdabazz píše:Přidám svouji zkušenost.
Měnili mi přední sklo a dokonce i s origo gumou(novou) a prostě to nešlo 1 sklo prosaklo a u druhého to také nešlo. Ale pánové bili profíci a tak zkrátili gumu z feldy(novou) slepili a šloto jako pomásle, mám to taklhle už rok a vše v cajku. Jinak guma stála od BMW 1900 a s té felicie cca 500. Celou dobu jsem u toh byl a že si stím ti pánové dali práce(neopouštím káru ani na chvíli co se servismanu týče ...) Byl jsem tam stím celkem 3x a můžu řct, že zezačátku jsem měl strach zda to něco neudělá, ale vše o.k. Vzhledem k tomu, že zadní jsem měl venku a dával ho zpět tak vím, že je stejné jako přední, navíc odpadá starost o vkládání klínku. Snad ti to pomůže.

teď jsem měnil přední sklo a ta guma taky vypadala že je delší a sedí tam jak na prdelBobik píše:no jestli sou stejne to nevim,ale je to proste na coupe tesneni original , a je tak o 20 cm delsiadam320 píše:jak dlouhy? okna maj snad kupe i sedan stejny ne?
EX e30 1,8 m40 TURBO EVO II http://www.youtube.com/watch?v=YUUkI4YJC-U
EX e30 1,8 m42 Touring
EX e36 2,5 m52 BEZVANOS Saloon
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
EX e30 1,8 m42 Touring
EX e36 2,5 m52 BEZVANOS Saloon
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
dobre ale predni a zadni je kurwa rozdil,pokud mas tesneni o 15 cm delsi , i kdyz je origo tak se mi to jo kurva nezda ,M40TURBO píše:teď jsem měnil přední sklo a ta guma taky vypadala že je delší a sedí tam jak na prdelBobik píše:no jestli sou stejne to nevim,ale je to proste na coupe tesneni original , a je tak o 20 cm delsiadam320 píše:jak dlouhy? okna maj snad kupe i sedan stejny ne?