Nesviti palubka?? Specha!
Nesviti palubka?? Specha!
Ahoj.. Mam problem.. Mam vytazene kabely z radia ven k radici pace.. Budou mi zitra predelavat ISO konektor.. Dneska jsem jel a dva dratky se spojily a udelalo to jiskricku.. neresil jsem to,ale pak jsem zajel do tunelu a ejhle.. Nesviti palubka..
Sviti jenom : Oilservice, inspekce, blinkry, dalkove..
Nesviti kompletně budiky, hodiny, topeni..
Cumim do pojistek v motoru, vsechny jsou ok.. Co s tim??
Odjizdim za hodinky do Nemecka.. :-//
Sviti jenom : Oilservice, inspekce, blinkry, dalkove..
Nesviti kompletně budiky, hodiny, topeni..
Cumim do pojistek v motoru, vsechny jsou ok.. Co s tim??
Odjizdim za hodinky do Nemecka.. :-//
trošku to zaseru....mě postupem času přestaly svítiti ovladače topení a ventilace. Existuje nějakej fígl, že se dá ten panel nějak povytahnout a ty žárovičky vyměnit? když jsem to zkoušel minule, chtělo to po mě odpojit všechny ty bovdeny a to už bych taky nemusel vydržet s nervama...
Ex 316i coupe, jetzt kombajn driver mit 318i touring....
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
S tema budikama to jde asi i tak (nezkousel jsem), ale kdyz bude volant dole, tak je to pohodlnejsi - lepsi manipulace apod... Kazdopadne to jde i tak...Venca píše:Žárovky jdou skutečně vyjmout při správným nahmátnutí jen po demontáži spodního krytu (nad pedálama pod volantem).Gangsta píše:Jde to udelat "poslepu" - nahmatat zarovky a je to. A budiky vytahnes ven kdyz sundas volant.
Demontáž přístrojovky jsem dělal XX- krát, nikdy nebylo třeba sundat volant.
.

Prisel jsem na to, ze treba jak je tlacitko na spousteni vystarznych blinkru, tak to pri rozsviceni svetel sviti cervene.. Tedka taky nesviti, stejne jako ostatni veci, ale kdyz zapnu vystrazne blinkry, tak blika.. Tzn., že zarovka v nem je v poradku.. Vcera jsem zkousel jestli mi sviti rezerva, taky sviti..
A to znamená, že je pojistka v pořádku a bude vhodný se zajímat o to, co jsem tu už napsal...MOTIF píše:Prisel jsem na to, ze treba jak je tlacitko na spousteni vystarznych blinkru, tak to pri rozsviceni svetel sviti cervene.. Tedka taky nesviti, stejne jako ostatni veci, ale kdyz zapnu vystrazne blinkry, tak blika.. Tzn., že zarovka v nem je v poradku.. Vcera jsem zkousel jestli mi sviti rezerva, taky sviti..