aha, tak ty nejsi odsad zdejsi... to potom jo... tim zakazem to bych chtel videt, tady jsou fici povetsinou Tupouni, az na par, ktery zanm uz od dob studii, ale stejne nejhorsi jsou mestaci,t o jsou hovada nejvetsi.TUŇÁK píše:marlin: ty máš tu výhodu že jsi z kraje, já jako pražák v lípě to nemám tak jednoduchý...aspoň si to myslim
Jinak jsem zapoměl i napsat že mi vyhrožovali že mi zakážou jezdit do české lípy, že se o to postarají
nedele 20.4. do prahy-BOHUZEL NIKAM NEJEDU.diky patri polici
- marlin
- Kontaktovat uživatele:
BMW E30 318iS - Musta Kissa,
BMW E3O 316i touring - mrtvola, rozpordej na díly
BMW E34 525i - Bělásek - již není
Subaru Impreza - kvalita z japonska
BMW E3O 316i touring - mrtvola, rozpordej na díly
BMW E34 525i - Bělásek - již není
Subaru Impreza - kvalita z japonska
- Lukáš Brandejs
TUŇÁK píše:Tak abych se k tomu taky vyjádřil...
S Policií v České Lípě nejsem za dobře a to už kuli mojí e36...Zaplatil jsem už za pokuty za několik tisíc korun a o bodech radši ani nemluvim! Buď to bylo za technický stav vozidla nebo prostě mě už zastavili jen za to že mám černé BMW a pražskou SPZ. A když jsem jel s bmw po lípě i s kamarádem s oplem calibrou tak si nás všimli dva pochuzkáři když jsme přijeli do restaurace v cca 21hod večer, jeho si po vystoupení z auta ihned zavolali k autu já stihl ještě vejít dovnitř..On auto cely v tuningu, tak si říkám šli jen po něm...po pár minutách za mnou přišla policie přímo do restaurace kde jsem čekal na jídlo ať jdu ven...Udělal jsem hloupost že jsem šel protože jsem měl udajně sjetý gumy(tentokrát fakt ne) a našli toho mraky včetně rámů, pásů...bohžel nemám na to abych kupoval každou součástku s homologací...Takže jsem byl vyrušen z večeře a ještě o nějakej ten tisíc lehčí...Ty ostatní pokuty nemá cenu popisovat...klasika...však to znáte...No a teď po tom co jsem si koupil s přítelkyní golfa(prostě jsem nechtěl aby jezdila v zadohrabu
) tak jsem ihned po koupi zhruba 2 hodiny dostal v Lípě za 1000 za technický stav vozidla(klasika tuning upravy, ale prostě holce se to líbí tak proč ne
) No a teď už to byla poslení kapka, pár dnů na to, ty samý vodnatý hlavy co mě vytáhli z restaurace a ani jsem neudělal přestupek hned z místa za 2000 to už jsem bohužel psychycky neunesl a jak to dopadlo k tomu se prostě vyjadřovt nechci...Teď se jen budu modlit aby mi řidičský průkaz zůstal vzhledem k počtu bodů, neporozumění si s orgány a nově koupeným autem ze kterého máme mimochodem velkou radost
![]()
Toď asi vše. Takže bacha na ně
holt už te mají vedeného v evidenci jako jirka tuňák

608/302954
EX e30 2.5 24v vanos, co kua teď ?? těžko do horšího....
89 E34 535 LPG
EX e30 2.5 24v vanos, co kua teď ?? těžko do horšího....
89 E34 535 LPG
- Jan Kučera
To Tuňák:promin,ale tohle z jejich strany ani není legální,já osobně bych na ně podal stížnost a to nekam vysoko, a uz vůbec bych jim nic nepodepsal,protože tohle je normální šikana jak prase.A uz vůbec bych nekonzultoval s nima nejakej tuning,ma to stk?Má.já to takhle koupil, tak co.
Naposledy upravil(a) Jan Kučera dne 16. 04. 2008 07:38, celkem upraveno 1 x.
Pláťákoslužby 608528957
524TdA RULEZZ
WRX Sti
..........................asi sem se posral,ale chci TURBO ... a klid

524TdA RULEZZ
WRX Sti
..........................asi sem se posral,ale chci TURBO ... a klid

zprostředkovaná zkušenost..matka v lípě dostala pokutu za vysokou rychlost kterou naměřili v koloně aut jedoucí správnou rychlostí a to ze prostědku kolony a nechtěli jí ukázat fotku a ještě překročily jen ženský za volantem..mamka zaplatila a pak sme jí doma řekli jak to mělo bejt..pro příště prej CL objíždí nebo polišům nestaví..kreteni 

dočasný konec BMW 

Lukáš Brandejs: Když ten golf se líbil i mě, a přítulka byla hodná
Jan Kučera: Ano,dalo by se říct že mě doslova šikanovaly... To co můžou a nemůžou, každej tvrdí něco jinýho... Jinak jejich čísla mám, stížnost bude tohle nenechám jen tak abych kuli nějakej teploušům prodával hned auto a rozloučil se s řidičákem, to bych se doslova posral!
Hoonnza: Po Praze jich jezdí mraky, člověče ale já s nima nemám v Praze jedinej problém!
Cello: Přesně to mi bylo řečeno, kdybych jel s tim autem do Mimoňe, Boru atd, tak tam je to ok když auto má STK a povinou výbavu...Ale v lípě?Vždycky problém jen tam
euromen: Byl jsem upozorňen na to, abych jim příště nezkoušel ujíždět...nevím proč, asi už se jim to stalo
Netvrdim že všechny švestky jsou stejný, znám i v pohodě lidi jak od měšťáků, tak státní, ale nejsou z lípy no

Jan Kučera: Ano,dalo by se říct že mě doslova šikanovaly... To co můžou a nemůžou, každej tvrdí něco jinýho... Jinak jejich čísla mám, stížnost bude tohle nenechám jen tak abych kuli nějakej teploušům prodával hned auto a rozloučil se s řidičákem, to bych se doslova posral!
Hoonnza: Po Praze jich jezdí mraky, člověče ale já s nima nemám v Praze jedinej problém!
Cello: Přesně to mi bylo řečeno, kdybych jel s tim autem do Mimoňe, Boru atd, tak tam je to ok když auto má STK a povinou výbavu...Ale v lípě?Vždycky problém jen tam

euromen: Byl jsem upozorňen na to, abych jim příště nezkoušel ujíždět...nevím proč, asi už se jim to stalo

Netvrdim že všechny švestky jsou stejný, znám i v pohodě lidi jak od měšťáků, tak státní, ale nejsou z lípy no

ty vole to je mi ale banda buzerantu to by se mi u nás na severu moravy stát nemohlo tady mě spíš zastaví aby si pokecali o autě
EX e30 1,8 m40 TURBO EVO II http://www.youtube.com/watch?v=YUUkI4YJC-U
EX e30 1,8 m42 Touring
EX e36 2,5 m52 BEZVANOS Saloon
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
EX e30 1,8 m42 Touring
EX e36 2,5 m52 BEZVANOS Saloon
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Tak jako jedna vodnatá policejní hlava, i přes to že se považuji za takovou hlavu méně aktivní a více chápavou, k tomu taky napíšu svůj názor pokud mohu.
Diskuzi o tom, co si myslim o STK, oplastovaných 120kách apod. věcech tu nebudeme rozebírat. Z hlediska názorů několika členů bych se tu asi nesetkal s jednou vulgární urážkou, nicméně k věci
To že někdo nezná zákon a nechá se vytáhnout od večeře, je neskutečná hloupost toho dotyčného. Když mě nikdo nechytí za volantem, nemá právo po mě cokoliv chtít (co se týká vozidla či řízení - nemyslím teď např. zákaz zastavení). Tudíž jestli jsi od rozjedené večeře šel ven zaplatit pokutu, je to Tvá hloupost a neznalost zákona. Nicméně policisté budou asi pěkně aktivní pitomci.
Živě si umím představit tuningového Golfa, na kterém se jistě najde plno tuningových dílů, které tam výrobce asi originál nedává. Tudíž vodnatá hlava má ze zákona možnost udělit sankci ve výši 2000,- (pokud je pokuta nad 1000,- náleží od magistrátu také jeden bod). Jestli jsem to pochopil dobře, ty jsi s touto pokutou nesouhlasil a tak celé auto bylo nafotceno a odesláno na příslušný správní orgán, který rozhoduje dále, co s tebou provedou (už o tom nerozhoduje policie). Tam, pokud je vozidlo v opravdu MEGA TUNING PYČO úpravě, můžeš počítat, že opravdu zákaz řízení dostaneš (tady v UL se dává blbcům i za slušně sjeté pneu).
K Honzovo názoru o tom, že to tak koupil a že to má technickou jen napíši, že technická absolutně nic neznamená. Technickou má i 25% vraků ležících někde na odstavných parkovištích zbořených ze všech stran. A to že to majitel tak koupil je velmi potěšující, nicméně se na to vymlouvá každý druhý a povinnost řidiče je si vozidlo před jízdou zkontrolovat. Tím to hasne.
Takže můj názor. Tuňák je pilot, který rád provokuje a se zákonem si zrovna neláme hlavu. Českolipští policisté jsou víceméně trochu aktivnější, než by měli být, nicméně nevím, jak se k nim Tuňák při několika kontrolách choval a tak se jim možná nedivim. Taky tu v UL máme pár troubů, co si dokazují své EGO některými zhovadilostmi, za které si hned další týden vylosují první cenu (tím nechci říct, že by Tuňák mezi takové patřil). Holt někdy by to chtělo trochu uvažovat o tom, jestli mám tak šíleně nenápadné auto.
Nadávky, dotazy, rozhořčení a nesouhlasné názory prosím formou SZ.
BTW, euromene, vlez do silnice a na 80m (aby tě někdo nesestřelil) mi zastav auto, ve kterém přes přední okno, na kterém se odráží kde co, poznáš, že ho řídí ženská
Diskuzi o tom, co si myslim o STK, oplastovaných 120kách apod. věcech tu nebudeme rozebírat. Z hlediska názorů několika členů bych se tu asi nesetkal s jednou vulgární urážkou, nicméně k věci
To že někdo nezná zákon a nechá se vytáhnout od večeře, je neskutečná hloupost toho dotyčného. Když mě nikdo nechytí za volantem, nemá právo po mě cokoliv chtít (co se týká vozidla či řízení - nemyslím teď např. zákaz zastavení). Tudíž jestli jsi od rozjedené večeře šel ven zaplatit pokutu, je to Tvá hloupost a neznalost zákona. Nicméně policisté budou asi pěkně aktivní pitomci.
Živě si umím představit tuningového Golfa, na kterém se jistě najde plno tuningových dílů, které tam výrobce asi originál nedává. Tudíž vodnatá hlava má ze zákona možnost udělit sankci ve výši 2000,- (pokud je pokuta nad 1000,- náleží od magistrátu také jeden bod). Jestli jsem to pochopil dobře, ty jsi s touto pokutou nesouhlasil a tak celé auto bylo nafotceno a odesláno na příslušný správní orgán, který rozhoduje dále, co s tebou provedou (už o tom nerozhoduje policie). Tam, pokud je vozidlo v opravdu MEGA TUNING PYČO úpravě, můžeš počítat, že opravdu zákaz řízení dostaneš (tady v UL se dává blbcům i za slušně sjeté pneu).
K Honzovo názoru o tom, že to tak koupil a že to má technickou jen napíši, že technická absolutně nic neznamená. Technickou má i 25% vraků ležících někde na odstavných parkovištích zbořených ze všech stran. A to že to majitel tak koupil je velmi potěšující, nicméně se na to vymlouvá každý druhý a povinnost řidiče je si vozidlo před jízdou zkontrolovat. Tím to hasne.
Takže můj názor. Tuňák je pilot, který rád provokuje a se zákonem si zrovna neláme hlavu. Českolipští policisté jsou víceméně trochu aktivnější, než by měli být, nicméně nevím, jak se k nim Tuňák při několika kontrolách choval a tak se jim možná nedivim. Taky tu v UL máme pár troubů, co si dokazují své EGO některými zhovadilostmi, za které si hned další týden vylosují první cenu (tím nechci říct, že by Tuňák mezi takové patřil). Holt někdy by to chtělo trochu uvažovat o tom, jestli mám tak šíleně nenápadné auto.
Nadávky, dotazy, rozhořčení a nesouhlasné názory prosím formou SZ.
BTW, euromene, vlez do silnice a na 80m (aby tě někdo nesestřelil) mi zastav auto, ve kterém přes přední okno, na kterém se odráží kde co, poznáš, že ho řídí ženská

- Jan Kučera
Tweety: S tvým příspěvkem nemůžu nesouhlasit, ale bohužel neznám všechen zákon, kdybych ho znal nebojím se teď o řidičák a nevylezu z restaurace...prostě jakmile člověk vidí uniformu a slyší nějaké výhružky tak prostě jde jako jsem to udělal já a myslím si že nejsem jedinej...Ano auto bylo nafoce a vše jak si říkal, pokud si teda od policie tak víš
Tu vodnatou hlavu si neber osobně, neznáme se a nedostal jsem od tebe pokutu. i kdybych tu pokutu od tebe dostal a pokud bych si jí zasloužil, tak beru...Ale tohle?to je moc... Třeba jsi naprosto v pohodě a jeden z těch normálních. Jinak nejsem te co naschvál provokuje, a ještě k tomu benga...
Tady je fotka pro představu jak auto vypadá, myslim že tak závratná MEGA TUZING to neni:
http://ukazto.com/?img=2737127~P1010204.jpg

Tady je fotka pro představu jak auto vypadá, myslim že tak závratná MEGA TUZING to neni:

- Jan Kučera
souhlasim s tweetym.. ale rozhodne ne s postupem policajtu... ale tak to v cechach je.. kamos ted taky protestoval a i jeho auto bylo nafoceno a odeslano tak ted ceka na vysledek... :/ mel auto v "tuningu" ale spis jen tak hezky dany dohromady ale mel ram a 3bod pasy a to se panum nelibilo..
tak taky pozname co vzejde... a jako bonus mel test na drogy (: prej za jeho agresivni chovani.. (:

BMW E30 320i 1987 chromáček <= RIP 23.1.2009
mě už serou tak že na přestupek co nemaj fotku nebo důkaz tak jim to sprostě zapřu minule mě zastavil že nesvítim hned jak mě stavěl tak sem rosvítil tak sem mu řek že si nejsem ničeho vědom a on si mě prolustroval dal mi vše a jel sem do hazlu a nic mi nepřišlo je to s nima strašný na kámoše taky zkoušey že projel na červenou přitom jel na oranžovou je to děs a běs Fuck Of PČR
STOP DREAMING START DRIFTING!!!
No to si děláš prdel, ne??TUŇÁK píše:
Čekal jsem něco o hodně horšho teda a za toto auto Ti vzali papíry jo?? To je hnus, velebnosti...

No smoke, no fun...