budíky ETA vs normál 325
budíky ETA vs normál 325
Nám dotaz,měl jsme ve svém cabriu otáčkoměr z ETY tak jsme ho vyměnil za normálni,ale zjistil jsem že když jedu tak ten otáčkoměr z normální 325 jde při 1,2,3 až daleko za 7 tis a třeba na 5 při 140 točí 5500tis,což je divný a napadlo mě zda v mém autě nejsou celé budíky z ETY a i když je tam otáčkoměr z normální 325 to díky tomu takhle blbne.díky za radu zda je to možný?
Cheš-li míti bavoráka zanech kurev hoň si ptáka
Re: budíky ETA vs normál 325
A kódovací člen tam je z čeho?mattli píše:Nám dotaz,měl jsme ve svém cabriu otáčkoměr z ETY tak jsme ho vyměnil za normálni,ale zjistil jsem že když jedu tak ten otáčkoměr z normální 325 jde při 1,2,3 až daleko za 7 tis a třeba na 5 při 140 točí 5500tis,což je divný a napadlo mě zda v mém autě nejsou celé budíky z ETY a i když je tam otáčkoměr z normální 325 to díky tomu takhle blbne.díky za radu zda je to možný?
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
kdyz se koukens na budiky, a mas sundanej ten plast ,mezi volantem a budokama, takovej ten podlouhlej, tak napravo ja na budikach takova bila kosticka co se da vyndat, je na ni i naky cislo, tak prave ta kosticka dela to co maji budiky ukaazovat, podle cisla se urci z ceho presne je
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 
ok hodim na to o víkendu oko,opíšu a budu se pídit z čeho jemaca píše:kdyz se koukens na budiky, a mas sundanej ten plast ,mezi volantem a budokama, takovej ten podlouhlej, tak napravo ja na budikach takova bila kosticka co se da vyndat, je na ni i naky cislo, tak prave ta kosticka dela to co maji budiky ukaazovat, podle cisla se urci z ceho presne je
Cheš-li míti bavoráka zanech kurev hoň si ptáka