kde jsou?????
tady v okolí potkávám cca 6-7 3c, z toho 4 jsou lidí které znám, jinak odpovídám a zdravím každou 3cu, a jezdím denně do práce, a kdybych nemusel tak ani nevysedám, závislost 

E30...a sny se plní
koroze na voze? opravíme, nalakujeme
renovace-karoserii-veteranu-a-youngtimeru-t94960.html
koroze na voze? opravíme, nalakujeme
renovace-karoserii-veteranu-a-youngtimeru-t94960.html
- Cvrcek Martin
- Kontaktovat uživatele:
...v Brně tříca zřejmě prožívá opět BOOM, protože jich po městě jezdí docela dost a jsou to naštěstí ty lepší kousky, co se černokněžníků týká, tak už jsem jich taky pár viděl v saloonech s dírama v kastli a povětšinou v dieselu....jinak nezdravím i když bych chtěl...v 36tce by si mě stejně nevšimli....třicku eště do budoucna pošéfuju, bez ní to nejde...sem zjistil 

ex E30 323i, ex E36 325i, nyní Octavia TDi s šestijádrovym ECU a turbem ze Zetoru -odbržděných 700Kw na stavebním válci 
Veškeré opravy vozů všech značek

Veškeré opravy vozů všech značek
ja kdyz jedu nekam jen tak, vetsinou nepotkam nic podobnyho 30ce...Minuly tyden jsem jel Praha-Podborany-Most-Kladno a nic...Zato dnes v Praze na Evropsky jelo proti sakra nalesteny cerveny 4dv..
Ex 316i coupe, jetzt kombajn driver mit 318i touring....
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
Mě se zase trochu stejská po e36, uděláme výměnu?Cvrcek Martin píše:...v Brně tříca zřejmě prožívá opět BOOM, protože jich po městě jezdí docela dost a jsou to naštěstí ty lepší kousky, co se černokněžníků týká, tak už jsem jich taky pár viděl v saloonech s dírama v kastli a povětšinou v dieselu....jinak nezdravím i když bych chtěl...v 36tce by si mě stejně nevšimli....třicku eště do budoucna pošéfuju, bez ní to nejde...sem zjistil

e30 325i M-technik I -> e36 320i -> e30 323i M-technik I - > E36 323i M-technik = ekologické vozy
- Cvrcek Martin
- Kontaktovat uživatele:
No v okolí bruntálu jich jezdí taky poslední dobou víc jenom u fabriky vždy stojí 6 a více plus nějaká e34 a e36
EX e30 1,8 m40 TURBO EVO II http://www.youtube.com/watch?v=YUUkI4YJC-U
EX e30 1,8 m42 Touring
EX e36 2,5 m52 BEZVANOS Saloon
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
EX e30 1,8 m42 Touring
EX e36 2,5 m52 BEZVANOS Saloon
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
no jo je nas malo....ale ne ze by trici byly na ustupu....ale holt uz mame auticka ktery budou pomalu ale jiste mizet...tak se jich nnezbavujte a davejte jim tu nejlepsi peci....vzdyt si to ty krasky zaslouzi
E28 2,0 i
E38-730D -EX
ford sierra RS
hyundai lantra - EX
BMW E36 M3 - coupe - EX
Hyundai accent -EX
BMW E30 325i CABRO -EX
FABIA RS -EX
HYUNDAI COUPE GK -EX
FIAT BRAVO -EX
HYUNDAI LANTRA 2.0 -EX
FORD TAURUS -EX
E38-730D -EX
ford sierra RS
hyundai lantra - EX
BMW E36 M3 - coupe - EX
Hyundai accent -EX
BMW E30 325i CABRO -EX
FABIA RS -EX
HYUNDAI COUPE GK -EX
FIAT BRAVO -EX
HYUNDAI LANTRA 2.0 -EX
FORD TAURUS -EX
moje lásky e30
kde jsou ty doby kde byli a byli kde jsou 3ci se svou odvahou............
............hrozně mě mrzí co lidi dnes dělaj z 3cama když se podívám na youtube jak tam nějaký fakni skáčou z e3O jen pro srandu tak bych asi vraždil...já vym že je mi teprv 15 a neměl bych do toho asi moc mluvit ale já vlastnim teď už svojí 5 e30 a vždy se snažim jí dát lesk a krásu jakou by královna silnic měla mít vym že už to neni to 1a co chtěj mít všichni ale já bych jí nevimněnil za nic asvětě a proto se teď snažim skupovat vše co de vyhazovat je to hrozná škoda a tak se snažim apelovat na všechny co už mají papíry ať nepohrdaj nejelegantnějším autem dob je to limo tak jako je to sporťák a tak jen říkám pls snažte se jich držet při živtě co nejvíc a nezapomeňte na Clause Lutheho který nám tímhle dokonalím vozem chtěl něco vzdělit
MADE BY HONDZIK BMW E30 Foreverrrrr[/b]

MADE BY HONDZIK BMW E30 Foreverrrrr[/b]
v jedné epizodě serialu Walker Texas Ranger někdo říká že Chuck Norris má opravdu velké a dobré srdce!!On sám oznámil že jde o srdce z BMW!!