Rada pro začátečníka
Rada pro začátečníka
Zdravým vás všechny lidi.Plánuju si koupit bmw e36 coupe,ale řidičák mám jen chvíli,a to doslova,tak bych potřeboval poradit jaký obsah je pro ty začátečníky nej?O hubu nejde ta se zahojí,ale auto těžko,nechtěl bych mít po pár měsících nedejbože dnech z auta šrot.Předem díky MOC za radu
Já bych o řekl spíš naoipak, na autě se dá nějak opravit cokoliv, horší je to s hubou. No, je vidět, že sis ještě ničim neprošel, jinak bys asi takhle nemluvil
EX: E36 318i 4/94, e30 325iT LPG 8/88, Favo 7/90, Golf II 1.8 GT 1986, Škoda 120 M1 1984
Akt:
Octavia 1 TDi 2000
Peugeot 106 1.1 1996
E36 316i Compact 26.6.1998
PER ASPERA AD ASTRA
Akt:
Octavia 1 TDi 2000
Peugeot 106 1.1 1996
E36 316i Compact 26.6.1998
PER ASPERA AD ASTRA
Re: Rada pro začátečníka
O hubu nejde ta se zahojí,ale auto těžko,nechtěl bych mít po pár měsících nedejbože dnech z auta šrot.[/quote]
Takovejch hrdinu tu bylo...
Takovejch hrdinu tu bylo...
no ja to mel prave naopak (: mel sem golfa a rikal sem si ze sou to jen blby plechy ale hglavne at se mi nic nestane... :/ a pak sem vybiral auto... golfa sem honil jako kreten.. strasne malo vykonu
a proste volba byla jasna E30 nadherna pevna a ten zvuk r6 to je proste laska (: no ale taky se zadarilo a na semaforech sem to tuknul :/ do typka co si myslel ze se prede me este vejde pres plnou ale nevesel... :/ jemu dostlova odlit kus auta a ja sem mel v haji nejaky ty plechy a i svetlo to prezilo a 1 co sem resil jestly sou vsichni v pohode... az pak sem vylez a zacal rvat na tyka jestly si mysli ze je rambo nebo co...
PS: kup si trabanta a skus to ve 40 narvat do stromu a poznas :/ budes rad kdyz prezijes.. a plechy budou to posledni co te bude zrat..

PS: kup si trabanta a skus to ve 40 narvat do stromu a poznas :/ budes rad kdyz prezijes.. a plechy budou to posledni co te bude zrat..
BMW E30 320i 1987 chromáček <= RIP 23.1.2009
Lidi to s tou hubou byla metafora
.

patrim do party lidi kteri zalozili http://www.bmw-club-breclav.ic.cz