Když jsem to tu prohledal, tak tu byly zmíňky o tom relátku .... to by mělo bejt někde pod palubkou či co? Tak jsem ještě nebyl....
Víte někdo o co by mohlo jít ?

Díky za rady
nugget píše:No to relatky by meli byt u motoru pod tim plastvym deklem u okna teda si myslim:)
http://wp1016621.wp027.webpack.hosteuro ... 960/02.jpg
no tak toto som potreboval vediet aj jaM40TURBO píše:jsou pod oknem, u řidiče je rele pumpy uprostřed pro výhřev lembdy a to třetí je pro ŘJ
není pravda u m40 sepne až když začneš startovatzdenko píše:no tak toto som potreboval vediet aj jaM40TURBO píše:jsou pod oknem, u řidiče je rele pumpy uprostřed pro výhřev lembdy a to třetí je pro ŘJnikde som nevedel najst na co tam presne su.
skus vyskusat to relatko, tiez si myslim ze to je ono.ked je rele fukcne tak by malo po otoceni klucika par sekund cerpadlo bzucat. ak nie pozri ci to dava iskru.
Zatím ještě né....mě pořád kamarád povídal že je to na 100% ta cívka a vono ho.... tak se pustim do toho relátkaM40TURBO píše:zkusil si vyklemovat to relé?
Každýho věc, jak si na svým autě lokalizuje případné poruchy.Zavarenec píše:Zatím ještě né....mě pořád kamarád povídal že je to na 100% ta cívka a vono ho.... tak se pustim do toho relátkaM40TURBO píše:zkusil si vyklemovat to relé?
No on je takovej trochu děd vševědVenca píše:Každýho věc, jak si na svým autě lokalizuje případné poruchy.Zavarenec píše:Zatím ještě né....mě pořád kamarád povídal že je to na 100% ta cívka a vono ho.... tak se pustim do toho relátkaM40TURBO píše:zkusil si vyklemovat to relé?
Pokud bych měl výše popsanou závadu omezovat, budu se zajímat o svíčky.
Na těch zcela jistě poznám, zda nejde do válců palivo ("..servisák že to může bejt benzinová pumpa nebo rele..), nebo je třeba porucha v zapalovací soustavě ("...kamarád mi řikal že by to mohla bejt cívka,...").
"...mě pořád kamarád povídal že je to na 100% ta cívka a vono ho....."
- celkem dost by mi zajímalo, jak to ten kamarád mohl na 100% vědět, asi má nějaké nadpřirozené schopnosti a vidí skrz neprůhledný kovový materiál...
Palivo nejde....Venca píše:Jde do válců palivo, nebo ne...?Zavarenec píše:No takže svíčky jsou OK, rele taky OK, takže už zbejvá snad jen ta pumpa...