Ad. Kryštof a dodržiavanie rýchlostí...

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Odpovědět
SlimShady
Kontaktovat uživatele:

Ad. Kryštof a dodržiavanie rýchlostí...

Příspěvek od SlimShady » 16. 04. 2004 08:42

...som chcel len podotknúť že to stojí za howno a odteraz ma nezaujíma názor žiadneho zainteresovaného ani nezainteresovaného chytráka, budem si jazdiť ako doteraz, t.j. obozretne a s ohľadom hlavne na ostatných, ale rýchlosti si budem stanovovať sám. Ak chcete dobrý návod na odyebanie polky dňa za volantom (nieže by mi to vadilo, ale...), tak Vám odporúčam držať sa všade predpísaných alebo prikázaných rýchlostí. Včera ráno som vyrazil smer nach Prague, a som musel ísť pomalšie nakoľko poobede ma čakal menší biznis v Nitre. Tak som si povedal, pôjdem podľa pravidiel, a to znamená že Slimáčik šiel doslova ako Slimáčik, všade tak ako sa má, mimo mesto 90, v meste a obciach 60, kde boli tabuľky na 40, 50, 70 a podobné hovadiny, dodržoval som ich, proste slušný (až príliš) víkenďák. Až na hraniciach (Holíč - Hodonín) som si uvedomil, že mi to s tým dodržovaním všetkého možného trvalo necelých 9(!!!) hodín kým som tam došiel! Podotýkam že pri jazde akú pácham normálne, teda chodím rýchlo kde sa dá, ale v dedinách samozrejme sa snažím dodržať limity, ak tam nikto nie je v okolí cesty tak samozrejme trielim trošku rýchlejšie aj tam, tak mi to trvá 8(!!!) hodín, v najhoršom prípade o 30 minút viac dôjsť až do Prahy na parkovisko pred dom!!! Takto mi to trvalo 12 hodín presne, s tým, že som už od Hodonína sral na všetky predpisy a držal som sa všade(!!!) nad 180, na diaľnici 180-190, z kopca som to nechal viacmenej na zotrvačnosť ktorá to vytiahla na 210-220 bez môjho zákroku na plyne... Tak som stratil pol dňa, ešte som sa nasral, a stratil som dôveru a zavrhol zmysel predpísaných rýchlostí. Áno, veľa vecí mi tu budete vytýkať, ja to ale vidím takto a nemením na tom. Som toho názoru, že budem chodiť aj naďalej rýchlo (keď sa dá) a bezpečne (na toto si dávam majzla aj pri 30km/h). Sorry za dlhý OT, len som chcel aby ste to vedeli... a možno pre Vás budú dôležité tie časy pri Vašej budúcej (možnej) ceste na Slovensko... :roll:
Faszom a seggedbe verem te buzi :!:

Lukashe

Příspěvek od Lukashe » 16. 04. 2004 10:17

Asi vím o čem mluvíš. Taky na ty limity moc nehledím, ale nejezdím prasácky. Je rozdíl mezi ježděním svižněji a prasácky. Docela tý adci Kryštof fandím, ale mělo by se to trochu víc vychytat. Měli by stát hlavně na místech jako je sídliště, školy a tak. Když mě načapou ve městě v centru jak to valím 80, tak mi to jen patří a pokutu beze slova zaplatím, ale někde na 300 m dlouhý vesnici kde jedu 65 to neberu.
Naštěstí toho moc nenajezdím, tak mě asi celej Kryštof asi mine a u nás na menším městě to není tak horký.
Tak hodně štěstí ať to nemáš drahý :wink:

M3maniac

Příspěvek od M3maniac » 16. 04. 2004 19:44

Jójo,to jsou féroví kluci(teda 90%) měření 20 metru před cedulí konce města to je jejich lahůdka.... bavit se o tom jak jsou nám prospěšní je jako házet hrách na zeď.... jako jsem dlouhé roky sponzorem policie,ale cesty jsou čím dál horší....tak nevím kde ty prachy jdou?Ale musím přiznat,že už jsem potkal hodně férové poldy,ale to je málokdy.
M3 (e46) Hartge :-)

Uli_d
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uli_d » 16. 04. 2004 20:31

Tak. Tak. Podobny akce ano, ale aby byli k necemu preventivnimu a trestali hovada.
Taky by meli kontrolovat i jiny veci nez rychlost!!! Treba blikani nebo odbocovani z jednosmerky doleva od levyho okraje - na to ja osobne sem strasne haklivej, protoze ja cekam na nakyho blbce, kterej by si mohl stoupnout ke strane a ja moh jet. Kdyz se mi pak tohle stane nekolikrat za sebou, tak pak holt jedu trochu rychlejc abych tu zbytecnou ztratu dohnal a i agresivnejc, pac sem nasranej!!!

Iwan

Příspěvek od Iwan » 17. 04. 2004 21:11

Benga sou tupý a prostě jen plněj rozkazy...některejm to dojde a daj se ukecat nebo rovnou řeknou, že se mam polepšit....ale některý sou fakt vymatlaný...minule, když už nic tak mi dal 500 za mračítka(vim, měly asi 5cm, ale já je tam nedal a nestih je sundat..)
ted sem projížděl mašinu... bez masky, helmy a papírů a něco je v háji tak to trochu kouří..letící dýmovnice :shock: ... ha anton v zrcátku, taxem to otočil proti nim a pryč...benga jen koukaj..div mi nezamavaj
bud to nestíhaj a nebo mě nechaly..sám nevim :?:
prostě záleží na koho narazíš

Uli_d
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uli_d » 17. 04. 2004 21:16

Iwan píše:Benga sou tupý a prostě jen plněj rozkazy...
Njn, ale kdo normalni by tuhle praci delal ... jako dal napriklad revizori atd...

Stepan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepan » 17. 04. 2004 21:25

Podle cedulí se jezdit nedá. To bys nikam nedojel.
Jednou jsem to taky zkoušel. Tam kde bylo 30 jsem zabrzdil na 30, frajer za mnou mě málem sundal z mašiny a v zrcátku jsem viděl jak se mlátí do čela. Fakt ho to překvapilo že na 30ce někdo jede 30 :lol:
Hlavně jezdit jako člověk a PŘEMEJŠLET :!: :wink:
Dala mi ultimátum: "Buď já nebo to auto".
Bude mi chybět, byla to dobrá žena :twisted:

SlimShady
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SlimShady » 17. 04. 2004 21:26

Stepan píše:Podle cedulí se jezdit nedá. To bys nikam nedojel.
Jednou jsem to taky zkoušel. Tam kde bylo 30 jsem zabrzdil na 30, frajer za mnou mě málem sundal z mašiny a v zrcátku jsem viděl jak se mlátí do čela. Fakt ho to překvapilo že na 30ce někdo jede 30 :lol:
Hlavně jezdit jako člověk a PŘEMEJŠLET :!: :wink:
Presne tak... :roll:
Faszom a seggedbe verem te buzi :!:

Stepan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepan » 17. 04. 2004 21:28

A to ani nemluvim o ministrech který nám jdou příkladem :oops: :twisted: :lol:
Dala mi ultimátum: "Buď já nebo to auto".
Bude mi chybět, byla to dobrá žena :twisted:

Uli_d
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uli_d » 17. 04. 2004 21:29

Stepan píše:A to ani nemluvim o ministrech který nám jdou příkladem :oops: :twisted: :lol:
A ten ridic byl prej policajt ;-)

HEERY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEERY » 17. 04. 2004 22:10

No asi takhle.Kontrolama lekarnicek a trojuhelniku se nic nevyresi.
Mozna neco vyberou , ale akorat spis lidi naserou...
Jsem pro nekomromisni nocni (i denni) mereni alkoholu a 3 a dost.
To znamena proste do lochu !!!!Ne zadny rizeni a odvolani atd...
Rychlost je trosku jina vec,ale pokud je zpusobena nehoda rychlosti - tez jsem pro 3 a loch...Preventivni mereni za ceduli me prijde jako ubohost...
BMW E34 M5 3,6

M3maniac

Příspěvek od M3maniac » 18. 04. 2004 10:09

HEERY píše:No asi takhle.Kontrolama lekarnicek a trojuhelniku se nic nevyresi.
Rychlost je trosku jina vec,ale pokud je zpusobena nehoda rychlosti - tez jsem pro 3 a loch...Preventivni mereni za ceduli me prijde jako ubohost...
No ten chlast uznávám HEERY ale s tou rychlostí a nehodou? no nikomu to nepřeju a tobě už vůbec né starouší,ale zamysli se nad tím,že se to může stát kdykoliv a komukoliv.Jako,že pojedeš na konci města ,4proudovka a asi 50m od cedule konec města kde teda je ještě 50ka ty to posolíš kilem ,jako že to není v tvé káře vůbec moc a skočí ti tam nějaká akční babička...... no tak ,bych to moc nikomu nepřál tak nekompromisně.... Mi milovníci rychlých aut to máme hold těžké..... a prostě trochu štěstí potřebujeme,protože vždy předpisově nejezdíme..... :?

Uli_d
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uli_d » 18. 04. 2004 20:47

M3maniac píše:
No ten chlast uznávám HEERY ale s tou rychlostí a nehodou? no nikomu to nepřeju a tobě už vůbec né starouší,ale zamysli se nad tím,že se to může stát kdykoliv a komukoliv.Jako,že pojedeš na konci města ,4proudovka a asi 50m od cedule konec města kde teda je ještě 50ka ty to posolíš kilem ,jako že to není v tvé káře vůbec moc a skočí ti tam nějaká akční babička...... no tak ,bych to moc nikomu nepřál tak nekompromisně.... Mi milovníci rychlých aut to máme hold těžké..... a prostě trochu štěstí potřebujeme,protože vždy předpisově nejezdíme..... :?
No proto by ti taky zbejvaly jeste 2 pokusy!!!

M3maniac

Příspěvek od M3maniac » 18. 04. 2004 22:41

Uli_d píše:
M3maniac píše:
No proto by ti taky zbejvaly jeste 2 pokusy!!!
Jaké 2 pokusy??? :?

Max-Max
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Max-Max » 18. 04. 2004 22:46

M3maniac píše:Jaké 2 pokusy??? :?
Prvý pokus: BABIČKA V 50 KM/H
Druhý pokus: .....
Tretí pokus: ........
Štvrtý pokus: LOCH! ty ještěr :lol:
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220

HEERY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEERY » 19. 04. 2004 00:40

No zbejvali by ti jeste 2 babicky :lol: :lol:
ale vazne za zraneni ci zabiti muzes jit do lochu i dnes a i napoprve...
BMW E34 M5 3,6

M3maniac

Příspěvek od M3maniac » 19. 04. 2004 17:54

HEERY píše:No zbejvali by ti jeste 2 babicky :lol: :lol:
ale vazne za zraneni ci zabiti muzes jit do lochu i dnes a i napoprve...
Ale to já vím,však říkám,že každej z nás potřebuje trochu štěstí at se nám ti chodci vyhýbaj... jako i kdyby byl přechod zlatej tak já osobně na něj nevlezu pokud se nepodívám jestli někdo nejede.... jako a někteří lidé to fakt trochu přeháněj s tou absolutní přednosti na přechodech,hlavně v zimě na ledě.... hold se nemaj rádi...

Odpovědět