Chlastačka Šenov, pizzerie Jacob 21.3. ,foto-strana č.5 !!!
Ty brďo, hledal jsem už hodně blbostína youtube, ale tady tohleRobCz píše:minule jsem se chystal na break hiphaphop dance show,tentokrat ..
http://www.youtube.com/watch?v=tdbt-sx5 ... re=related
anebo jeste zhavejsi pich-zihadlo-do-prdele (jen pro silne natury) http://www.youtube.com/watch?v=A8mVtWzx8D8

E30 318i > 335i, E30 316i > 340i, E46 325i 

Honziku ja kdyz se na neco zamerim,dokazu najit divy
jo, neni moznost donest treba nejake dvdcko do Jakoba,jestli tam nemaji projektor,nebo tak neco..ja jen,ze tu mam par fajn filmu ,ktere by se mohly poustet v pozadi,i kdyz to mozna bude lepsi vzit na nejakou houm projekci
.
ty xenony jsou fajn, jen to celo jeste musim dat do poradku, jsem mistni ostuda
.
Pinki dnes jsme se rano potkali na Skrbni,nebo ni? vsiml jsem si ve zpetaku,ze busik probliknul vystraznyma,ale dovnitr jsem nevidel,kdyz jsem bus mijel, mate tam tmu
.

jo, neni moznost donest treba nejake dvdcko do Jakoba,jestli tam nemaji projektor,nebo tak neco..ja jen,ze tu mam par fajn filmu ,ktere by se mohly poustet v pozadi,i kdyz to mozna bude lepsi vzit na nejakou houm projekci

ty xenony jsou fajn, jen to celo jeste musim dat do poradku, jsem mistni ostuda

Pinki dnes jsme se rano potkali na Skrbni,nebo ni? vsiml jsem si ve zpetaku,ze busik probliknul vystraznyma,ale dovnitr jsem nevidel,kdyz jsem bus mijel, mate tam tmu

ex. BMW E30 316i
Jo,byl jsem to já.Všiml jsem siTě pozdě.Bylo to brzo,to první kolo skoro celé prochrápuRobCz píše:Honziku ja kdyz se na neco zamerim,dokazu najit divy![]()
jo, neni moznost donest treba nejake dvdcko do Jakoba,jestli tam nemaji projektor,nebo tak neco..ja jen,ze tu mam par fajn filmu ,ktere by se mohly poustet v pozadi,i kdyz to mozna bude lepsi vzit na nejakou houm projekci.
ty xenony jsou fajn, jen to celo jeste musim dat do poradku, jsem mistni ostuda.
Pinki dnes jsme se rano potkali na Skrbni,nebo ni? vsiml jsem si ve zpetaku,ze busik probliknul vystraznyma,ale dovnitr jsem nevidel,kdyz jsem bus mijel, mate tam tmu.

V tom Jacobu je akorát plazma,ale nevím jestli to klapne.Můžeme se s kubou zkusit domluvit,uvidíme

Re: ........
jj dorazte, bude prča.Rostik bude dělat kotoulymac píše:Pokuď se něco nepos..tak dorazím i s hajcmanem
![]()

Re: ........
Hlavne si umyj limec bo jinak nic nebudePinki píše:jj dorazte, bude prča.Rostik bude dělat kotoulymac píše:Pokuď se něco nepos..tak dorazím i s hajcmanem
![]()

Ex316, 318i, 318is, 327i,335i, 535i, 540iA touring,740i 6kvalt manual na 20''BBS, 328i cabrio,740iA
tez uz jsem v hausbotu,sice jeste Honzik a Zuzik me premlouvali,ale ja uz jsem kantare
fotky chci videt, Rostik je pardal, take kotouly jsem jeste nevidel,ale klada mu to komplikovala..jo,jinac ty videa jsou u Honzika..drift bible a dalsi veda s bmw tematikou. dobrou
p.s. fakt byla prdel,jeste ted me boli drzka,jak jsem se porad chlamal

ex. BMW E30 316i
já o žádném DVD nevím...hlavně jsem ho vůbec neměl v kaapseRobCz píše:tez uz jsem v hausbotu,sice jeste Honzik a Zuzik me premlouvali,ale ja uz jsem kantarefotky chci videt, Rostik je pardal, take kotouly jsem jeste nevidel,ale klada mu to komplikovala..jo,jinac ty videa jsou u Honzika..drift bible a dalsi veda s bmw tematikou. dobrou

Jinak v jeskyni byli dobré borky, Rostík tam asi ještě kalí...Ferda s Hanysem odjeli a tepr začla být sranda

E30 318i > 335i, E30 316i > 340i, E46 325i 

pico ted sem prisel dom sem vystrizlivel v jeskyni pri rozhovoru a pak prisel fifos a rubly sme tri zelene a pivo a konec ale nejsem na tom nak extra spatne sem zvedav jestli budu hazet grcky rano jdu do prace a to je asi vse co sem chtel rist myslim jinak kotouly v jakobovi byly za de zelene a to se vyplatilo

Ex316, 318i, 318is, 327i,335i, 535i, 540iA touring,740i 6kvalt manual na 20''BBS, 328i cabrio,740iA