Tak jsem se pustil před několika týdny do zapojení autoalarmu, ten už je na autě a funguje jak hodinky, ale nevím jak na alaram zapojit centrál, abych si odemikal na dálku a nemusel jak trotl pořád odemikat svojí pětku zámkem od kufru, protože nějak feťák mi zníčil zámek u řidiče.
Tak Vás teda prosím nevíte někdo kde jsou hlavní kabely od centrálu na které bych mohl napojit alarm s dálkou?
Prosím o pomoc při zapojení centrálu
Prosím o pomoc při zapojení centrálu
BMW e34 525TDS

zapojoval jsem to teda do tricitky ale mam to napojeny u ridici jednotky centralu. Jsou tam dva kabely( teda jako je jich tam vic) a jeden dela jen zamceni a druhy dela to zablokovani aby se to nedalo vyhackovat. Tak na jeden z nich. Ale nevim kde ma 5tka r.j. k centralu teda.
---:: www.desp.ic.cz ::--- BMW fun site
=M40 šicí stroj=
=M40 šicí stroj=
Musis zjistit jestli to maji stejny nebo ne. Trica to ma u nohou ridice pod reprakem ve sloupku
---:: www.desp.ic.cz ::--- BMW fun site
=M40 šicí stroj=
=M40 šicí stroj=
zapojení centrálu
stále aktuální mám e34 z roku 1991 a potřebuji zapojit centrál, vím že je to někde v karbici pod zadní sedačkou, ale jaký to jsou ty kabely?
BMW e34 525TDS

- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: zapojení centrálu
Pokud víš, která to je řj, buď to změř, jde to i multimetrem nebo podle schématu, např. ETM apod.. - máš to za dvě minutky nalezenémilhaus26 píše:stále aktuální mám e34 z roku 1991 a potřebuji zapojit centrál, vím že je to někde v karbici pod zadní sedačkou, ale jaký to jsou ty kabely?