Moznosti vyhledani majitele vozidla podle SPZ.Lze zjistit i pojistovnu u ktere je dotycny pojisten vcetne vsech duleziteych terminu

https://ic.ckp.cz/ic_www/servlet?_page= ... PZ&lngID=1
co se ti nezdaBadliner píše:To si delas legraci ne?SkejT píše:omlouvam se,spatne jsem to formuloval.U odpovidajiciho pojistitele je vzdy kontakt,kde lze snadno podle SPZ a datum vzniku pojisteni ziskat jmeno majitele.Takhle jsem aspon postupoval ja a bez zadnych problemu me zdelili jmeno majitele automobilu
Ta databaze je na hovno je tam toho polovina.paveld píše:Me taky na Kooperative bez problemu vytiskli vsechny udaje o jejich pojistnikovi, vedel jsem jen cislo jeho pojistky.
i na zaklade cisla pojisty vinika,lze nahlasit v dane pojistovne pojistnou udalost + prilozit fotodokumentaci.A dotycny (z ktere pojistky se to hradi) vubec k tomu nemusi dat zadny souhlas atd..Akmall píše:Ta databaze je na hovno je tam toho polovina.paveld píše:Me taky na Kooperative bez problemu vytiskli vsechny udaje o jejich pojistnikovi, vedel jsem jen cislo jeho pojistky.
Jinak jak pise Pavel na zaklade cisla pojistky auta co me bouralo my udali udaje o majiteli.
Postupují správně... Musí to nahlásit i on.MilanK píše:Mně na pojišťovně UNIQA po nahlášení dopravní nehody, kterou zavinil jejich pojistitel, sdělili, že když to neoznámí i jejich pojistitel, tak že věc řešit nebudou.
Myslím si, že nepostupují správně, ale co s nimi????