tak tohle je pokec,takze tady by to nemelo vadit,nehlede na to,ze ne vzdycky se tady resi jen E30.Ale pokud te to moralne ci jinak pohorsuje (coz asi jo) tak to nechej smaznout,mit te nasvedomi to mi za to nestojiTweety píše:Proč je tady fotoseriál o Audi ? Nic proti, ale nějak mi začíná unikat název www.e30.cz
Vyjimka : Audi Coupe Quattro 2.3 20V hlasovani jako ve skole

Proč jsou tady fotky repliky Lamba nebo Cobry?Tweety píše:Proč je tady fotoseriál o Audi ? Nic proti, ale nějak mi začíná unikat název www.e30.cz
Vždyť to tu chleba nežere a navíc oba thready obsahujou pěkný auta, tak nevidim důvod proč ne...
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
No počkej, já tu ale o tom nepíšu přeci půl roku. Co na tom pomalu dělám a tak. To je jedno, ať si sem napíše každej kdo chce. Asi rozjedu fotoseriál o Fiestě, na který dělám pro ségruMarosh píše:Proč jsou tady fotky repliky Lamba nebo Cobry?Tweety píše:Proč je tady fotoseriál o Audi ? Nic proti, ale nějak mi začíná unikat název www.e30.cz![]()
Vždyť to tu chleba nežere a navíc oba thready obsahujou pěkný auta, tak nevidim důvod proč ne...
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
tak nejaky fotky

jinak momentalne je na aute udelano
Řemen
Vodící kladka
Vodní pumpa
Napínací kladka
Termostat
Gufero kliky
Řetěz vacek
Gufero vačky
Olejový filtr
Vzduchový filtr
zapalovaci kabely
a k tomu jeste perfektne serizeno jednim luxus mechosem.
Tedka me cekaj brzdy,takze komplet GO , novy desky,kotouce,go sada třmenů plus pozinkovani a komax .

jinak momentalne je na aute udelano
Řemen
Vodící kladka
Vodní pumpa
Napínací kladka
Termostat
Gufero kliky
Řetěz vacek
Gufero vačky
Olejový filtr
Vzduchový filtr
zapalovaci kabely
a k tomu jeste perfektne serizeno jednim luxus mechosem.
Tedka me cekaj brzdy,takze komplet GO , novy desky,kotouce,go sada třmenů plus pozinkovani a komax .

na aute udelane komplet brzdy a nove STK/ME
ctvrtecni testovani nevydrzel pridavnej chladic a zaclo z neho tect (cca 4 maly dirky) po konzultaci s par lidma sem nakonec dospel k zaveru ze varit to nema cenu (je to v tak spatne dostupnem miste) a tak se bude davat chladic novej a lepsi .
Tady foto origo pridavneho chladice
a tady jen ilustracni foto noveho chladice,velikostne je mensi (o trosku) ale ma mnohem lepsi zebrovani a je z hliniku

a premyslim z ceho udelam konzoli pro budiky (viz fotka) je to jen nejaky plast potahnuty karbonovou nalepkou ktera se pomalu loupe...Nejlip aby to melo barvu a porovitost jako palubka.Nekdo mi rikal ze umelou kuzi,ale nevim z ceho bych udelal kostru na budiky.

ctvrtecni testovani nevydrzel pridavnej chladic a zaclo z neho tect (cca 4 maly dirky) po konzultaci s par lidma sem nakonec dospel k zaveru ze varit to nema cenu (je to v tak spatne dostupnem miste) a tak se bude davat chladic novej a lepsi .
Tady foto origo pridavneho chladice

a tady jen ilustracni foto noveho chladice,velikostne je mensi (o trosku) ale ma mnohem lepsi zebrovani a je z hliniku

a premyslim z ceho udelam konzoli pro budiky (viz fotka) je to jen nejaky plast potahnuty karbonovou nalepkou ktera se pomalu loupe...Nejlip aby to melo barvu a porovitost jako palubka.Nekdo mi rikal ze umelou kuzi,ale nevim z ceho bych udelal kostru na budiky.

No, tak přesně tuhle Audinu (jako jedinou) jsem při širším rozhledu než BMW označil, jako auto, který bych si rád koupil (samozřejmě, když jsem bral v potaz reálný možnosti) Jinak hezký, možná bych ještě z víka sundal označení... Jinak asi na to nejsou policajti tak nažhavení jako na červenou E30

E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke
z jakeho vika?myslis ventideklu?to bych to musel vybrousit do hladkaWilD píše:No, tak přesně tuhle Audinu (jako jedinou) jsem při širším rozhledu než BMW označil, jako auto, který bych si rád koupil (samozřejmě, když jsem bral v potaz reálný možnosti) Jinak hezký, možná bych ještě z víka sundal označení... Jinak asi na to nejsou policajti tak nažhavení jako na červenou E30![]()

- quattroaudi
quattro 2,3 20V
Ahoj, není to bývalé Sniperovo auto? Pokud ano tak jsi koupil dobré auto. Kdyby někdo z kámošů chtěl tak mám také jedno na prodej. Bude po novém laku. Fota mailem. Zatím čau.