Kuřakům a nejen jim
Kuřakům a nejen jim
Pry nejučinnějši odvykaci kůra je zajit do marnice a poprosit ukazat plice člověka co zemřel od rakoviny plic pry hrozně smrděj, tohle neni takhle drasticky ale dava aspoň představu, překlad myslim že neni ani nutny
http://www.tu.tv/videos/lo-que-contiene-el-tabaco
http://www.tu.tv/videos/lo-que-contiene-el-tabaco

-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: :-)
a to si kolik krabek denne kouril se starou?tomu rikam poradny brutalmac píše:Já jsem přestal kouřit jen kvůli penězům,protože já a moje polovička jsem měsičně prokouřili 9 tisíc....teď při těch cenách bychom dali za cigára 12-13 tisíc,kdybychom nezačali kouřit ještě více než před 7 lety.Tehdy jsem si řekl,že si raději koupím bmw a budu mít pořád plnou nádrž než to jen prohulit,ale kdyby stáli cigára,jak za komačnů,tak kouřím pořád. Všechno se to svádí na cigára,ale hořší svinstvo je bydlet v Ostravě![]()

Gangsta píše:Video je poradne zavadejici, protoze z te cigarety nejde vubec nic bokem - kuraci neco vyfouknou a neco z cigarety mezi jednotlivym potahnutim neco uhori, ale i tak je to hnus...
Dlouho premyslim, ze s tim seknu - posledni dobou se v noci probouzim a nemuzu se vykaslat... HNUS

BMW E30 325i M-technic II
Mam sem dat ty fotky ze soboty, nebo co...?Kalis píše:Gangsta píše:Video je poradne zavadejici, protoze z te cigarety nejde vubec nic bokem - kuraci neco vyfouknou a neco z cigarety mezi jednotlivym potahnutim neco uhori, ale i tak je to hnus...
Dlouho premyslim, ze s tim seknu - posledni dobou se v noci probouzim a nemuzu se vykaslat... HNUS![]()
![]()

hulení
Sem hulil 27 roků startky bez filtru.Denně dvě krabky.Když to poprvé zdrařily tak jsem hulil tabák na vykuřování skleníků.Byl fakt levnej---a hnusnej.Zase startovačky.Před rokem a půl jsem se den ze dne nato vysral.Taky to dávám radči do benzínu.Zatím pohoda,i když jsem nabral 15 kg.Ale už jsem se zažral a nahoru nejdu.

radši mě je pošli v SZ! sry za OT....Gangsta píše:Mam sem dat ty fotky ze soboty, nebo co...?Kalis píše:Gangsta píše:Video je poradne zavadejici, protoze z te cigarety nejde vubec nic bokem - kuraci neco vyfouknou a neco z cigarety mezi jednotlivym potahnutim neco uhori, ale i tak je to hnus...
Dlouho premyslim, ze s tim seknu - posledni dobou se v noci probouzim a nemuzu se vykaslat... HNUS![]()
![]()
BMW E30 325i M-technic II