vypadá to zajímavě a reálně. Až na ty náklady... uvidim podle finanční situace
BMW 732i E23 a nyní ještě 735iA E23
- Fido
- Velký bratr ..... Hartge
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se byl podívat na tu sedmu v bazaru v Hostivicích. Fakt vypadá hodně dobře, má slušnou výbavu včetně klimy, moc pěkný kola, interiér i lak s minimálním poškozením. Vrčet jsem ji neslyšel, ale na pohled je fakt moc pěkná. Je to 728 karburátor, 125kW/170PSů. 3kvalt automat. To je asi tak jediná nevýhoda, tj. nejslabší motor, co se tam dával.
Takže pokud někdo chcete hezkýho veterána, tak neváhejte.
Takže pokud někdo chcete hezkýho veterána, tak neváhejte.
sanguis non est aqua
E24 635CSi Hartge & E34 525iXAT & E46 M3 Cabrio & E46 325Ci & G02 X4 & G12 M760Li
E24 635CSi Hartge & E34 525iXAT & E46 M3 Cabrio & E46 325Ci & G02 X4 & G12 M760Li
Tak jsme s kámošem včera byli omrknout další starou sedmu...
Je to 735iA z roku 1985. Má to německý papíry a je to proclený. Jezdil tady s tím údajně chvíli nějakej děda a pak to stálo ňákej čásek v garáži. Interiér je krásně zachovalej, jen přeleštit a zvenčí je fáro taky slušný. Má to klimošku, ostřikovače a stěrače světel, el okna, takže asi tenkrát max. výbava. Škoda, že to neni ta s 6-kovym čumákem. Mno ale svezli sme se s tim a musim říct, že je to slušnej koráb a jsme z toho docela nadšený. Motor šlape, jak hodinky a automat řadí jak novej.
Mno ten týpek za ni chce 12 000,- a myslím si, že ho minimálně na 10 000,- ukecáme. Kámoš už má připravenou garáž a plánujem to celý rozebrat a postupně zrenovovat. K tomu se nám nejspíš podaří získat zadara tu odstavenou 732i, o který jsem tu psal na začátku.
Sejří mě, že nemam žádný fotky, holt sme vzali vybitý baterky, ale když dneska vyjdou prachy, tak pro ni jedem, nafotim to a hodim na net.
Jen doufám, že nedělám chybu. Kdyžtak se to dá prodat na díly, ne?
Je to 735iA z roku 1985. Má to německý papíry a je to proclený. Jezdil tady s tím údajně chvíli nějakej děda a pak to stálo ňákej čásek v garáži. Interiér je krásně zachovalej, jen přeleštit a zvenčí je fáro taky slušný. Má to klimošku, ostřikovače a stěrače světel, el okna, takže asi tenkrát max. výbava. Škoda, že to neni ta s 6-kovym čumákem. Mno ale svezli sme se s tim a musim říct, že je to slušnej koráb a jsme z toho docela nadšený. Motor šlape, jak hodinky a automat řadí jak novej.
Mno ten týpek za ni chce 12 000,- a myslím si, že ho minimálně na 10 000,- ukecáme. Kámoš už má připravenou garáž a plánujem to celý rozebrat a postupně zrenovovat. K tomu se nám nejspíš podaří získat zadara tu odstavenou 732i, o který jsem tu psal na začátku.
Sejří mě, že nemam žádný fotky, holt sme vzali vybitý baterky, ale když dneska vyjdou prachy, tak pro ni jedem, nafotim to a hodim na net.
Jen doufám, že nedělám chybu. Kdyžtak se to dá prodat na díly, ne?
-------------------------------------------------------
*** Bayerische Motoren Werke rulezzz ***
- Fido
- Velký bratr ..... Hartge
- Kontaktovat uživatele:
Za ty peníze co píšeš jí na díly prodáš úplně v pohodě a ještě na ní možná i vyděláš. Ale pokud je v takovým stavu, jak píšeš tak je to škoda rozebírat. Prostě koupit, dát do OK stavu, za dalších 10 000 seženeš papíry a pohoda. Budeš mít káru podle svých představ.
sanguis non est aqua
Tak týpek nám volal celou sobotu, že potřebuje nutně prachy a že mu stačí 8 litrů...
Kámoš prachy nakonec sehnal a včera večer jsme pro ni byli...
Je fakt v poho, jen pár kosmetickejch vad. Jsem z toho dost nadšenej, ale e30 je e30
zejtra ňák po práci hodim na net pár fotek a ňáký info.
Kámoš prachy nakonec sehnal a včera večer jsme pro ni byli...
Je fakt v poho, jen pár kosmetickejch vad. Jsem z toho dost nadšenej, ale e30 je e30
zejtra ňák po práci hodim na net pár fotek a ňáký info.
tak jsem poslal pár, sice ne moc kvalitních fotek v sobotu koupený E23. K vidění zde: http://bmw.ablenet.cz/index.htm#sedma
Dýl se to natahuje, páč tam jsou ještě fotky mojí E30, tak je třeba trošku porolovat dolu.
Dýl se to natahuje, páč tam jsou ještě fotky mojí E30, tak je třeba trošku porolovat dolu.
Re: BMW 732i E23 a nyní ještě 735iA E23
mám e23 732i, ale je to vůůůně, předělávám na fofr klacek
, díly se furt ještě tak nějak daj sehnat....
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
nakej starsi topic bys nenasel????triggas píše:mám e23 732i, ale je to vůůůně, předělávám na fofr klacek, díly se furt ještě tak nějak daj sehnat....
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Max-Max píše:nakej starsi topic bys nenasel????triggas píše:mám e23 732i, ale je to vůůůně, předělávám na fofr klacek, díly se furt ještě tak nějak daj sehnat....
co, co, jak to myslíš, hej móóre?!
Jo, taky mi to připadá jako cigánskej pelechtriggas píše:Max-Max píše:nakej starsi topic bys nenasel????triggas píše:mám e23 732i, ale je to vůůůně, předělávám na fofr klacek, díly se furt ještě tak nějak daj sehnat....
co, co, jak to myslíš, hej móóre?!
E36 323i coupé