BMW 740i - dvojitá termální skla
BMW 740i - dvojitá termální skla
BMW 740i,automat,r.v 1993,první majitel v ČR,
206 000km(doložím servisní knížkou),pravidelně servisováno v BMW servisu,STK/EM do 12/2008,klima,černá kůže s vyhříváním,ABS,2x airbag,elektrické okna 4x, el.zrcátka,střešní okno,originál radio,centrál,imobilizér,alu kola 15 palců,v TP pouze zapsáno tažné na 1600kg. Auto je v super stavu,bez koroze.
Zvláštnost - dvojitá termální skla.
Pevná cena 63 000,-Kč
Podrobné foto na http://www.automobil.estranky.cz/
206 000km(doložím servisní knížkou),pravidelně servisováno v BMW servisu,STK/EM do 12/2008,klima,černá kůže s vyhříváním,ABS,2x airbag,elektrické okna 4x, el.zrcátka,střešní okno,originál radio,centrál,imobilizér,alu kola 15 palců,v TP pouze zapsáno tažné na 1600kg. Auto je v super stavu,bez koroze.
Zvláštnost - dvojitá termální skla.
Pevná cena 63 000,-Kč
Podrobné foto na http://www.automobil.estranky.cz/
Naposledy upravil(a) saru dne 26. 05. 2008 22:09, celkem upraveno 5 x.
T613 píše:dotaz: ma to opravdu neprustrelne skla? se zapisem do TP? by me to zajimalo presne co tam je napsane, Dik
pokud to teda nejsou "obyc" dvojite termalni skla
Zdravim a díky za dotaz.Nerad bych zde uváděl lidi v omyl a zkresloval skutečnosti.Takže k těm oknům.Pro auto jsem si byl v Německu loni v lednu.Koupeno z privátu od postaršího pána,dá se říct kloboučkáře,víme jak je myšleno.O auto se opravdu staral,jezdil pravidelně do servisu a auto podle toho taky vypadalo.Byl to první majitel a auto si vlastně sravěl na zakázku,jak je v u našich sousedů zvykem.Se svou chatrnou němčinou jsem pochopil,že by tam měli být speciální neprůstřelná skla.Nějak jsem tomu nevěnoval pozornost,byla to spíš zvláštnost,na to to nejezdilo a byl bych rád i za obyč.Z toho důvodu jsem při přihlašování tomuto nevěnoval pozornost a do techničáku nic takového nazapsal.A německý techničák si nechávaj dopraváci.Dnes jsem okna zkoumal,jsou jeden cm silná,ohraničená silným černým lemem.Na sklech je napsáno toto:
SICURSIV
ISG TINTED
43 R - 001303
DOT - 36 AS2M186
Takže jestli jste z toho někdo schopen vyčíst,zda jsou skutečně neprůstřelná,budu rád.Jinak je pouze jedna cesta ,jak to vyzkoušet,ale to já dělat nebudu i když od místního myslivce mi to již bylo za úplatu nabýzeno.
Jinak ještě, slyšel jsem chválu na tvýho krasavce.Máš někde fotky,že bych se pokochal.
no kamos asi kecal protoze jsou to "obyc" dvojite termalni skla 
abych nekecal jak tak mam doma celou sadu techto dveri a zde je foto http://ukazto.com/?img=3112738~SP_A2554.jpg
je to obehnane cernym lemem a tloustka asi ten 1-1,5cm
neprustrelne skla vypadaji nejak takhle
http://www.tipcar.cz/750ial/750ial-panc ... 00181.html
tohle je mozna uz extrem ale urcite jsou tlustsi a maji vic vrstev nez tyhle
navic auto vybavene neprustrelnyma sklama melo halvni perdni sklo na rozbusky ktere ho v pripade nouze "odhodily" z auta jako nouzovy vychod ... je to i v ETK pro neverici
ja jsem psal z duvodu toho ze opravdu neprustrelne skla jsou sakra velka rarita v e32 za tezky priplatek a nikde jsem na to jeste nenarazil, ono i ty dvojity termalni skla jsou vzacne a moc aut to nema takze neni za co se stydet
a foto auta za ochotu posilam do SZ

abych nekecal jak tak mam doma celou sadu techto dveri a zde je foto http://ukazto.com/?img=3112738~SP_A2554.jpg
je to obehnane cernym lemem a tloustka asi ten 1-1,5cm
neprustrelne skla vypadaji nejak takhle
http://www.tipcar.cz/750ial/750ial-panc ... 00181.html
tohle je mozna uz extrem ale urcite jsou tlustsi a maji vic vrstev nez tyhle
navic auto vybavene neprustrelnyma sklama melo halvni perdni sklo na rozbusky ktere ho v pripade nouze "odhodily" z auta jako nouzovy vychod ... je to i v ETK pro neverici
ja jsem psal z duvodu toho ze opravdu neprustrelne skla jsou sakra velka rarita v e32 za tezky priplatek a nikde jsem na to jeste nenarazil, ono i ty dvojity termalni skla jsou vzacne a moc aut to nema takze neni za co se stydet

a foto auta za ochotu posilam do SZ
prodavam ND z techto aut: E38 730iA M60 V8, 730iL piste SZ nebo ICQ
prodavam ND z techto aut: E32 750iL 740iL 735i 730i, piste SZ nebo ICQ
prodavam ND z techto aut: E32 750iL 740iL 735i 730i, piste SZ nebo ICQ
-
Tak určitě by se to dalo namontovat do jiný káry.Bylo to kupovný spešl do osmiválu a jezdilo to v tom supr.Spotřeba nádherná,ale ne každý to v autě snáší.Já jsem zase zastáncem,dyž mi to ušetří,proč ne?A jízdní vlastnosti z přímím vstřikem jsou srovnatelný benzínu.Takže asi tolik a jestli by to bylo k mání?Snad ano,ale je to bez papírů,takže kdo by to chtěl ofiko,bez známosti asi ne.
ehm.
Ahoj,
obchodní trýčky vcelku pěkný: nejdřív LPG, pak neprůstřelná okna, teď dokonce píšeš dvojitá termální skla
. Promin, nedalo mi to.....
Dost bylo pochybnosti. Jsi ochotnej jednat o ceně? Upřímně řečeno, za tyhle prachy se to bude dost špaťně prodávat....
obchodní trýčky vcelku pěkný: nejdřív LPG, pak neprůstřelná okna, teď dokonce píšeš dvojitá termální skla

Dost bylo pochybnosti. Jsi ochotnej jednat o ceně? Upřímně řečeno, za tyhle prachy se to bude dost špaťně prodávat....
ex e30 325i M-tech II sedan by Uhlíř. speeera
ex e36 328i coupe individual ///M.Jedna velká nuda
ex e36 325i coupe 223PS racecar
ex e30 325i m tech II svor coupe show car
Ex e30 325i sedan car 4fun
e34 M5 3.6 ...
ex e36 328i coupe individual ///M.Jedna velká nuda
ex e36 325i coupe 223PS racecar
ex e30 325i m tech II svor coupe show car
Ex e30 325i sedan car 4fun
e34 M5 3.6 ...
- swaczynad
- Kontaktovat uživatele:
Re: ehm.
zase se musím smátrychlik píše:Ahoj,
obchodní trýčky vcelku pěkný: nejdřív LPG, pak neprůstřelná okna, teď dokonce píšeš dvojitá termální skla. Promin, nedalo mi to.....

drobné kódování NCS Expert, denní svícení US DRL pro:
3er: E46, E9x
5er: E39, E6x
6er: E63
7er: E38
Z4: E85
X3: E83
X5: E53
ceny symbolické

další požadavky na dotaz
A kolik by jsi za něj dal? 25t?? Kua je to 740! A ne 318!rychlik píše:Ahoj,
obchodní trýčky vcelku pěkný: nejdřív LPG, pak neprůstřelná okna, teď dokonce píšeš dvojitá termální skla. Promin, nedalo mi to.....

rychlik píše:Ahoj,
Jako nechápu co si myslel obchodnímy trýčky.Pouze jsme zde diskutovali o oknech,který na tom autě sou .Vše jsme si vysvětlili,což bys snad moh po trošku počtení poznat sám.Nemám zapotřebí tady dělat nějaký vlny.Na autě bylo LPG,ale prostě o to s plynem nebyl zájem,tak se vyndal no.I to by ses dočet.Takže trošku čti a potom někoho osočuj.Jinak o ceně se dycky dá jednat,ale určitě ne z někym,kdo brečí o slevě a auto eště ani neviděl.Asi tolik
- tomik
- Kontaktovat uživatele:
Na autě LPG bylo,ale nikdy to na něj nejelo co???
dovoz automobilů,vrakoviště,specializace E30 IS,M3 E30,Alpina.Neregistrován http://tomikauta.webnode.cz
Co na to říct?Má cenu dohadovat se z člověkem,kterej asi nemá na pořádný auto a tak jenom reje a výmýšlí fíčoviny.Ten plyn do týdle káry stál 40 kolíků.Vim ,že podle fotek se to nepozná,jestli to na to jezdilo nebo ne,ale todle může napadnout opravdu jenom méněcennou hlavu.Jako co sem teda asi tvrdil klukům co o to měli zájem?Myslíš,že by se tu někdo neozval,dyby dojel a já tvrdil,že ten plyn je vymyšlenej?tomik píše:Na autě LPG bylo,ale nikdy to na něj nejelo co???
Opravdu to tady upadá.No počkám co se ještě dozvím a auto dám do bazoše.Ušetřim si tydle ubohý připomínky a návštěvy lidí co by to nejradši vodvezli a já abych jim to dal tak za dvacku a s plnou nádrží.Todle fórum je asi opravdu jenom pro tříkolky.No to mám pro příště.Takže kdo si eště přisadí nějakou smyslplnou kravinu,ať se tu pobavíme.