Diky.

Shánim shánim, ale fšude maj velky Ho**o, tak asi budem jezdit jen na diskáchBeck píše:Koupím pneu 215/40/17 (215/35/17) za dobrou cenu, možno i jeté, nebo poradte nejaky pneubazar, kde bych takove sehnal. Diky.
Kdybys neco sehnal tak mi dej vedet, jinak s tema diskama tak leda po kolejich:)))Fil píše: Shánim shánim, ale fšude maj velky Ho**o, tak asi budem jezdit jen na diskách, jinak 17" kám ZDAR
![]()
JasanBeck píše:Kdybys neco sehnal tak mi dej vedet, jinak s tema diskama tak leda po kolejich:)))Fil píše: Shánim shánim, ale fšude maj velky Ho**o, tak asi budem jezdit jen na diskách, jinak 17" kám ZDAR
![]()
Co obouváš za gumy ted, jaky rozmer? A máš vytažené blatníky? Ja mám jen zaklepané lemy a obavam se ze tam 215/45 nedostanu a 215/40(popr 35) nejde sehnat, jen nove... a ta cena..jak uz jsi uvedl **Fil píše:JasanBeck píše:Kdybys neco sehnal tak mi dej vedet, jinak s tema diskama tak leda po kolejich:)))Fil píše: Shánim shánim, ale fšude maj velky Ho**o, tak asi budem jezdit jen na diskách, jinak 17" kám ZDAR
![]()
......, ale když se mrkneš kolik stojí nová guma, tak za to máš funglovej disk....,takže se to vlastně vyplatí.........
kurfa, nejni nad zlaty 205/55/15, za 500 nádherny značkovy gumy lehce jety.....grrrr, ale 17" sou pravidlo!!!
Hmm, iS a jeste vejfuck v pr...to musel bejt zvuk jak z M3Fil píše:No jjó, tak to ti pošlu sz, některy věcy se blbě zháněj, tak až se něco vysere, tak tě zkusím, mrška je ještě pod plachtou, ale až ju vytáhnu to zas bude šou
![]()
![]()
![]()
né že by to bylo něco tak exra, ale už se někteří příznivci aut otáčí jak utžení z řetězu
![]()
![]()
![]()
![]()
Nejlepší bylo, když mě fest prasklo (přepůlila se trubka) výfukový potrubí hned za svodama .....tak to se otočil i hluchej
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()