asik ne.. at necha hujdu doma:-D1flip1 píše:vrato....misa asi nepojede co???ma zas vul vyplej tel.....vkolik a kde se sjedem???mas to umyty????ja ne...
a umyty mam, to je jisty

o 1/4 na 4 na hanackym?
asik ne.. at necha hujdu doma:-D1flip1 píše:vrato....misa asi nepojede co???ma zas vul vyplej tel.....vkolik a kde se sjedem???mas to umyty????ja ne...
jezis nejvetsi srazak.. a nechce se mu dojet kvuli mrackum? .. no vlastne ty nemuzes jet se stahnutou strechou1flip1 píše:u nas napiču...zacina se to mracit a tim padem se mi moc nechceale asi dorazim....
videl bych to tak.. zadna hruzadefiss177 píše:¨tak už neprší jen je zataženo ale myslím že žadný velký sprchy nebudou
aj to brcko pote se daloV6 blázen píše:To je v pohodě kamo ta cesta se dalaHlavně že jsem všichny dojely byl to vklidu srazík
cece cim jsi byl ty?vubec si te nevybavujuV6 blázen píše:To je v pohodě kamo ta cesta se dalaHlavně že jsem všichny dojely byl to vklidu srazík
Měl jsem tu 325i m-tech1 stal jsem zhruba za tebou ...Volal jsem na tebe jak jsme jely po te šilene cestě k letištidouby píše:cece cim jsi byl ty?vubec si te nevybavujuV6 blázen píše:To je v pohodě kamo ta cesta se dalaHlavně že jsem všichny dojely byl to vklidu srazík