Doporučte mi dobré místo na testování v okolí Prahy
Doporučte mi dobré místo na testování v okolí Prahy
Poraďte mi.
Potřeboval bych nějaké dobré místo v okolí Práglu na testování různých nastavení auta.
Momentálně bych potřeboval tak alespoň 1km rovinu s rozumným asfaltem kde se dá jet i přes 200. A nějaké místo poblíž kde se dá vrtat v autě aniž bych se musel bát, že mi někdo přejede nohy.
Mělo by to tam bejt bez provozu nebo s velmi malým. Pokud možno přehledné. Kopec není na závadu, je to spíše klad.
Nemělo by tam nikomu vadit, že tam bude jezdit auto sem a tam několik hodin na plnej kotel. atd..
Poraďte. Nejlépe na severu Prahy.
Potřeboval bych nějaké dobré místo v okolí Práglu na testování různých nastavení auta.
Momentálně bych potřeboval tak alespoň 1km rovinu s rozumným asfaltem kde se dá jet i přes 200. A nějaké místo poblíž kde se dá vrtat v autě aniž bych se musel bát, že mi někdo přejede nohy.
Mělo by to tam bejt bez provozu nebo s velmi malým. Pokud možno přehledné. Kopec není na závadu, je to spíše klad.
Nemělo by tam nikomu vadit, že tam bude jezdit auto sem a tam několik hodin na plnej kotel. atd..
Poraďte. Nejlépe na severu Prahy.
Ondra ex.M-Fahrer
-
Jarda Volejník
Což o to já mám jednu rovinku, ale nedá se tam moc štelovat
A uprostřed je vjezd do areálu jisté firmy, takže bych nerad potkal kamion 
Jinak mimoň je ideální, ale na takové ty drobné testy, kdy něco udělám a potřebuju vyjet a chvíli to trápit, jestli to funguje nebo ne je to daleko.
Ale někdy si dám celý den a to pojedu buď do tábora nebo do mimoňě
Jinak mimoň je ideální, ale na takové ty drobné testy, kdy něco udělám a potřebuju vyjet a chvíli to trápit, jestli to funguje nebo ne je to daleko.
Ondra ex.M-Fahrer
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Milovice kousek za Lysou nad Labem? To by Ondra nemel ta daleko. Je tam volny vjezd? Nejakemu testovani bych rad prihlizelIvo píše:škoda že to chceš v praze já jezdím testovat do Mimoně Nebo do Milovic
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Ja jezdim do tabora... Akorat ted jsem tam byl v zime a docela jsem cumel, jak byla prohrnuta cesta pres to letiste. Nastesti byly ty zmrzly hromady snehu tak daleko, aby se dalo z tech 180ti zabrzdit...ondra_m píše:Což o to já mám jednu rovinku, ale nedá se tam moc štelovatA uprostřed je vjezd do areálu jisté firmy, takže bych nerad potkal kamion
E39 535i sedan
No ja to tam este pojedu merit, ne?
Jinak je tam normalni asfalt a diry tam moc nejsou. Z doslechu vim, ze tri auta se tam vedle sebe vejdou... Ja kdyz jedu prohnat nejaky auto, tak jedine tam nejlepsi brzo rano. Ale to bude tim, ze bydlim vlastne presne tam kde odbocujes z Evropsky na Horomerickou.