neoprávněný odtah- poraďte
neoprávněný odtah- poraďte
tak jsem dneska přišel ráno z práce a auto v piči....všude odtahovky a blokové čistění celý P7. Co se týče mne, přijel jsem včera (neděle) odpoledne a zaparkoval podle předpisů. přenosná značka zákaz zastavení tam byla, ale pod ní tabulka 21.4 -4.5.2008 7-16h. Vozidlo bylo odtaženo 5.5.2008 ráno cca v 7:30 (hodinu před tim než jsem dorazil z práce
) a ejhle, najednou se zde nachází o jednu přenosnou značku více a to zákaz zastavení s dodatkovou tabulkou 5.5.2008 7-14h. Aby mi dali auto budu dneska muset vysolit 1450,- ale jak se proti tomu nejlepe branit? jak dostat penize zpet?

Ex 316i coupe, jetzt kombajn driver mit 318i touring....
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
- Dieter Bonrath
Kdysi dávno se to řešilo myslím v automoto revue na čt, pokuď vím, tak pokuď je značka na místě kratší dobu než 7 dní, tak odtah je neoprávněný... Dodatková tabulka také jasně stanoví kdy a v kolik.Stačilo by si nastudovat ten správný paragraf ze zákona o pozemních komunikacích.
O odtahu by měl být veden protokol a na něm je jistě i čas, pokusil bych se ho tedy získat.
V tvém případě si samozřejmě nic špatného neprovedl, ale ničím jiným to podložit nemůžeš, takže co Tě čeká. Buď sklopíš oči a vysolíš prachy za odtah a nebo můžeš jít do správního řízení a dohadovat se s nimi. V případě neúspěchu Tě pak čeká zaplacení odtahu + cena parkovného na odtahovém parkovišti (ta taky nebude malá)
Jednomu známému se povedlo něco podobného, rozhodl se, že se s nimi bude dohadovat (auto nepotřebuje ihned zpět) a pokuď vím, tak auto od zimi ještě neviděl.
Pokuď se mýlím, tak mě opravte.
O odtahu by měl být veden protokol a na něm je jistě i čas, pokusil bych se ho tedy získat.
V tvém případě si samozřejmě nic špatného neprovedl, ale ničím jiným to podložit nemůžeš, takže co Tě čeká. Buď sklopíš oči a vysolíš prachy za odtah a nebo můžeš jít do správního řízení a dohadovat se s nimi. V případě neúspěchu Tě pak čeká zaplacení odtahu + cena parkovného na odtahovém parkovišti (ta taky nebude malá)
Jednomu známému se povedlo něco podobného, rozhodl se, že se s nimi bude dohadovat (auto nepotřebuje ihned zpět) a pokuď vím, tak auto od zimi ještě neviděl.

Pokuď se mýlím, tak mě opravte.

e34 m40 5G, e31 m70 6G
hlavně MP musí před odtažením každý auto nafotit,jak kvuli stavu před odtahem,tak musí být z fotky zřejmé za co tě odtahli..pokud foku nemají nebo neni zřejmé za o tě odtahli tak dostaneš peníze jistě zpět...mluvím z vlastní zkušenosti..odtahli mi auto a byl jsem pevně přesvědčenej,že neoprávněně..zašel jsem tam a zjistilo se,že se fotky někam "asi ztratily",tak se to stornovalo a za měsíc jsem dostal zpět peníze za odtah a jeden den parkovnýho na záchytnym parkovišti...
E39 523iA daily
E36 318is----325 coupe
E36 318is----325 coupe
hele me zase odtahly protoze musis nechat 3 metry komunikace prujezdny tak sem se hadal ze sem nechal a oni mi ukazaly fotku ze jsem nechal "pouze" 295cm mista na komunikaci... tak sem vybouch pred panem policistou smichy a bylo to za 1450 odtah 1 bod a 1000kc pokuta (: 

BMW E30 320i 1987 chromáček <= RIP 23.1.2009
jo MHD je lepsi, ale prece na jizdu mimo Prahu nebo na Cernak, kdyz je sraz auto potrebuju!..Jinak zkusim to proste reklamovat, akorat je slozitejsi, ze se v tomto pripade MP neangazuje, protoze to pry rozhoduje TSK - správa komunikací, uvidíme..Peníze jsem samozrejme jiz vysolil, auto potrebuju.
jiste jsi dostal predvolani k prestupkove komisi...az tam pujdes,tak ti musi na pozadani predlozit dukaz,ze jsi prestupek opravdu spachal....budha píše:jo MHD je lepsi, ale prece na jizdu mimo Prahu nebo na Cernak, kdyz je sraz auto potrebuju!..Jinak zkusim to proste reklamovat, akorat je slozitejsi, ze se v tomto pripade MP neangazuje, protoze to pry rozhoduje TSK - správa komunikací, uvidíme..Peníze jsem samozrejme jiz vysolil, auto potrebuju.
E39 523iA daily
E36 318is----325 coupe
E36 318is----325 coupe
právě že jsem nic nedostal, to byl odtash ne kvuli přestupku, ale kvuli překážení při čištění, je to složitější....