Jop, a je to Eta, r.v.86, lambda je vadná takže odpojená... vďaka za názory a možné rady. Teraz som tam dal zas mechaniku, pre istotu to tam nedám pokiaľ nezoženiem lambdu...

Me to na volnobeh taktez ukazuje 600 rpm (325i Motronic KAT), ale motor bezi naprosto klidne a tak to nechavam tak. Kdo vi, zda ukazuje otackomer spravneMax-Max píše:... mám otáčky 550-600 a to sa mi zdá už málo. Z takto nízkeho voľnobehu ...
Proxi, podle myho to teplotni cidlo pro RJ neni. Ja jsem to kdysi menil - koupil jsem nove a nic se nezlepsilo. Hledal bych to bud u snimace klapky a nebo jeste lepe ve vaze vzduchu - bud je vytahana pruzinka a nebo vadne teplotni cidlo ve vazeProx píše:Ja mam ted volnobeh pri studenym motoru asi 950-1000, po zahratu 400-500 a nejspis je to teplotnim cidlem..
Tak to mi je novinka. Kde v riti je schované? Tam som problém nehľadal.Ace píše:jj, meri teplotu nasavaneho vzduchu. Melo by to snad byt u vsech...Rotten píše:Ve váze vzduchu je teplotní čidlo? A u všech motorů nebo jenom nějakých? Já mám k váze zvnějšku připevněný čidlo, který údajně měří atmosférický tlak. Prosím rozveď to trochu. Dík.
No vec se ma tak, ze pokud tohle cidlo odpojim, je volnobeh OK, tak z toho usuzuju ze to bude tim. Blbne mi to dost skokove, jednou jsem hejbal dratama prave od toho cidla a pak to slo v pohode no a nedavno se auto zvedlo na gever, vymenili kola, pustilo dolu a hle uz to zas blbloAce píše:Proxi, podle myho to teplotni cidlo pro RJ neni. Ja jsem to kdysi menil - koupil jsem nove a nic se nezlepsilo. Hledal bych to bud u snimace klapky a nebo jeste lepe ve vaze vzduchu - bud je vytahana pruzinka a nebo vadne teplotni cidlo ve vazeProx píše:Ja mam ted volnobeh pri studenym motoru asi 950-1000, po zahratu 400-500 a nejspis je to teplotnim cidlem..