auto se spravi, hlavně že jsi cely
Srážka se srnou
Bez pytle už mezi srny nejedu, přísahám! Kurva, lepší rozedřený rypák od pytle, než vymlácené zuby od volantu!Gangsta píše:Myslim, ze pytel je to posledni co tam asmovi bude chybet.soraxcz píše:aspon ze to vsichni prezili (: ( mimo srnky pocitam... ) a auto se spravi (: nejhur se asi bude schanet airbag... :/
Hergot kolik ta srna vážila,já jednou trefil srnu v 80km/h litrem a jediný co jsem měl tak upadlou SPZ a ještě jsem se nažral jako prase,asi jsem měl z pekla štěstíAsmodeus píše:Bez pytle už mezi srny nejedu, přísahám! Kurva, lepší rozedřený rypák od pytle, než vymlácené zuby od volantu!Gangsta píše:Myslim, ze pytel je to posledni co tam asmovi bude chybet.soraxcz píše:aspon ze to vsichni prezili (: ( mimo srnky pocitam... ) a auto se spravi (: nejhur se asi bude schanet airbag... :/
Jel jsem fakt sedmdesát, nějak tam skočila a bylo to jak do zdi! Ta srna byla tak velká, že jsem se jí se svýma sto kilama bál, ikdyž byla mrtvá!DVORIS píše: Hergot kolik ta srna vážila,já jednou trefil srnu v 80km/h litrem a jediný co jsem měl tak upadlou SPZ a ještě jsem se nažral jako prase,asi jsem měl z pekla štěstí
A žrát se nedala, protože prý když ji vyvrhli, měla v sobě ještě koloucha a v období březosti prý se to maso nedá žrat.
Nedá to je fakt,srna je celkem malá pokud z ní šel na tebe strach tak to byla laň ty jsou větší,ještě že to nebyl jelen,parohy na klíně asi nic příjemnýho,tam u nás na chalupě jak jsi byl v létě jsou laně,srnky apod v hojném počtu,kolem chaty se nadrzo pasou daňci a je fakt že jsem před nima raději utekl,vypadali hrozivě,ne jako v zoo za plotem.Asmodeus píše:Jel jsem fakt sedmdesát, nějak tam skočila a bylo to jak do zdi! Ta srna byla tak velká, že jsem se jí se svýma sto kilama bál, ikdyž byla mrtvá!DVORIS píše: Hergot kolik ta srna vážila,já jednou trefil srnu v 80km/h litrem a jediný co jsem měl tak upadlou SPZ a ještě jsem se nažral jako prase,asi jsem měl z pekla štěstíJá mám pocit, že to byla spíš laň, ty by měly být větší než srny, ne? Fakt byla jak malá kráva!
A žrát se nedala, protože prý když ji vyvrhli, měla v sobě ještě koloucha a v období březosti prý se to maso nedá žrat.
nevěš hlavu , zatni zuby a hurá do práce, poklepat, povyměnovat, poskládat a je z toho zas krásný auto......nezbavuj se ho
E30...a sny se plní
koroze na voze? opravíme, nalakujeme
renovace-karoserii-veteranu-a-youngtimeru-t94960.html
koroze na voze? opravíme, nalakujeme
renovace-karoserii-veteranu-a-youngtimeru-t94960.html
Alespoň že je to opravitelný. Tenhle chudák na tom bude hůř... http://www.katastrofy.com/scripts/index ... _nad=11254
Srnku jsem zatím naštěstí nepotkal, ale stačil mi zajíc na dálnici...
Srnku jsem zatím naštěstí nepotkal, ale stačil mi zajíc na dálnici...
EX E30 318i
EX E36 320i
VW Corrado
EX E36 320i
VW Corrado
- tomik
- Kontaktovat uživatele:
to jsem zas prodal někomu auto.
já myslím že až se z toho ty hrůzostrašně nahrnutý díly sundaj,tak to nebude tak špatný.trochu ztáhnout za čelo a navěsit tam něco zpět.když budeš mít díly,tak to vidím na den práce a bude jako nový.tenhle kombík by si to zasloužil.tak se zmátoři a zaber.!!!!!!!!!
já myslím že až se z toho ty hrůzostrašně nahrnutý díly sundaj,tak to nebude tak špatný.trochu ztáhnout za čelo a navěsit tam něco zpět.když budeš mít díly,tak to vidím na den práce a bude jako nový.tenhle kombík by si to zasloužil.tak se zmátoři a zaber.!!!!!!!!!
dovoz automobilů,vrakoviště,specializace E30 IS,M3 E30,Alpina.Neregistrován http://tomikauta.webnode.cz
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
v novem jicine je jeden servis kde dela typek co je celkem fanda do e30 ma jednu peknou cernou v origo stavu vymazenou... mozna by ti s tim trochu pomohl.. je to tusim ADS servis a je to v novem jicine na ulici svatopluka cecha... jinak to auto vypada fakt pekne myslim pominuly ty pomackany detaily..
tomik píše:to jsem zas prodal někomu auto..
Zatím je to vve fázi shánění dílů. Pár kluků už se mi ozvalo, ale zatím nemám nárazník, LP blatník a světla. Ty čela koupím asi nové, než to někde kuchat...tomik píše:já myslím že až se z toho ty hrůzostrašně nahrnutý díly sundaj,tak to nebude tak špatný.trochu ztáhnout za čelo a navěsit tam něco zpět.když budeš mít díly,tak to vidím na den práce a bude jako nový.tenhle kombík by si to zasloužil.tak se zmátoři a zaber.!!!!!!!!!
- tomik
- Kontaktovat uživatele:
dělám si prdel.
když bude nejhůř tak cinkni.jedu do německa koncem příštího týdne,tak bych ti něco dovezl.ted kluci rozebírají kombíka bouraného na zadek.je v nějaký tmavý barvě a je to 93,takže by byl i airbag,tak by to tak neřvalo.o čelo jsem tam zakopl
když bude nejhůř tak cinkni.jedu do německa koncem příštího týdne,tak bych ti něco dovezl.ted kluci rozebírají kombíka bouraného na zadek.je v nějaký tmavý barvě a je to 93,takže by byl i airbag,tak by to tak neřvalo.o čelo jsem tam zakopl
dovoz automobilů,vrakoviště,specializace E30 IS,M3 E30,Alpina.Neregistrován http://tomikauta.webnode.cz
Toho bych se chytil,protože replika plechařiny až na pár vyjímek stojí za pendrek a origo nový stojí ranec.tomik píše:dělám si prdel.
Tohle mě zajímá!tomik píše:dělám si prdel.
Nevíš, jak je to s aktivací airbagu??
- tomik
- Kontaktovat uživatele:
Tak Ti můžu přivézt světla,nárazník,blatník,masku,mlhu,čelo a ty plasty najdu doma.Takže vše kromě kapoty.