Vyjednávání s policajty
proc tady nekdo pise ze brani uplatku at letej????pokud by mi meli vzit papiry....dam uplatek abudu vdecnej ze si ho dotycny vzal.....a ja sem vpoho......a na druhe strane...kdybych byl policajt...tak bych urco bral....kazdej si ve sve praci prijde k necemu ocem sef nevi nebo to tak neni????u poldu sou to uplatky....
E28 2,0 i
E38-730D -EX
ford sierra RS
hyundai lantra - EX
BMW E36 M3 - coupe - EX
Hyundai accent -EX
BMW E30 325i CABRO -EX
FABIA RS -EX
HYUNDAI COUPE GK -EX
FIAT BRAVO -EX
HYUNDAI LANTRA 2.0 -EX
FORD TAURUS -EX
E38-730D -EX
ford sierra RS
hyundai lantra - EX
BMW E36 M3 - coupe - EX
Hyundai accent -EX
BMW E30 325i CABRO -EX
FABIA RS -EX
HYUNDAI COUPE GK -EX
FIAT BRAVO -EX
HYUNDAI LANTRA 2.0 -EX
FORD TAURUS -EX
Co to tady píšeš ??1flip1 píše:proc tady nekdo pise ze brani uplatku at letej????pokud by mi meli vzit papiry....dam uplatek abudu vdecnej ze si ho dotycny vzal.....a ja sem vpoho......a na druhe strane...kdybych byl policajt...tak bych urco bral....kazdej si ve sve praci prijde k necemu ocem sef nevi nebo to tak neni????u poldu sou to uplatky....

e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i

horis: neblazni...9,10 a nebo ja nevim presne kolik let muzes asi mit odslouzeno neni HAFO a renta je mizerny kapesny, ktery ti hodi nekolik mega leda v tom pripade, ze bys v duchodu drzel pri zivote svoje telo pomoci nejakejch sracek ve vegetativnim stavu cca do 130 let... 

Ex 316i coupe, jetzt kombajn driver mit 318i touring....
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
Já si zatím stojím, už dávno to mám na kmenové knize vypočítané ...... Pokud teď odejdu podle "starého" zákona ( musí to být do 12/2009 ), budu tady do těch cca 60-ti let, dostanu na rentě po tu dobu několik miliónů (přesné číslo radši neuvádím)....budha píše:horis: neblazni...9,10 a nebo ja nevim presne kolik let muzes asi mit odslouzeno neni HAFO a renta je mizerny kapesny, ktery ti hodi nekolik mega leda v tom pripade, ze bys v duchodu drzel pri zivote svoje telo pomoci nejakejch sracek ve vegetativnim stavu cca do 130 let...

Jak jsem již řekl, několik miliónů ....

e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i

Já se chovám k policajtům nautrálně, nedělám ani nasranýho ani buhvíjak nadšenýho že mě zastavili, zkrátka když jsou korektní tak já taky.. ale vzhledem k tomu že často jezdim po Praze v noci (především víkendy po půlnoci), tak mě baví když mě zastavěj jak se těšej že jim něco nadejchám, ale páč nejsem pako a před ježděním nepiju, tak se vždy ukáže 0.00 promile, což je už párkrát evidentně zklamalo 

e28 525i, e83 X3
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
- Martin_BMW
- Kontaktovat uživatele:
Já mam s poldama tak nějak zvláštní zkušenosti s měštákama uplně v poho a se staršíma pánama u státních taky, ale narazit na mladýho blbce u státních to je něco, dneska okolo mě projeli a najednou to za mnou otočili a hnedka majáčky a stopka, tak vylezu, vohledává auto baterkou a at mu ukážu výbavu, hmmm ta je v pořádku, pak se podívá na vejfuk a prej ten neni sériovej žejo ( mam dvě nenápadný trubky ) řikám je uplně sériovej a on jestli na to mam nějakej záznam v TP a homologaci, řikám že to je zbytečný když je sériovej, takže zase nic, tak mi pak projeli gumy a měl sem zrovna rezervu páč sem píchnul a rezerva měla tak cca 1mm, tak hnedka začal řikat že je to nebezpečný auto do provozu že pošlou oznámení a že to bude pokuta až 30 000 a sebrání techničákum tak řikám jenom hmmmm a pak nakonec že to necháme teda za litr, fakt mě serou buzeranti že nemaj do čeho píchnout tak řešej kraviny a že jezděj po silnicích rozpadlý škodovky a favoriti atd. kterejma prahem prostrčim ruku jak sou rezavý to je v pohodě, páč ty maj 3mm 100let starý gumy Kormoran co sou asi tak 100x víc nahovno než ta 1mm Good Yearka na rezervě, fakt dej blbci funkci
Nehledě na to že kdyby nebyly tak blbý tak mi můžou nadávat za to že ty 16" kola asi nebudou v TP, že já radši neujel a neztratil se jim v uličkách 

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak taky přidám něco do vínku....jsem už tak nějak smířenej s tím že mě často staví..ted co jsem tam dal seriovej vefuk už to snad bude lepší!!! POlicajti v okolí a místní už mě znají tak mě nechávají jet, ale v praze mě staví...teda hlavně večer většinou si dýchnu skontrolujou papíry a jedu!! vždy vše v pohodě!Snažím se bejt vždy v pohodě! Jednou jsem jel z neratovickýho plesu a u benzínky mě stavěli policajti a kontorla dokladů a dýchání...zásadně nepiju když vím že pojedu takže prd jen mi řekli at to chcípnu že se vůbec neslyšíme!!!
A nebádal nad tím proč je to tak hlasité a kdesi cosi!!! A když udělám píčovinu tak si samozřejmě nesu následky které zákoně v ČR platí to jest 6 bodů!!! ale ted už jen dva!!! jelikož jsem byl rok hodnej!!!
To byl taky jeden tejden ...kdy jsem právě přišel o těch 6 bodů...během jednoho tejdne...pondělí - 3body nedobrždění a bum služebním autem do auta předemnoum2500,- v hajzlu! Středa - 2 body za rychlou jízdu stáli hned za cedulí a měl jsem naměřeno 61km(nikde žádnej barák jen pole,ale cedule obec už tam byla)a pátek jeden bod na 40 jsem jel 46km!!!
a to mě dodělalo!!!Jinak pohoda!Všechno bylo asi měsíc po zprovoznění bodového systému.

To byl taky jeden tejden ...kdy jsem právě přišel o těch 6 bodů...během jednoho tejdne...pondělí - 3body nedobrždění a bum služebním autem do auta předemnoum2500,- v hajzlu! Středa - 2 body za rychlou jízdu stáli hned za cedulí a měl jsem naměřeno 61km(nikde žádnej barák jen pole,ale cedule obec už tam byla)a pátek jeden bod na 40 jsem jel 46km!!!

-
- Kontaktovat uživatele: