nedele 20.4. do prahy-BOHUZEL NIKAM NEJEDU.diky patri polici
- JohnTheFisherman
- Kontaktovat uživatele:
- JohnTheFisherman
- Kontaktovat uživatele:
Mám zapsaný kola 16 ve velkym a v malym nic. Tak že by taky zapomněli? Do malýho se takový věci asi nepíšou. Kdo má zkušenost??horis píše:No tak to rozhodně není ... Hlídka nemá chuť, čas a ani možnosti, si něco přes velkou dopravku (přiznám se, sám nevím co to je ...), ověřovat.... Veškeré změny (třeba vel. kola, LPG ..a atd), by si měl mít vyznačeny v malém OTP, který máš sebou vozit ... a při kontrole jej předložíš.. V opačném případě riskuješ flastr ..Medy píše:Velký techničák si na úřadě přece kopírujou, anebo sken. do počítače. Takže není problém aby si hlídka na místě přes dopravku ověřila co tam máš a co ne. Nebo to tak není?
Jsem na tom stejně ... do malýho TP kola nepíšou. Pokud máš nově vyražený VIN tak to se píše i do malýho do jiných záznamůMedy píše:Mám zapsaný kola 16 ve velkym a v malym nic. Tak že by taky zapomněli? Do malýho se takový věci asi nepíšou. Kdo má zkušenost??horis píše:No tak to rozhodně není ... Hlídka nemá chuť, čas a ani možnosti, si něco přes velkou dopravku (přiznám se, sám nevím co to je ...), ověřovat.... Veškeré změny (třeba vel. kola, LPG ..a atd), by si měl mít vyznačeny v malém OTP, který máš sebou vozit ... a při kontrole jej předložíš.. V opačném případě riskuješ flastr ..Medy píše:Velký techničák si na úřadě přece kopírujou, anebo sken. do počítače. Takže není problém aby si hlídka na místě přes dopravku ověřila co tam máš a co ne. Nebo to tak není?
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
Medy píše:Mám zapsaný kola 16 ve velkym a v malym nic. Tak že by taky zapomněli? Do malýho se takový věci asi nepíšou. Kdo má zkušenost??horis píše:No tak to rozhodně není ... Hlídka nemá chuť, čas a ani možnosti, si něco přes velkou dopravku (přiznám se, sám nevím co to je ...), ověřovat.... Veškeré změny (třeba vel. kola, LPG ..a atd), by si měl mít vyznačeny v malém OTP, který máš sebou vozit ... a při kontrole jej předložíš.. V opačném případě riskuješ flastr ..Medy píše:Velký techničák si na úřadě přece kopírujou, anebo sken. do počítače. Takže není problém aby si hlídka na místě přes dopravku ověřila co tam máš a co ne. Nebo to tak není?
Za život jsem měl v ruce několik 1000 OTP a v některých jsem ty změny viděl - v levo dole na zadní straně (ZVLÁŠTNÍ ZÁZNAMY). Jiným způsobem to při kontrole neprokážeš, když se velký TP sebou nevozí ...

e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i

Vystavujem tady velký TP k novým vozidlům a je tam i možnost alternativních rozměrů pneu, který nikdy do malýho TP neuvádí, tak ti nevim jak to jakej úřad jak dělá, ale rozhodně v Praze do malýho TP alternativní pneu ani disky nevpisujouhoris píše: Za život jsem měl v ruce několik 1000 OTP a v některých jsem ty změny viděl - v levo dole na zadní straně (ZVLÁŠTNÍ ZÁZNAMY). Jiným způsobem to při kontrole neprokážeš, když se velký TP sebou nevozí ...
Tak dříve to dělali dopr. inspektoráty, dneska Magistrát-referát dopravy a silničního hospodářství, alespoň na Kladně. Tam by ti měli změnu vyznačit, pokud je o to požádáš ... Více nevím ...Fikux píše:Vystavujem tady velký TP k novým vozidlům a je tam i možnost alternativních rozměrů pneu, který nikdy do malýho TP neuvádí, tak ti nevim jak to jakej úřad jak dělá, ale rozhodně v Praze do malýho TP alternativní pneu ani disky nevpisujouhoris píše: Za život jsem měl v ruce několik 1000 OTP a v některých jsem ty změny viděl - v levo dole na zadní straně (ZVLÁŠTNÍ ZÁZNAMY). Jiným způsobem to při kontrole neprokážeš, když se velký TP sebou nevozí ...

e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i

- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Všem co se ptali odpověděl Tomík. Přesně tak to je. Není problém si vozidlo vylustrovat a zjistit, co vše je na něm povoleno (kola, folie, výfuk apod.)tomik píše:Hlídka si přes databázi zjistí obsah VELKEHO TP do 2min...
Do OTP se to opravdu nepíše. Tedy jak kde. Kamarádovi třeba do OTP v Teplicích napsali "zatemňovací folie". Když to tady viděla kamarádka na magistrátě, zhrozila se, že tyhle věci se tam psát nesmí. Kolonka jiné záznamy je pro věci, jako tažné zařízení (dodělávané, neoriginální), euro normy, já nevim co ještě, teď mě nic nějak nanepadá.
Souhlas ... např. ještě tam může být úředně přidělěný nový VINTweety píše:Všem co se ptali odpověděl Tomík. Přesně tak to je. Není problém si vozidlo vylustrovat a zjistit, co vše je na něm povoleno (kola, folie, výfuk apod.)tomik píše:Hlídka si přes databázi zjistí obsah VELKEHO TP do 2min...
Do OTP se to opravdu nepíše. Tedy jak kde. Kamarádovi třeba do OTP v Teplicích napsali "zatemňovací folie". Když to tady viděla kamarádka na magistrátě, zhrozila se, že tyhle věci se tam psát nesmí. Kolonka jiné záznamy je pro věci, jako tažné zařízení (dodělávané, neoriginální), euro normy, já nevim co ještě, teď mě nic nějak nanepadá.
Obrať se na nějakej sběrnej dvůr, ne? Hlavně bacha, aby tam nějakej aktivní jeřábník hned nešáhnul klepetem hned jak uvidí něco na váze...BALI píše:tu exkurzi k tweetymu bych bralpotřebuju otestovat detektor radarů
![]()
![]()
mě napadá... tweety vážíte taky někdy kamiony? bych potřeboval zvážit závodní auto jako má váhu na nápravách... dá se to nějak vymyslet s tebou nebo se mam obrátit rovnou k celníkum?

Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
- Spooky-0987
mno já měl jen jednou v TP mám folie jinak nic a čisto až ted původní vin náhradní technologií . . . a fakt je ten že když je člověk hodnej a klidnej vždycky se jde dohodnout . . . ale pokud se řidič chová jako prase tak to má blbý . . . vyhlásí se lovecká sezóna a to je lepší chodit pěšky . . .
e30/320i rv 88
když sem toho zdrojem co udělat při tom nějakej sraz aby to měl Tweety jednoduší..s podporou P-ČR a přednáškou o bezpečnosti provozu a ukázkou služební techniky? možná že to neni špatnej nápad pokud by to posvětil nadřízenej tak i příjemný zpestření pracovního dne
pokud je to blbej nápad tak to nedělám úmyslně tweety
pokud je to blbej nápad tak to nedělám úmyslně tweety
dočasný konec BMW