Servo do 324d
Servo do 324d
Da se sehnat? Kolik to tak stoji? Je to tezky to tam narvat?
Re: Servo do 324d
Sehnat se dá, cena počítám od 2500-5000dle stavu,jak to tam narvat? jak kdy. Já starý řízení sundaval půl dneUli_d píše:Da se sehnat? Kolik to tak stoji? Je to tezky to tam narvat?

Zkusím to dát dohromady a pokud něco zapomenu nebo řeknu blbě budu rád ,když mě někdo opraví nebo doplní. Já to dělal u M40 takže u tebe to bude možná trošku jiný.Uli_d píše:A co vsechno se musi koupit a vymenit???
řízení jako takový včetně ramen, u normálního řízení je levá a pravá půlka jiná u seerva jsou obě stejný ( tuším, že levý

držák pumpy - u některejch motoru je stejná u některejch ne ( viz. ETK ), já ho nakonec koupil za 600,- novej v Autecu
pumpa + hadice ( tady platí to samý jako u držáku) s nádobkou, spodní část tyče řízení co vede od volantu ( u serva je kratší ), řemenici na pumpu ( ty se taky můžou lišit podle motoru) a klínovej řemen
Zvedneš si předek auta, sundáš kola a stahovákama sundáš kulový čepy, pak povolíš dva šrouby co držej tělo řízení ( tady záleží jak moc je to zarezlý, já to sundaval skoro půl dne ) a šroub co drží spodní díl tyče řízení. Pak to celý pohodlně vytáhneš, vyměníš spodní díl tyče řízení a vrazíš tam to nový. Jelikož je o něco baculatější tak musíš trochu ohnout dolu spodní část těch pacek co držej řízení. Pak to všechno zase přišroubuješ zpátky ( doporučuju použít nový matky, stojej pár korun akorát pozor na kuláky tam je jemnější závit).
To nejhorší máš za sebou, pak jen přimontovat pumpu a nádobku zapojit hadice, nalejt kapalinu odvzdušnit, nechat seřídit geometrii a je to.
Jsem se ale rozepsal co

Za veškeré připomínky a doplnění budu jen rád

BTW: jestli scháníš řízení zeptej se Emila Šice myslím, že sekci Prodám nabízel jedno repasovaný řízení za slušnou cenu a myslím, že by to na tvoje auto páslo komplet jak to je na jeho.
Tak jsem se pořádně podíval a vidím, že z Prahy jsi
jinak tady je link na ten prodej
viewtopic.php?t=5211

jinak tady je link na ten prodej
viewtopic.php?t=5211
Díval jsem se do ETK a moc chytrej z toho nejsem.Uli_d píše:A to jsou vsechny serva zamenitelny? Bez ohledu chrom/plast, typ motoru a tak?
Co se týče zaměnitelnosti chrom/plast tak tam bych řekl NE.
Zaměnitelnost podle motoru jak kdy

Řídil bych se asi podle toho 4val./4val. 6vál./6vál.